Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roza994
    14. Svibanj 2020. 16:13

Drage cure, ja sam danas 5+4 i bas sam se uplasila.. odjednom danas vise nema bolnih grudi jednostavno je nekako nestao taj simptom? Od poslje ovulacije su bile bolne na dodir doslovno a danas od popodne nista..Jeli kojoj od vas isto tako ili treba da se brinem?
    Jutros sam imala dosta veliki stres pa se brinem da nije to utjecalo, tek sam se sad smirila od cijelog dana 😭strah me da nebi nesto krenulo lose 😭

14. Svibanj 2020. 16:18

Od svega po 1 dcl,mozes cak i 2 dcl da ti duze smjesa traje,a tako cijelu kosu bi napravila i prespavala jednom u 15 dana. Meni je kosa masna,svaki 2 dan je perem pa sam tako prije pranja stavljala blazinice natopljene s tim. Nije mi se sirilo,samo ta jedna ostala. Vadila hormone stitnjace,reuma faktor,svasta nesto,sve je bilo u redu,ali na kraju je okidac bio stres jer mi je rodak nastradao i tako se na mene odrazilo. Al strasno mi je bilo vidit. I tu di mi je narasla nova kosa,blago je valovita inace mi je skroz ravna.

Hvala ti, iskreno se nadam da ce mi pomoci. Nakon kolko ti je pocela rast kosa? 

14. Svibanj 2020. 16:21

Roza994

Drage cure, ja sam danas 5+4 i bas sam se uplasila.. odjednom danas vise nema bolnih grudi jednostavno je nekako nestao taj simptom? Od poslje ovulacije su bile bolne na dodir doslovno a danas od popodne nista..Jeli kojoj od vas isto tako ili treba da se brinem?
    Jutros sam imala dosta veliki stres pa se brinem da nije to utjecalo, tek sam se sad smirila od cijelog dana 😭strah me da nebi nesto krenulo lose 😭

Ja sam jedna od tih kojima je taman tak oko 6.og tjedna nestalo simptoma pa su se nakon 2 dana vratili. Od jucer nemam nista. Panicarila sam uzasno, al eto, ja sam ti zivi dokaz da nestanak simptoma ne mora znacit nis lose 🤩😄 

An1
    14. Svibanj 2020. 16:21

Roza ne brini! Svi smo imali slične situacije! Simptomi malo nestanu pa se opet jave. I meni se u jednom trenu činilo da su se grudi ispuhale, a sada evo opet plutaju na sve strane. 

10.06. Nifty uredan 💖

• Mara Kokosica
    14. Svibanj 2020. 16:27

Moje cicke su isto bolne i pocele bujati. To je jedini simptom zasad. Taj 1.6. Mi se bas cini daleko. A ja samo mislim o srceku naseg malog cuda. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Loly
    14. Svibanj 2020. 16:32

Zdravo ženice ja sam nova ovdje, menga mi kasni 5 dana i danas odlučila uraditi test, i vidim svijetlu liniju ali jedvaa vidljivu 😒😒 inače radimo na djetetu.. Pa šta vi mislite?? Trudna ili ne 

Roza994
    14. Svibanj 2020. 16:32

Ajme cure hvala vam malo ste me smirile sada.. iduci cetvrtak imam prvi pregled nemogu ga docekat 🥰 

14. Svibanj 2020. 16:36

Loly

Zdravo ženice ja sam nova ovdje, menga mi kasni 5 dana i danas odlučila uraditi test, i vidim svijetlu liniju ali jedvaa vidljivu 😒😒 inače radimo na djetetu.. Pa šta vi mislite?? Trudna ili ne

Daj nam sliku uploadaj preko imgbb.com

Lalla
    14. Svibanj 2020. 16:56

Tea22

Lalla

Ustvari bi se trebala uzeti fotka uzv od 6. do 8. tjedna i pitati ginekologa na kojoj strani tijela je placenta. Ako je desnoj (na slici uzv lijevo) onda je decko, a ako je na lijevoj (tj. desnoj na slici) onda je curica. To sam sad procitala, a ja sam pogledala slikice i ovako laicki rekla sto se meni cini gdje je placenta. I ipak su to slike uzv iz vecih tjedana pa… al mozda sam i pogodila

Mogu ti poslati sliku iz 6+0 pa da mi proreknes spol😃

Umrla sam od smije na ovo  ma moze 

Lalla
    14. Svibanj 2020. 16:58

Tenci

Cure, kaj se tice Ramzijeve metode, treba gledati polozaj posteljice u maternici, a to ni jedna ne zna osim ako nije doktor ili jos bolje ginekolog, vi vecina gledate polozaj bebe u posteljici, to nema veze s tim 😀

Ja sam pronasla neku stranicu gdje je objašnjeno sto treba gledati. Naravno da je najbolje pitati ginekologa, ali i ovako je zabavno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.