Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    14. Svibanj 2020. 14:42

🦋Anitram1982🦋

Brunoibrankica

pepipeps

Brunoibrankica

https://ibb.co/DKGFsg6
    https://ibb.co/GPyJfqP
    Jutro, evo nisam jučer stigla pisat, malo mi bilo guzvasticno, uglavnom sve je uredu, velicina odgovara 10+2, za dva tj idem na mjerenje nuhalnog nabora, ma da sveki zeli platiti nifty test, gdje se sve to u ZG radi i kamo ste vi isle ili idete?!?
    Neki dan sam i ja spomenula Isabel, nema je…
    Arwen i meni je drago da si se javila,budi hrabra.
    I ja sam od prvog dana tu čak sam i sa teme lh trakice,al osijecam da se nisam uklopila.

Hej, super su slikice😍😍 divno! Ne znam zašto se tako osjećaš, ja te baš volim čuti ovdje. Veselim se kad vidim da si nešto napisala😉 U Zg imaš to kod privatnika, samo upišeš u Google i izbacit će ti gdje možeš. Ja sam odlučila sačuvati te pare u džepu za kolica, djeteta se ionako ne odričem kakvi god bili rezultati tog testa tako da mi to ništa ne znači.

Ma ne znam, mozda su to i hormoni, al nekako sam sa Vas par i Isabel kliknula a nje nema, sva je valjda u slaganju stvari, nadam se da je sve ok…
    I Redrobin , i Anitram i Hortensia ajde Arwen nam se javila, mi smo se sve u pocetku "upoznale"…
    Bude me proslo…..
    I ja nisam bas mislila na taj Nifty, al je sveki napela da će platit. A veliki su to novci, barem s moje strane, koja imam placu 4700…

Hej..evo ja upadam sad tu ko neki padobranac ali morala sam kad sam vidla da ovo pises…..pa ja citam svako malo ovdje da vidim kako si ti, kako napreduje trusnoca i kod jos par zenica bas jer smo nekako se kliknuli od pocetka. I prosli taj neki perios. Drago mi je da je sve ok i da beba raste. Nadam se da cu se uskoro i ja pridruziti sa svojim plusicem. Budi mi dobro i cuvaj bebaca. Pozdrav i jedan 🤗 trbuhicu 💚

Hvaaaala ti sto si se javilaaaa... 🥰😘😘😘😘 
    Da, bas smo se bile povezale, al doci ces ti u nas klub,nadam se vrlooo brzo... 
    Ljubim te

Lalla
    14. Svibanj 2020. 14:45

Sapica

Anikin

Bubicabas je super sličica! Ful se dobro sve vidi 🤗
    Sapice ako ti tako ispada kosa možda ipak da pođeš do dermatologa?

Narucila se, al kak to kod nas ide - tek u 7.mj termin (al cisto sumnjam da smijem bilo kakve lijekove uzimati za to- kolko sam citala po netu) 😟🥺. Bila i privatno i dobila elocom kremu, al nis od toga 😱😡

Akaj bi bila moja beba po toj teoriji? Ja ne znam di je placenta ni nis? Hahahahttps://ibb.co/NYFMchY uzv je iz 7+5, velicina za 8+2 😄😁

Curica, bez sumnje. Bar po toj teoriji. 

Brunoibrankica, a mozda sam u krivu... ja isto mislim da ce biti opet decko ako uspijem zadržati trudnoću.

Ovcice, ja imam gotovo stalno taj osjecaj. Evo trenutno isto. Stalno mi je kamen u zelucu i kiselina u grlu. Ako slucajno potrcim za malim, imam nalet mučnine. 

• Pahuljica27
    14. Svibanj 2020. 14:53

ovčica

Ne znam kako vi, al na kraju dana imam osjecaj da imam kamen u zelucu, bas mi je tezina neka. Jel osjeca neka od vas tako?
    Inace jos nisam ni jednom povracala, mucninu tu i tamo osjetim, vrlo rijetko. Glavni simptom su bolne cice i zile po njima. Dani mi uzasno sporo prolazeeeee. Nisam nikad mislila da necu moci docekati posjet gin hahah

Kao da si mene opisala. Mucnine slabe, skoro nikakve. Svi nesto pisu da mrsave, jedino se ja širim 😂 Ista stvar kao i kod tebe sa cicama. Nema sanse da ih taknem. 

• Tratinčica84
    14. Svibanj 2020. 14:54

Sapica

Cure, meni je kosa pocela otpadat u krugovima 😯😮😳 prije 2i pol mj sam primijetila prvi koji se prosirio, a u zadnje vrijeme je usporilo s ispadanjem i bas sam si pomislila super stat ce, kad ono sad novi sok i novi kruzic 🙄😬😭 do kraja trudnoce cu bez kose ostat omg 🥺😱😱😱

Sapica,prije par godina imala sam isto tako ispadanje,hvala Bogu samo jedan krug velicine kovanice od 5 kn. Ono sta je meni pomoglo,je da smrdi ali stvarno je pomoglo,maslinovo ulje,rakija i luk(cesnjak). U plasticnu zdjelu 1 dcl mas.ulja i rakije i 1 cijelu glavicu cesnjaka ali ga prepoloviti sa drvenim nozem ili kao onom kuhacom,ne metalom jer gubi svoja svojstva.To da odstoji 24 sata u plasticnoj poklopljenoj posudi,nakon toga cijelo tjeme obilno namazati s tim zamotati u plasticnu vrecicu pa rucnik i prespavati. Smrdi uzasno ali meni je djelovalo,prije svakog pranja bi na blaznicu natopila smjese i stavila na krug i drzala par sati prije pranja. 
    Sorry na predugom postu,al mogu zamislit taj sok,meni je bilo grozno kad sam to vidila na glavi

Mama mia
    14. Svibanj 2020. 14:55

ovčica

Ne znam kako vi, al na kraju dana imam osjecaj da imam kamen u zelucu, bas mi je tezina neka. Jel osjeca neka od vas tako?
    Inace jos nisam ni jednom povracala, mucninu tu i tamo osjetim, vrlo rijetko. Glavni simptom su bolne cice i zile po njima. Dani mi uzasno sporo prolazeeeee. Nisam nikad mislila da necu moci docekati posjet gin hahah

Đeni ke stalno kao kamen na zeludcu... Ja sam sad iza rucka 2 puta povratila... Ajme ubit ce me ove mucnine.

ovčica
    14. Svibanj 2020. 14:57

Pahuljica27

ovčica

Kao da si mene opisala. Mucnine slabe, skoro nikakve. Svi nesto pisu da mrsave, jedino se ja širim 😂 Ista stvar kao i kod tebe sa cicama. Nema sanse da ih taknem.

Lakse mi je kad znam da nisam jedina. Pa nesto valjda moramo imati od simptoma, a ak je to kamen u zelucu onda nek bude 

14. Svibanj 2020. 15:05

Tratinčica84

Sapica

Cure, meni je kosa pocela otpadat u krugovima 😯😮😳 prije 2i pol mj sam primijetila prvi koji se prosirio, a u zadnje vrijeme je usporilo s ispadanjem i bas sam si pomislila super stat ce, kad ono sad novi sok i novi kruzic 🙄😬😭 do kraja trudnoce cu bez kose ostat omg 🥺😱😱😱

Sapica,prije par godina imala sam isto tako ispadanje,hvala Bogu samo jedan krug velicine kovanice od 5 kn. Ono sta je meni pomoglo,je da smrdi ali stvarno je pomoglo,maslinovo ulje,rakija i luk(cesnjak). U plasticnu zdjelu 1 dcl mas.ulja i rakije i 1 cijelu glavicu cesnjaka ali ga prepoloviti sa drvenim nozem ili kao onom kuhacom,ne metalom jer gubi svoja svojstva.To da odstoji 24 sata u plasticnoj poklopljenoj posudi,nakon toga cijelo tjeme obilno namazati s tim zamotati u plasticnu vrecicu pa rucnik i prespavati. Smrdi uzasno ali meni je djelovalo,prije svakog pranja bi na blaznicu natopila smjese i stavila na krug i drzala par sati prije pranja.
    Sorry na predugom postu,al mogu zamislit taj sok,meni je bilo grozno kad sam to vidila na glavi

Ajmeeee, hvala ti puno na savjetu. Drago mi je cut da je nekome nesto pomoglo. Ne znam jel cu uspjet prezivjet smrad buduci da mi promjena mirisa (vani svjez zrak pa kad udem u kucu osvjezivac zraka) odma mi se zeludac digne. Al hvala ti puno  svakako cu probati... jel se tebi to sirilo ili je je ostalo isto uvijek? Meni se u zadnja 2 mj dosta prosirila rupa i bas mi je sok. Kolko sam sretna zbog trudnoce, tolko me ovo rastuzuje... e da, kolko cesto to treba na cijelo tjeme mazati? Namazem tipa predvecer, prespavam pa operem i onda opet na sljedecem pranju opet ili napravim pauzu? Ovo s blazinicom bi si svaki dan trackala bez problema. I jos jedno pitanje - 1dcl maslinovog ulja i 1dcl rakije? Ili 0.5dcl+0.5dcl? Sorry na ovolko pitanja, al se osjecam bolje sad kad ima jos netko s tim u grupi 😄😁

nicole12
    14. Svibanj 2020. 15:09

Meni lice izgleda užasno! Inače sam sklona alergijama po licu, ali ovo sad je kombinacija alergije i prištića 😭 godinama već kad mi to izbije stavim elocom i za jedan dan prođe. I sad sam se par puta namazala jer mi je dermatolog rekao da nema problema jer je površina mala, ali kad sam ja malo istražila odmah sam prestala i sad se brinem jer sam se mazala. Radije ću ovakva užasna šetat i češat se nego bit nemirna jer se mažem 

14. Svibanj 2020. 15:12

Lalla

Sapica

Anikin

Bubicabas je super sličica! Ful se dobro sve vidi 🤗
    Sapice ako ti tako ispada kosa možda ipak da pođeš do dermatologa?

Narucila se, al kak to kod nas ide - tek u 7.mj termin (al cisto sumnjam da smijem bilo kakve lijekove uzimati za to- kolko sam citala po netu) 😟🥺. Bila i privatno i dobila elocom kremu, al nis od toga 😱😡

Akaj bi bila moja beba po toj teoriji? Ja ne znam di je placenta ni nis? Hahahahttps://ibb.co/NYFMchY uzv je iz 7+5, velicina za 8+2 😄😁

Curica, bez sumnje. Bar po toj teoriji.

Brunoibrankica, a mozda sam u krivu… ja isto mislim da ce biti opet decko ako uspijem zadržati trudnoću.

Ovcice, ja imam gotovo stalno taj osjecaj. Evo trenutno isto. Stalno mi je kamen u zelucu i kiselina u grlu. Ako slucajno potrcim za malim, imam nalet mučnine.

Mama i seka mi se klade da je cura 😄 prema svemu do sad (kalendar, mnozenje) je curica, jos sad i ovo - zivi bili pa vidjeli 😄😁😊. Dragom i meni je svejedno (iako mislim da on mrvu vise navija za princezicu, iako nece priznat). 
    Kaj se tice mucnina- nemam ih, al kad pomislim na pranje zubi odma bi je zeludac u grlu - katastrofa (perem zube normalno svaki dan- prisilim se, al to je daleko od kvalitetnog i bas mislim da ce se pokvarit do kraja trudnoce ak ovak nastavi).. i kad smo kod zubi? Mi smijemo normalno zubaru, popravljanje itd?(ja moram samo na kontrolu, al cisto da znam ako ce trebat kaj popravljat jel moram odgadat par mj ili mi slobodno odma popravi) .. danas sam se bas raspisala - SORRY CURE 😂😂😂 (danas jos nisam osjetila nagon za povracanjem, al rano je jos - tek oko 18h me hvata)... danas sam full optimisticna 😊 i puca me pozitivna energija totalno 😄🥰😍

JECIKA
    14. Svibanj 2020. 15:14

Ja kad citam vase postove pitam se jesam li trudna  koza mi je OK, sike samo malo porasle - nista specijalno niti su bolne. Sve je individualno ocigledno

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.