Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    14. Svibanj 2020. 08:45

Pridružila se ❤️

mylady
    14. Svibanj 2020. 08:46

Samo grupa je nadam se nevudljiva ostalima, jer nikome jos nismo rekli pa da ne vide. 🥰

Petrica34
    14. Svibanj 2020. 08:46

LeLa2807

Jutro cure, evo pridružila se fb-u. 🥰 danas imam onaj dogovoreni pregeld otpočetka, kod soc ginek. u 15h, idem po uputnice i zicat da mi radi briseve. I da se izvazem. Ja sam usla u T deblja nego inace sto sam, tako da se generalno osjećam lose jer ovo sad nisu moje kile, kamo pi kad krenu rast

Joj LeLa kužim te šta se tiče kila...i ja sam se udebljala nešto prije trudnoće i to mi se nikako ne sviđa jer sama pomisao da ću dobiti još kila mi mučna ali otiće će to nadamo se kasnije... kažu da nakon prvog sve ode lagano tako da se malo tješim i nadam da neću natući puno, još nisam ništa dobila na vagi osim vizualno trbuha koji je veći jer sam napuhnuta ko buhtlica heheheh

LeLa2807
    14. Svibanj 2020. 08:51

Petrica34

LeLa2807

Jutro cure, evo pridružila se fb-u. 🥰 danas imam onaj dogovoreni pregeld otpočetka, kod soc ginek. u 15h, idem po uputnice i zicat da mi radi briseve. I da se izvazem. Ja sam usla u T deblja nego inace sto sam, tako da se generalno osjećam lose jer ovo sad nisu moje kile, kamo pi kad krenu rast

Joj LeLa kužim te šta se tiče kila…i ja sam se udebljala nešto prije trudnoće i to mi se nikako ne sviđa jer sama pomisao da ću dobiti još kila mi mučna ali otiće će to nadamo se kasnije… kažu da nakon prvog sve ode lagano tako da se malo tješim i nadam da neću natući puno, još nisam ništa dobila na vagi osim vizualno trbuha koji je veći jer sam napuhnuta ko buhtlica heheheh

Ja cu se danas kod dr vagat prvi put, doslovno mi je slabo ali zelim vidjeti koliko imam kila da si pratim svaki pregled. Haha. Ah nadajmo se da ce stvarno nestat brzo iza proroda. Ovo mi je najdeblja faza. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Petrica34
    14. Svibanj 2020. 08:52

LeLa2807

Petrica34

LeLa2807

Joj LeLa kužim te šta se tiče kila…i ja sam se udebljala nešto prije trudnoće i to mi se nikako ne sviđa jer sama pomisao da ću dobiti još kila mi mučna ali otiće će to nadamo se kasnije… kažu da nakon prvog sve ode lagano tako da se malo tješim i nadam da neću natući puno, još nisam ništa dobila na vagi osim vizualno trbuha koji je veći jer sam napuhnuta ko buhtlica heheheh

Ja cu se danas kod dr vagat prvi put, doslovno mi je slabo ali zelim vidjeti koliko imam kila da si pratim svaki pregled. Haha. Ah nadajmo se da ce stvarno nestat brzo iza proroda. Ovo mi je najdeblja faza.

Sve znam... ja sam to prvo vaganje odradila na pregledu 28.04. sljedeći mi je tek 04.06. pa ćemo vidjeti iako držim fige da će biti ok :)

LeLa2807
    14. Svibanj 2020. 08:58

Petrica34

LeLa2807

Petrica34

LeLa2807

Sve znam… ja sam to prvo vaganje odradila na pregledu 28.04. sljedeći mi je tek 04.06. pa ćemo vidjeti iako držim fige da će biti ok :)

Haha joj onda ti ne moram nista ni pisati dalje, sve znas. 😂😊

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

mylady
    14. Svibanj 2020. 08:59

Brunoibrankica

https://ibb.co/DKGFsg6
    https://ibb.co/GPyJfqP
    Jutro, evo nisam jučer stigla pisat, malo mi bilo guzvasticno, uglavnom sve je uredu, velicina odgovara 10+2, za dva tj idem na mjerenje nuhalnog nabora, ma da sveki zeli platiti nifty test, gdje se sve to u ZG radi i kamo ste vi isle ili idete?!?
    Neki dan sam i ja spomenula Isabel, nema je…
    Arwen i meni je drago da si se javila,budi hrabra.
    I ja sam od prvog dana tu čak sam i sa teme lh trakice,al osijecam da se nisam uklopila.

Brunoibrankica

https://ibb.co/DKGFsg6
    https://ibb.co/GPyJfqP
    Jutro, evo nisam jučer stigla pisat, malo mi bilo guzvasticno, uglavnom sve je uredu, velicina odgovara 10+2, za dva tj idem na mjerenje nuhalnog nabora, ma da sveki zeli platiti nifty test, gdje se sve to u ZG radi i kamo ste vi isle ili idete?!?
    Neki dan sam i ja spomenula Isabel, nema je…
    Arwen i meni je drago da si se javila,budi hrabra.
    I ja sam od prvog dana tu čak sam i sa teme lh trakice,al osijecam da se nisam uklopila.

Predivne slikice ❤️ 

ovčica
    14. Svibanj 2020. 09:02

Jutro cure 
    Arwin, dok sam citala knedla mi je bila u grlu, zbilja lijepe rijeci i pozitiva kod tebe. Vjerujem u ono, kako zracis, tako privlacis. Zelim ti svu srecu 💞
    Tea, preslatki trbuscic i velike cice 😂
    Nemam fejs pa bi voljela da smo i dalje ovdje aktivne, stvarno pomazu savjeti i da jednostavno izbacis svoje misli i osjecaje.
    Kod mene nista novo, iscekujem pregled u utorak, nadam se da ce sve biti ok..

ovčica
    14. Svibanj 2020. 09:03

I brunoibrankica, vidjela sam slike i tvoje bebice, divna je mrvica 

14. Svibanj 2020. 09:04

I ja se pridruzujem na fejsu. Brunoibrankica- neeeemojjj se tak osjecat 😄😊. Otpocetka smo skupa tu i ima da budemo do kraja. I meni bas fali Isabela - jel se netko sjeca kad je imala kontrolu? Mora da je sva u pakiranju i selidbi (nadam se) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.