Mama mia, privatno mi je svaki put (3x) doslo sutradan, za to im duze treba. sve ostalo moze biti isti dan.
Ja nisam vadila privatno nego u bolnici... Pa sad ne znam... Rekli su mi da ce doci doktoru nalazi krvi, torch test, vjerovatno onda i TSH... Samo znam da morma dignit nalaz krvne grupe ali tek u ponedjeljak.
Meni na oba nacina baca dečka, a i za prvog je isto tako da… Ili slucajnost ili ce bit decko…
Ne znam za niski tsh, ja imam malo vidi pijem eutirox..
Sad saznala da mi je ureaplazma pozitivna …..
Tako mi je bilo i sa prvim ..
Bas sma nervozna stalno guram prstenu nju, tri puta na dan po dva utrogestana i sad cu sigurno dobit nesto… 😣
Tak i ja guram prste svakodnevno i bas me frka da nekaj ne dobijem 🙄
Ja vadila jutros u Vinogradskoj i svaki put kad sam vadila isti dan mi je bio nalaz
Meni na oba nacina baca dečka, a i za prvog je isto tako da… Ili slucajnost ili ce bit decko…
Bas sma nervozna stalno guram prstenu nju, tri puta na dan po dva utrogestana i sad cu sigurno dobit nesto… 😣
Meni ti je na brisevima bila micoplazma u nešto većem broju ali ništa alarmantno... i svjedno sam dobila neku kremu za stavljat svaku večer i uz to sve još 2x3 utrogestana svaki dan... čovječe pa stalno nešto moram stavljat unutra
Ja nisam ni radila te briseve, kaze soc ginekolog da ne treba ako je uredan papa. Da inzistiram??
Ovak, kaj se tice bapskih prica, u prosloj trudnoci jela samo slatko, bila pristava, kosa i koza katastrofa, trbuh bio visoko i eto decka, samo mi je trbuh bio ko kosarkaska lopta, a ne lubenica i to je jedina bapska prica koja je bila tocna i pokazala decka.
Kod ovog kalendara za maloga mi je tocno, a sad ispada curica. Najvjerojatnije je decko, ali budemo vidjeli dok dodu nalazi niftyja.
Sapica, gledala me doktorica i vaginalno i abdominalno, vaginalno mjeri cerviks i bebu, i onda jos abdominalno gleda sve.
I ne znam koja je spominjala niski tsh, moj je 0,2, trebala danas vaditi sva antitijela stitnjace, ali je red za trijazu u varazdinskoj bolnici bio 200m, a vani kisa i hladno i nije mi se dalo cekati, budem isla neki drugi dan.
Meni ti je na brisevima bila micoplazma u nešto većem broju ali ništa alarmantno… i svjedno sam dobila neku kremu za stavljat svaku večer i uz to sve još 2x3 utrogestana svaki dan… čovječe pa stalno nešto moram stavljat unutra
Ja sam vise luda od toga.. eto. . .
Ne mogu se opustiti, uopće ne uzivam ...
Bas sam sva napeta , ne znam ...
Sutra u 18h idem na kontrolu, pa cu vidjeti kaj ce napisati- koje lijekove
Cure evo mene. Kao sto sam i mislila 5 tjedana je. Vidi se krugić mali. Ovulacija je bila iz lijevog jajnika koji me uvijek ziga. Velicina malog cuda je 0.5. Po doktorici sve super. Doci na kontrolu za 3 tjedna . Do tad izvadit nalaze krvi i urinokilture.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure evo mene. Kao sto sam i mislila 5 tjedana je. Vidi se krugić mali. Ovulacija je bila iz lijevog jajnika koji me uvijek ziga. Velicina malog cuda je 0.5. Po doktorici sve super. Doci na kontrolu za 3 tjedna . Do tad izvadit nalaze krvi i urinokilture.
čestitke! 😍
Ja sam vise luda od toga.. eto. . .
Ne mogu se opustiti, uopće ne uzivam …
Bas sam sva napeta , ne znam …
Sutra u 18h idem na kontrolu, pa cu vidjeti kaj ce napisati- koje lijekove
Joj pričaj mi... muka mi je od toga... svaki put se bojim da još prstima nešto ne navučem i uvijek perem ruke i dezinfiricam ih ko luda prije nego što stavljam te loptice... koma
Ja sam bila toliko u strahu od kad sam saznala da sam trudna da se mi nismo sexali mjesec i pol uopće koliko sam bila u panici... užas... a sad kao smijemo samo sa kondomom i ja opet u strahu tako da je sex u fazi stand by :)
Pregled imam 04.06. pa mi je rekla da će tada kad dođem uzeti bris samo na micoplazmu pa da vidimo iako se nje i ureaplazme za vrijeme trudnoće dosta teško riješiti... što je koma a stalno te kljukaju nečim da se to kao stavi pod kontrolu
Sortiraj odgovore
Najstariji