Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    12. Svibanj 2020. 13:47

BlueMoon

Pepi jel mene pitas ili Gemmu?

Gemmu, hvala. Ma ja sam dobila uputnicu za kombinirani, ali sam dobila i za uzv, pa ne znam jel to ide skupa ili kako. Ili samo kad dođem vadit krv za kom, odmah me pošalju na uzv. špansko selo mi ke sve to. Pogotovo u Zg, gdje moraš u više bolnica trčati jer ne rade u svima sve te preglede.

Tea22
    12. Svibanj 2020. 13:52

LeLa2807

Haha presmjesno, ajde kako budemo saznavale spol molim da svaka napiše predviđanje i krajnji rezultat haha da vidimo koliko smo u pravu. :D

Jel planirate cure još djece u nekoj budućnosti naravno? :) Mislim, znam da neke stvari ne možeš znat hoće li se i kad ostvarit poput T, ali pitam kao želju.

Meni je ovo prva T, htjeli bi barem još jedno.

Ja bih htjela 2 ili 3 djecice🤗🤗
    Sa manjim razmakom, ne vecim od 3 godine izmedu djece

I da cure, kad ja mnozim godine i mjesec ispadne 63.. znaci opet curica😄

Tea22
    12. Svibanj 2020. 13:55

a.pav

Bok cure, evo i mene danas pregleda. 😊
    Tocno 11t pokazuje, sve proporcije odgovaraju tome. Sve je u redu po izgledu na uzv, hvala Bogu. ❤
    Danas su mi dali i trudnicku, vaganje, tlak, i to je to, rekli su mi kasnije da cemo daljnje vadjenje krvi i sto bude trebalo, radila sam krvnu sliku prije mjesec dana odmah poslije prvog pregleda i kaze da je okej. Pijem Prenatal od Solgara od pocetka kad sam saznala i rekao mi je da mogu to i dalje do kraja slobodno koristiti. Vadila sam krv za kombinirani, ne treba nataste, ja zvala prije i pitala.
    Kile nisam dobila, a jedem stvarno svaki cas 😁 Za tri tjedna idem ponovno. E da, uzv je abdominalno radio sad.

Cestitam, prekrasne vijesti💓💓💓

NiaLyn
    12. Svibanj 2020. 14:00

pepipeps

BlueMoon

Pepi jel mene pitas ili Gemmu?

Gemmu, hvala. Ma ja sam dobila uputnicu za kombinirani, ali sam dobila i za uzv, pa ne znam jel to ide skupa ili kako. Ili samo kad dođem vadit krv za kom, odmah me pošalju na uzv. špansko selo mi ke sve to. Pogotovo u Zg, gdje moraš u više bolnica trčati jer ne rade u svima sve te preglede.

A mislim da bi u Petrovoj trebala moći sve obaviti. Imaš dvije upitnice jer je uzv za ginekologa, a vadjenje krv/ kombinirani za laboratorij. Naravno da nisam sto posto sigurna.

Tea22
    12. Svibanj 2020. 14:01

Sapica

Kolko ja znam (iz prica) ovaj prvi cure cesto zamijene sa niftyjem, a onaj kasnije anomaly scan se ide da se vidi funkcija svih organa? Jesam ja to dobro skuzila? Cureeee, pomoc!!!Upravo mi je doso nalaz TSH i rezultat je 0,23 😬😳😳😳 Kaj sad? Vidim da je nisko, kaj sad moram napravit?

I ja sam to tako shvatila
    Ne brini, neki dan kad sam citala o TSHu zbog Tenci, procitala sam da je donja granica 0,2

Mama mia
    12. Svibanj 2020. 14:04

Sapica

Kolko ja znam (iz prica) ovaj prvi cure cesto zamijene sa niftyjem, a onaj kasnije anomaly scan se ide da se vidi funkcija svih organa? Jesam ja to dobro skuzila? Cureeee, pomoc!!!Upravo mi je doso nalaz TSH i rezultat je 0,23 😬😳😳😳 Kaj sad? Vidim da je nisko, kaj sad moram napravit?

Koliko si cekala nalaz TSH... Ja sam danas vadila to? 

Brunoibrankica
    12. Svibanj 2020. 14:07

Meni na oba nacina baca dečka, a i za prvog je isto tako da... Ili slucajnost ili ce bit decko...  
    Ne znam za niski tsh, ja imam malo vidi pijem eutirox.. 
    Sad saznala da mi je ureaplazma pozitivna ..... 
    Tako mi je bilo i sa prvim .. 
    Bas sma nervozna stalno guram prstenu nju, tri puta na dan po dva utrogestana i sad cu sigurno dobit nesto...  😣

BlueMoon
    12. Svibanj 2020. 14:08

Mama mia, privatno mi je svaki put (3x) doslo sutradan, za to im duze treba. sve ostalo moze biti isti dan. 

12. Svibanj 2020. 14:08

Mama mia

Sapica

Koliko si cekala nalaz TSH… Ja sam danas vadila to?

Izvadila krv u jutros 9.00, nalaz mi doso na mail u 13.30 danas... okej Tea, tenks

BlueMoon
    12. Svibanj 2020. 14:09

Sapice tebi je super brzo doslo. Meni u dvije poliklinike sutradan tek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.