Haha presmjesno, ajde kako budemo saznavale spol molim da svaka napiše predviđanje i krajnji rezultat haha da vidimo koliko smo u pravu. :D
Jel planirate cure još djece u nekoj budućnosti naravno? :) Mislim, znam da neke stvari ne možeš znat hoće li se i kad ostvarit poput T, ali pitam kao želju.
Meni je ovo prva T, htjeli bi barem još jedno.
Tak i mi, zelja nam je bar dvoje imat 😃
Dada množiš tako. Haha, moguće d ajesu, stvarno ne znam. Meni su to poslale cure u jednu grupu gdje se dopisujemo pa mi je fora, a tražile ste.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Haha presmjesno, ajde kako budemo saznavale spol molim da svaka napiše predviđanje i krajnji rezultat haha da vidimo koliko smo u pravu. :D
Jel planirate cure još djece u nekoj budućnosti naravno? :) Mislim, znam da neke stvari ne možeš znat hoće li se i kad ostvarit poput T, ali pitam kao želju.
Meni je ovo prva T, htjeli bi barem još jedno.
neka dok rodim, pa cu onda odlucit da vidim kako to ide hehe zezam se
i mi mislimo 2, a ako bude vise super. samo sto ne bih voljeli veliku razliku praviti, pa ce mo viditi kako ce sve ici....
GEMMA meni je rekla gin da kad dodem za test (nije znala tad ocu se odluciti za kombinirani ili nifty) da ce mi napravit i pregled, i ja pitam ocu biti nataste ako se krv vadi, i kaze "ma ne ne pojedi ti nesto ujutro da mi se plod bolje vidi"
tako da mislim da ne treba..
Ja nekako naginjem da je cura, a po ovome ispada decko. Mi vec dugo pokusavamo i najrade bi dvoje djece, ali vidit cemo. Posto su komplikacije kod mm ostali smo sokirani sto smo uspjeli prirodno nakon neuspjesnih ivf-ova.
Sto se spola tice, nisam jos nekako full u tome da je cura, al opet ni da je decko. Hmmmm sto god da bilo nema veze, glavno da je zdravo ❤️
Bok cure, evo i mene danas pregleda. 😊
Tocno 11t pokazuje, sve proporcije odgovaraju tome. Sve je u redu po izgledu na uzv, hvala Bogu. ❤
Danas su mi dali i trudnicku, vaganje, tlak, i to je to, rekli su mi kasnije da cemo daljnje vadjenje krvi i sto bude trebalo, radila sam krvnu sliku prije mjesec dana odmah poslije prvog pregleda i kaze da je okej. Pijem Prenatal od Solgara od pocetka kad sam saznala i rekao mi je da mogu to i dalje do kraja slobodno koristiti. Vadila sam krv za kombinirani, ne treba nataste, ja zvala prije i pitala.
Kile nisam dobila, a jedem stvarno svaki cas 😁 Za tri tjedna idem ponovno. E da, uzv je abdominalno radio sad.
Ja nekako naginjem da je cura, a po ovome ispada decko. Mi vec dugo pokusavamo i najrade bi dvoje djece, ali vidit cemo. Posto su komplikacije kod mm ostali smo sokirani sto smo uspjeli prirodno nakon neuspjesnih ivf-ova.
Sto se spola tice, nisam jos nekako full u tome da je cura, al opet ni da je decko. Hmmmm sto god da bilo nema veze, glavno da je zdravo ❤️
Drago mi je da ste nakon svega što ste prošli ostvarili T <3 Ja ću sad na pizzu, svekar ima rodjendan :) jupi baš se veselim - pizzi jel :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tenci, kak je tebi danas doktorica radila uzv, vaginalno il abdominalno? I ja idem u Agram samo u Zagreb za tjedan dana na Nifty 😄
GEMMA meni je rekla gin da kad dodem za test (nije znala tad ocu se odluciti za kombinirani ili nifty) da ce mi napravit i pregled, i ja pitam ocu biti nataste ako se krv vadi, i kaze "ma ne ne pojedi ti nesto ujutro da mi se plod bolje vidi"
tako da mislim da ne treba..
Bluemoon, hvala 😊. Budem pojela.
Meni isto ispada dečko i osjećam da je dečko i muž misli da je dečko. Pošto nećemo pitati spol, valjda neće biti velikih iznenadjenja na porodu. Iako veselila bi me i curica jako. 🥰
Sapica i ja cu za tjedan dana nifty.. rez ce nam onda u isto vrijeme, nadajmo se najbolji moguci
btw jel ima kakvih jos testiranja kasnije skupih? sto je onaj anomaly scan?
posto jos niko ne zna za trudnocu probala sam nekako ovu curu pitati jel isla na nifty ili kombinirani i ona kaze da zbog korone na test ide tek ovaj tjedan a ona je u 23 tj trudnoce. E sad, ne znam jel me krivo shvatila pa postoji jos neki test, jer sam ju pitala samo jel obavila test da je sve ok..
Meni ispada isto musko jel to znaci onda da sunoba muska ili 🤔😂😂😂
Ja i muz kad pricamo onda uvik govorimo da je decko i cura i bas bi volila 😍😍
Budu li oba muska ima da bude veselo.😂🤭
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji