ja sam bas o probavi jucer s mamom pricala. Prije nisam imala apsolutno nikakvih problema, a primjetila sam zadnjih par dana da ``steka``, pa mi je preporucila kompot od suhig sljiva… pa eto mozda i to pomogne
Ja sam kupila u DM-u sok od šljive od Mivolisa. Taj je isto dobar za nuždu br. 2. Ali ništa kao klistir😂😂
Sto je to klistir haha
Haha, to ti je ona pumpica s cijevi koju gurneš u rupu br.2. koju prethodno napuniš vodom ili čajem, npr. mlakim čajem od kamilice oko pola litre i za par minuta ti napravi dolje dar-mar, sve izađe u svakakvim oblicima.😂😂 Ništa bolje nećemo pred porod proći, samo što tamo imaju taj profi klistir i šiknu više vode.
bolje ti je pij kompot xD bar probaj hahahhhhah
ja sam bas o probavi jucer s mamom pricala. Prije nisam imala apsolutno nikakvih problema, a primjetila sam zadnjih par dana da ``steka``, pa mi je preporucila kompot od suhig sljiva… pa eto mozda i to pomogne
Ja sam kupila u DM-u sok od šljive od Mivolisa. Taj je isto dobar za nuždu br. 2. Ali ništa kao klistir😂😂
Sto je to klistir haha
Haha, to ti je ona pumpica s cijevi koju gurneš u rupu br.2. koju prethodno napuniš vodom ili čajem, npr. mlakim čajem od kamilice oko pola litre i za par minuta ti napravi dolje dar-mar, sve izađe u svakakvim oblicima.😂😂 Ništa bolje nećemo pred porod proći, samo što tamo imaju taj profi klistir i šiknu više vode.
Nikad nisam za to cula hahahah uzas😳😳😳
Tenci cestitke na deckicu!!! ❤️😘 Predivno. Jedva čekam da saznamo i mi. 🥰
Ja se upravo prenajela odlicne salate s piletinom.. Koja je za dvije osobe, a potamanila ju sama xD baš sam imala želju za tim i eto.
Jel i Vi imate neke tak fine želje u vezi hrane??
Sto je to klistir haha
bolje ti je pij kompot xD bar probaj hahahhhhah
Vjeruj mi, jesam sve, i jela suhe šljive i pila sok od šljive i kljukala se probioticima, jogurtima, zobenim pahuljicama, voćem, da ne nabrajam..al kad neće, i kad me tri dana začepi, nemam više živaca čekati da samo dođe. Onda sam ja gazda crijeva i da vidiš što su poslušna😂😂
Ja znan da kod zatvora pomaze i naranca ocijdena i koliko se sicam one pulpe njene se malo ubaci i ostavi se priko noci u casi i ujutro se popije na prazan zeludac
Eto ja jos nisan imala potrebe za tim al svasta valja znat 🤷♀️😂
🙏❤💙
Klistir prije poroda je najbolja stvar ikad. Sama pomisao na to prije mi je bila uzasna, ali nakon kaj ti se crijeva sva prociste, potpuno drugacije misljenje sam imala. Rekla muzu da bi svaki mjesec trebala na klistriranje da mi se crijeva isprazne 😂😂😂
Kak vama trbuščići rastu?
Ja ful imam osjećaj da je tvrdo, napuhano, izboceno…. Ma ne osjećaj, ja to fakat vidim. I muž vidi😅 kaj bu tek bilo za par tjedana 🤰🏻
Ja cu sutra isto dobit knjižicu, kad me pregleda i zaključi da je sve ok❤️
Ja sam ravna ko daska jos uvijek. U prosloj mi je krenuo rasti u 18.tt i to skroz minimalno, posteljica mi je bila sprijeda pa se kao onda prije vidi. Sad mi je straga, tak da prije 15.tt ne ocekujem nista, pa cak i kasnije.
Hvala cure! ❤️
Bas je lijepo gledati bebicu na uzv kak mase rukicama i nogicama, radi salto, savrseno 🥰
Svima koje imaju danas pregled zelim srecu!
Tenci, cestitammmm... i meni izgleda kao decko 🥰😍... ostale curke, jeste malo za zabavu predvidanja spola? Mislim, vjerujem da je svima vise vazno da beba bude dobro i da bude zdrava nego da je cura/decko 😄😁 https://ibb.co/T1zZNCp - kaj vam ispada po ovoj tablici? 😄😊
Sortiraj odgovore
Najstariji