Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    12. Svibanj 2020. 11:59

Sapica

Tenci, cestitammmm… i meni izgleda kao decko 🥰😍… ostale curke, jeste malo za zabavu predvidanja spola? Mislim, vjerujem da je svima vise vazno da beba bude dobro i da bude zdrava nego da je cura/decko 😄😁https://ibb.co/T1zZNCp - kaj vam ispada po ovoj tablici? 😄😊

aaa bas fora :D meni ispada cura 

Tea22
    12. Svibanj 2020. 12:04

Sapica

Tenci, cestitammmm… i meni izgleda kao decko 🥰😍… ostale curke, jeste malo za zabavu predvidanja spola? Mislim, vjerujem da je svima vise vazno da beba bude dobro i da bude zdrava nego da je cura/decko 😄😁https://ibb.co/T1zZNCp - kaj vam ispada po ovoj tablici? 😄😊

Hahahah kako fora,meni ispada curica😍😍

12. Svibanj 2020. 12:04

I meni ispada cura, al osjecam da je decko 😂😂😂 sanse su 50-50 🥰

mylady
    12. Svibanj 2020. 12:06

Hahaha 🤣 zakon. Meni po ovome je decko 😉

Tea22
    12. Svibanj 2020. 12:07

Gledala sam na jesenskim bebacima da je daleko vise deckica nego curica, mozda kod nas bude obrnuto 😄😄

pepipeps
    12. Svibanj 2020. 12:09

ispada mi curica, a tako nekako i osjećam da bi mogla biti 😁😊

nicole12
    12. Svibanj 2020. 12:09

Meni ispada curica, a tako nekako i osjećam 🥰 ali prije svega da je živo i zdravo 

• Mara Kokosica
    12. Svibanj 2020. 12:10

I meni je curicaaaa . Ali ja otpocetka imam osjecaj da je muskic. Pa vidjet cemo. Nek je samo sve ok.

06/20 blighted ovum 8tt.

BlueMoon
    12. Svibanj 2020. 12:17

meni deckic ispada i takav imam osjecaj :)
    Tenci divne vijesti i bebica! svima sretno 

Bella🌟
    12. Svibanj 2020. 12:19

Nova19

PeaceLilymuž i ja bili nedavno, samo te pozovu na razgovor da im objasniš cijelu stituaciju i daš anamnezu i da oni procjene da je utemeljeno za danje pretrage.
    Mi smo bili unutra kojih 15 minuta i onda išli vaditi krv (za kariogram kod nas).

Hvala na odgovoru 🤗 jesu li brzo bili gotovoi rezultati? I ako smijem pitati jeste li ih obavljali na sv.duhu ili rebru?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.