Kak vama trbuščići rastu?
Ja ful imam osjećaj da je tvrdo, napuhano, izboceno.... Ma ne osjećaj, ja to fakat vidim. I muž vidi😅 kaj bu tek bilo za par tjedana 🤰🏻
Ja cu sutra isto dobit knjižicu, kad me pregleda i zaključi da je sve ok❤️
Kod nas je praksa da vec jedno vrijeme nema trudnickih knjizica, doktorica printa nalaze na papir, sve lijepo pise na tome. Tak mi je bilo i u prosloj trudnoci.
Cure ja san isto dobila trudnicku nisan kupovala 🤔🤔
Meni ova privatnica nista nije rekla da kupujem pa ću vidjeti. mislim nije mi problem, ali računam da bi mi rekla da kupim i donesem.
Red ja sa zvala odmah sa danom ne dolaska. razumijem tvoju brigu, ali pokušaj misliti da ce ova T bit uredna, ne misli na onaj strah od prije jer je svaka različita
znam d aje lakše napisati nego provoditi u djelo, ali pokušaj čim više. Ako ćeš ti biti mirnija zovi ipak za par dana. Moja kuma je sa 10 dana kašnjenja.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo me s pregleda, srčeko počelo kucati i crl je 8.8mm. prema menstruaciji sam 7+4, ali zapravo malo manje. Obavila cervikalne briseve i izvadila krv za kg,RH, toksoplazmu. I dobila sam uputnicu za genetsko savjetovanje obzirom da imam u obitelji osobu s neurofibromatozom. Jel netko od vas išao na to genetsko savjetovanje i kako to izgleda?
Cestitke na uspjesnom pregledu🤩🤩🥳🥳🥳❤
ja sam bas o probavi jucer s mamom pricala. Prije nisam imala apsolutno nikakvih problema, a primjetila sam zadnjih par dana da ``steka``, pa mi je preporucila kompot od suhig sljiva… pa eto mozda i to pomogne
Ja sam kupila u DM-u sok od šljive od Mivolisa. Taj je isto dobar za nuždu br. 2. Ali ništa kao klistir😂😂
Sto je to klistir haha
Evo mene opet s pregleda, odnosno vadenja krvi za nifty. Beba je super, od jucer se nije nist promijenilo.
Osim kaj smo saznali da nam najvjerojatnije dolazi deckic ponovo 🥰😊 nije htjela doktorica nist sa sigurnoscu tvrditi, rekla da radije pricekamo nalaz niftyja, ali da je vise decko nego cura.
Evo slikica
https://ibb.co/mrnR7L9
https://ibb.co/yXfNXHx
Djecak ajme🤩🤩🤩 napokon smo saznali prvi spol u grupi🥳🥳 cestitam od srca💞💞💞💞
Cure ja san isto dobila trudnicku nisan kupovala 🤔🤔
Meni ova privatnica nista nije rekla da kupujem pa ću vidjeti. mislim nije mi problem, ali računam da bi mi rekla da kupim i donesem.Red ja sa zvala odmah sa danom ne dolaska.
razumijem tvoju brigu, ali pokušaj misliti da ce ova T bit uredna, ne misli na onaj strah od prije jer je svaka različita
znam d aje lakše napisati nego provoditi u djelo, ali pokušaj čim više. Ako ćeš ti biti mirnija zovi ipak za par dana. Moja kuma je sa 10 dana kašnjenja.
Svakako cu zvati,prenestrpljiva sam haha. Ma vjerujem da ce sve bit oko i stvarno vjerujem svom ginu tako da.. samo opusteno :D
Kak vama trbuščići rastu?
Ja ful imam osjećaj da je tvrdo, napuhano, izboceno…. Ma ne osjećaj, ja to fakat vidim. I muž vidi😅 kaj bu tek bilo za par tjedana 🤰🏻
Ja cu sutra isto dobit knjižicu, kad me pregleda i zaključi da je sve ok❤️
Vidim po hlacama, stiscu me i ne mogu zakopcati gumb
Tenci, super slike! Jedva cekam svoj pregled pa da mogu i ja nesto lijepo pokazati
Hvala vam curke.
Cestitam. Dobro dosao prvi miskooo
06/20 blighted ovum 8tt.
ja sam bas o probavi jucer s mamom pricala. Prije nisam imala apsolutno nikakvih problema, a primjetila sam zadnjih par dana da ``steka``, pa mi je preporucila kompot od suhig sljiva… pa eto mozda i to pomogne
Ja sam kupila u DM-u sok od šljive od Mivolisa. Taj je isto dobar za nuždu br. 2. Ali ništa kao klistir😂😂
Sto je to klistir haha
Haha, to ti je ona pumpica s cijevi koju gurneš u rupu br.2. koju prethodno napuniš vodom ili čajem, npr. mlakim čajem od kamilice oko pola litre i za par minuta ti napravi dolje dar-mar, sve izađe u svakakvim oblicima.😂😂 Ništa bolje nećemo pred porod proći, samo što tamo imaju taj profi klistir i šiknu više vode.
Sortiraj odgovore
Najstariji