Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poppy
    12. Svibanj 2020. 12:20

Meni ispada da je decko ali muz i ja smo jednako uzivljeni dal bila cura ili decko, stvarno ce nas oduseviti sta god bude🍀🍀🍀❤️❤️❤️
    Tenci cestitke! Bas ti napisi sta tebi ispada da vidimo dal je pogodilo ma da vidis kako svi pricaju bapske price da akonpuno povracas da imas curu, znaci bapske price ne treba slusati☺️☺️☺️

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 12:21

Meni ispada deckic, ima jos neka metoda i po njoj je deckic, otpocetka imam osjecaj da je deckic i ja sam dakle sigurna da je. Haha 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

mylady
    12. Svibanj 2020. 12:24

LeLa2807

Meni ispada deckic, ima jos neka metoda i po njoj je deckic, otpocetka imam osjecaj da je deckic i ja sam dakle sigurna da je. Haha

Koja je jos metoda? Da vidimo sto tamo dode 😊

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 12:30

mylady

LeLa2807

Joj pokušat ću naći, ali ima neka fora kao pomnožit mjesec začeća i godine i ako je paran broj je dečkić neparan curica, meni ispadne 108 haha. Ako ćemo po simptomima našla sam da majke koje nose dečkića se često smrzavaju (ja navečer prije spavanja), ne povraćaju, smanjeni apetit, vuče ih slano i kiselo. Voila sve to je kod mene. Haha, bit će mi stvarno šok ako bude curica jer imam predosjećaj da je 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

NiaLyn
    12. Svibanj 2020. 12:30

pepipeps

GEMMA13

Dali za vadenje krvi za kombinirani treba biti na tašte? Zna netko?

Jesi išla najprije na ultrazvuk? Zar nije da se ide s nalazima uzv-a koji ne smiju biti stariji od 3 dana na vađenje za komb?

Radim uzv i vadjenje isti dan.

12. Svibanj 2020. 12:31

mylady

LeLa2807

Ima neka metoda s urinom i sodom bikarbonom...ako se zapjeni ko pivo onda je kao decko, a ako se nista ne dogodi onda je cura 🤷‍♀️ nisam ga radila 🤣 i mislim da se radi nakon 9og tt, da je prije kao prerano

MalaD
    12. Svibanj 2020. 12:33

Haha i po kineskom i kad pomnozim godine i i mjesec i smrzavanje sve upucuje na decka.. Onda nesumnjivo decko.. 

12. Svibanj 2020. 12:35

Meni ovo mnozenje ispada neparan broj - po tome isto curica (mozda su tak radili tablicu?).. hahhaah bas me zanima sad jos vise jesu u pravu ili ne 🤭 (mnozi se broj godina trudnice i mjesec zaceca jel?) 

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 12:35

Haha presmjesno, ajde kako budemo saznavale spol molim da svaka napiše predviđanje i krajnji rezultat haha da vidimo koliko smo u pravu. :D

Jel planirate cure još djece u nekoj budućnosti naravno? :) Mislim, znam da neke stvari ne možeš znat hoće li se i kad ostvarit poput T, ali pitam kao želju. 

Meni je ovo prva T, htjeli bi barem još jedno. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

12. Svibanj 2020. 12:38

LeLa2807

Haha presmjesno, ajde kako budemo saznavale spol molim da svaka napiše predviđanje i krajnji rezultat haha da vidimo koliko smo u pravu. :D

Jel planirate cure još djece u nekoj budućnosti naravno? :) Mislim, znam da neke stvari ne možeš znat hoće li se i kad ostvarit poput T, ali pitam kao želju.

Meni je ovo prva T, htjeli bi barem još jedno.

Tak i mi, zelja nam je bar dvoje imat 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.