Evo me s pregleda, srčeko počelo kucati i crl je 8.8mm. prema menstruaciji sam 7+4, ali zapravo malo manje. Obavila cervikalne briseve i izvadila krv za kg,RH, toksoplazmu. I dobila sam uputnicu za genetsko savjetovanje obzirom da imam u obitelji osobu s neurofibromatozom. Jel netko od vas išao na to genetsko savjetovanje i kako to izgleda?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kad ste isle na prvi pregled?
Ja idem danas s 5+4. Dr rekla da nije rano.
06/20 blighted ovum 8tt.
ja sam bas o probavi jucer s mamom pricala. Prije nisam imala apsolutno nikakvih problema, a primjetila sam zadnjih par dana da ``steka``, pa mi je preporucila kompot od suhig sljiva... pa eto mozda i to pomogne
Sretno novim mamama i plusevima.. evo ukratko sta se sa mnom desava:
- stolica OK
- ceste nesanice
- smanjen apetit
- JAKO probadanje u jajnicima kad kihnem
- matericu uopste ne osjecam u smislu nikakve grceve i nista - toliko nista da me plasi
- preko dana mi se spava vjrovatno jer nisam previse aktvna kao ranije (hiperaktivna)
- cudni snovi - cesto se probudim od njih
- malo me hvata depra jer sam po cijeli dan sama a vjerovatno su hormoni
- primijetila sam da su mi se malje pojacale a inace sam svijetla - plava.
Mislila sam da je ovo potpuno DRUGO stanje.. Ali zapravo ja se osjecam kao ranije.. Sa promjenama koje sam van navela koje mislim da su vise psihicke prirode no fizicke.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Kad ste isle na prvi pregled?
Ja idem danas s 5+4. Dr rekla da nije rano.
Mara, mene je narucila sa 6+5, ali radi iscjetka sam isla 5+5 i vidjela se srčana reakcija. Sretno, javi se.
Peace, stvarno ne znam ništa o savjetovanju niti o dijagnozi. Super za dobar pregled.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
PeaceLily muž i ja bili nedavno, samo te pozovu na razgovor da im objasniš cijelu stituaciju i daš anamnezu i da oni procjene da je utemeljeno za danje pretrage.
Mi smo bili unutra kojih 15 minuta i onda išli vaditi krv (za kariogram kod nas).
ja sam bas o probavi jucer s mamom pricala. Prije nisam imala apsolutno nikakvih problema, a primjetila sam zadnjih par dana da ``steka``, pa mi je preporucila kompot od suhig sljiva… pa eto mozda i to pomogne
Ja sam kupila u DM-u sok od šljive od Mivolisa. Taj je isto dobar za nuždu br. 2. Ali ništa kao klistir😂😂
Dali za vadenje krvi za kombinirani treba biti na tašte? Zna netko?
Jesi išla najprije na ultrazvuk? Zar nije da se ide s nalazima uzv-a koji ne smiju biti stariji od 3 dana na vađenje za komb?
Ja isto prijavljujem stalne glavobolje.. evo ne mogu se dici , boli ko luda, meni je tako bilo i u prvoj trudnoći, prodje oko 15tj,
Isabel... Gdje si tiiii???????
Sortiraj odgovore
Najstariji