Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    12. Svibanj 2020. 08:59

LeLa2807

pepipeps

LeLa2807

Mara sretno danas. Ja imam promjenu sa stolicom jer ne mogu svaki dan na vc. To mi je cak i najgore :((

Mene je Duphaston uništio..prije njega je sve bilo okej, on me totalno začepio. Pijem probiotike, čepići nisu ništa pomogli, a uzela sam one Eva/q za trudnice…a onda je na red došao klistir…onaj mini iz ljekarne…taj čuda radi😁😄

Hahahha ja isto stavljam utrice to je isto progesteron, a on ijace zacepi jos ovako dodatne doze. Ne znam sta da radim. Skužila sam da mi pase kad ujutro popijem jogurt. Jedna je to bila i savjetovala ne sjecam se tko pa sam poslušala. Ali opet idem svaki drugi dan. 🙈

Meni je od jogurta jedino bio okej Danone Activia, isto probiotik...

ovčica
    12. Svibanj 2020. 08:59

Mara Kokosica

Cure jutroooo.
    Lilo draga mi smo tocno u tjedan dana. Mrvica izgleda savrseno. Odmaraj i samo odmaraj.
    Redhead dobro doslaaaaa.
    Ja stvarno nemam jos nekih simptoma pa me i to malo brine hehe jesmo mi zene lude. Da li se nekome stolica promjenila otkad je ugledo plus?
    Ehhh ja danas idem na prvi pregled u 13i40h. Drzite figeeee.

Meni hahah svako jutro trcim na wc, ko da cu eksplodirati. Nit je proljev nit je normalno 🤷
    Cestitke na novim plusicima!

NiaLyn
    12. Svibanj 2020. 09:05

LeLa2807

pepipeps

LeLa2807

Mara sretno danas. Ja imam promjenu sa stolicom jer ne mogu svaki dan na vc. To mi je cak i najgore :((

Mene je Duphaston uništio..prije njega je sve bilo okej, on me totalno začepio. Pijem probiotike, čepići nisu ništa pomogli, a uzela sam one Eva/q za trudnice…a onda je na red došao klistir…onaj mini iz ljekarne…taj čuda radi😁😄

Hahahha ja isto stavljam utrice to je isto progesteron, a on ijace zacepi jos ovako dodatne doze. Ne znam sta da radim. Skužila sam da mi pase kad ujutro popijem jogurt. Jedna je to bila i savjetovala ne sjecam se tko pa sam poslušala. Ali opet idem svaki drugi dan. 🙈

Ja sam rekla, jogurt sa chia sjemenkama i voće. Ostavi chiu da stoji par minuta. Al ni ja ne idem svaki dan 😞

NiaLyn
    12. Svibanj 2020. 09:07

Dali za vadenje krvi za kombinirani treba biti na tašte? Zna netko?

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 09:07

Pokusat cu hvala cure. Meni je cak na pregledu dr rekla kako stojimo sa probavom ja kazem a ono (jos sam to jutro od straha radi iscjetka isla dva puta) kaze ona ma pitam jer vidim da su crijeva puna. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

poppy
    12. Svibanj 2020. 09:29

GEMMA13

Dali za vadenje krvi za kombinirani treba biti na tašte? Zna netko?

Ja sad idem vaditi kad pojedem☺️ Mislim da ne ali nema sanse da izadjem iz kuce bez da pojedem☺️

Nisha_21
    12. Svibanj 2020. 09:33

Fala na info. Malo sam smirenija kad znam da je i drugima slično.... 
    Mučnine sam imala u trudnoći samo kad je bila glad, i to ne svaki put, ali je muž primjetio da sam osjetljiva na mirise, pošto mi sve smrdi. Mirisi po kući mi smrde. Nedo bog da smrdi iz wca, okrene mi se želudac. Cigarete nemrem vidjet, a prije tjedan dana sanjala o tom da zapalim. 😅

Sutra pregled, pa se bojim. Opuštena sam čim ne mislim o tome. Taj feeling koja sam imala zadnja dva puta mi je tolika trauma ostala da se bojim šta ću vidjet i sta ce mi rec.... 
    Ovaj put fakat imam osjećaj da je otpocetka sve ok, al eto taj pregled sutra je životna prekretnica - gdje će dr potvrditi da je sve ok u razvoju. ❤️

Probava? Kaj je to? 😂😂😂 Isto na početku mislila da sam sretnica i odjednom stop. Bez obzira na jogurte, kretanje itd... 

poppy
    12. Svibanj 2020. 09:33

LeLa2807

Pokusat cu hvala cure. Meni je cak na pregledu dr rekla kako stojimo sa probavom ja kazem a ono (jos sam to jutro od straha radi iscjetka isla dva puta) kaze ona ma pitam jer vidim da su crijeva puna.

Meni je probava uzasna! Cep cepova, pijem biorelu, svaki dan jedem po par jogurta, svasta sam probala ali nista bez cepica(svakih par dana stavim) 3. Nam je bila godisnjica a ja usla u wc u 9 i izasla u 17 da bi uspjela nesto🙄 provod na najjace☺️☺️

NiaLyn
    12. Svibanj 2020. 09:41

Poppy, ja isto mislim da ne treba na tašte. Meni je tek u 10, neću izdržat da ne pojedem. Svakako pitaj kad budeš vadila pa javi. Muka mi kad se sjetim koliko ima tih loših rezultata pa nebi još pridonijela tome. 😓
    Nisha, sretno na pregledu! 

12. Svibanj 2020. 09:42

Ja sam u prvim tjednima trudnoce pa do nekog 8tt znala sjediti na wc-u isto po par sati, plakati i moliti se Bogu da krene nesto. Nikad nisam migla zamislit da to moze biti toliki problem...sad svako jutro lan, zobene pahuljice, chia sjemenke i kefir i popravilo se stanje dosta. I tako kad je bilo najgore znala bi natopiti lan u toplu vodu i ostaviti pola sata dok ne postane onak sluzavo i stvarno pomaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.