Mara Kokosica, sretno na pregledu. Ja isto nemam nekih simptoma, grčevi nikako, grudi bole i narasle su. Mučnina tu i tamo, bez povraćanja. Stolica mi se promijenila od plusa, tvrdja je i neredovita 🤦🏼♀️. Oprostite na detaljnom opisu 😂.
Mara sretno danas. Ja imam promjenu sa stolicom jer ne mogu svaki dan na vc. To mi je cak i najgore :((
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mara Kokosica, sretno na pregledu. Ja isto nemam nekih simptoma, grčevi nikako, grudi bole i narasle su. Mučnina tu i tamo, bez povraćanja. Stolica mi se promijenila od plusa, tvrdja je i neredovita 🤦🏼♀️. Oprostite na detaljnom opisu 😂.
E i meni su grudi malo narasle i bole kao inace pred Menst. Hvala ti draga.
Moja stolica je meka i cesta haha
06/20 blighted ovum 8tt.
Pozdrav zenice :D
Samo da javim da sam ja danas ugledala dvije crtice 😊
Po mom racunanju ispada 5tt.
Sutra zovem gina jer sam u prosloj trudnoci pila Duphaston pa eto,za svaki slucaj :D
Imam malenog od 15 mjeseci 🥰
Dobro nam dosla!
Moj mali bude 28.5. godinu dana, tocno bude godina i pol razlike izmedu njih 😊
Meni je 29.5 rodendan :D a 2018 na rodendan sam saznala da sam trudna :D
Super Lilo, čestitam! 😍 RedHead, dobrodošla! 😊 Ja sam sinoć zamalo na hitnoj završila, imala sam prejaku glavobolju, odnosno migrenu od koje sam u jednom trenutku zbog bolova počela povraćati. Popila s čak dva Lupoceta, ali nisu pomogli. Bila sam očajna, mazali me nekim uljem mente po glavi, vratu, masirali u nedogled, ali ništa. U nek gluho doba noći negdje između plakanja sam uspjela zatvoriti oči i zaspiti. Jutros opet osjećam mali pritisak, bojim se da je i od ovog ludog vremena. Jedan dan vruće, drugi hladno, pa red južine, red bure…moj tlak je podivljao…
Mene ti je u prvom trudnoci prvih 12 tjedana glava ubijala. Nisam mogla jesti od bolova,lezala bi po cijele dane i glavu stiskala jastukom. Najgori period plus mucnine. Lupocet uopce nije pomagao
Super Lilo, čestitam! 😍 RedHead, dobrodošla! 😊 Ja sam sinoć zamalo na hitnoj završila, imala sam prejaku glavobolju, odnosno migrenu od koje sam u jednom trenutku zbog bolova počela povraćati. Popila s čak dva Lupoceta, ali nisu pomogli. Bila sam očajna, mazali me nekim uljem mente po glavi, vratu, masirali u nedogled, ali ništa. U nek gluho doba noći negdje između plakanja sam uspjela zatvoriti oči i zaspiti. Jutros opet osjećam mali pritisak, bojim se da je i od ovog ludog vremena. Jedan dan vruće, drugi hladno, pa red južine, red bure…moj tlak je podivljao…
Draga, znam kako ti je.. Godinama se mucim sa glavoboljom. Najbolje ti je stavit hladne obloge(rucnik) preko glave, ociju i probat zaspat.. Kad jednom jace boli ne pomaze nijedna tableta. Nazalost. Vrijeme je najgori neprijatelj, a sad je bila promjena pa te ocito migrena jaka uhvatila. Drzim fige da ce ti proc sto prije. A za ubuduce, popij odmah lupocet 1000 i u krevet.Lupocet jedini smijemo u trudnoci,a bolje da odmah sprijecis bol, negi da zavrsis na hitnoj i jos nesto pokupis tamo.
Bolje si danas? 😘 Brz oporavak
Meni je tako bilo prvih par dana iza plusa i ponadala sam se da sam Sretnica i onda je na jednom stalo. Hahhahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bila je i meni hahah, dođe to valjda u nekim kasnijim tjednima...
Mara sretno danas. Ja imam promjenu sa stolicom jer ne mogu svaki dan na vc. To mi je cak i najgore :((
Mene je Duphaston uništio..prije njega je sve bilo okej, on me totalno začepio. Pijem probiotike, čepići nisu ništa pomogli, a uzela sam one Eva/q za trudnice...a onda je na red došao klistir...onaj mini iz ljekarne...taj čuda radi😁😄
Mene je Duphaston uništio..prije njega je sve bilo okej, on me totalno začepio. Pijem probiotike, čepići nisu ništa pomogli, a uzela sam one Eva/q za trudnice…a onda je na red došao klistir…onaj mini iz ljekarne…taj čuda radi😁😄
Hahahha ja isto stavljam utrice to je isto progesteron, a on ijace zacepi jos ovako dodatne doze. Ne znam sta da radim. Skužila sam da mi pase kad ujutro popijem jogurt. Jedna je to bila i savjetovala ne sjecam se tko pa sam poslušala. Ali opet idem svaki drugi dan. 🙈
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji