Lela meni su brisevi dobri kao i papa test.. Sve sam radila pred trudnocu. Znam da sam jednom prilikom prije godinu i po koristila kanesten jrr sam imala kandidu od antibiotika - i nisam mogla da dam bris zbog bijelog iscjedka od kanestena. I ja koristim utrogestan - do koje nedelje se inace on koristi ili cijelu trudnocu??
Mene stalno nesto bocne tamo dolje ali s obzirom da imam bakterija u urinu pretpostavljam da je od toga. Materica se sada rasteze i vjerovatno ae misici grce i rastezu, pa je sve to normalno pretpostavljam
Jel imas bijeli iscjedak od utrica?
Imam i to bas! Ako ne stavim ulozak bukvalno mi je ves nagrdjen. To ti je sve od utrogestana. Ja nekada preko dana uzmem oralno jer mi se cini da vaginalno sve ode iz mene uvece obavezno vaginalno
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Lelaidem ti kod mladog Bacica😀 meni je super
I mene ti je na pocetku dole malo malo bocnulo
Teicaaaamoramo u neku setnjicu po kvartu☺️☺️
Hvala svima na cestitkama🍀🍀
Ja sam za😃 imam neke zadatke na faksu koje pretezito rjesavam cijelo popodne, ali predvecer i vikendima sam uvijek slobodna
Ne znam kakve su tvoje obaveze, ali bas bi bilo lijepo da se upoznamo kad smo vec susjede 😃❤
Mozemo predvecer lijepo protegnuti malo nogice da ljepse spavamo👏👏 samo da nam nalo se vrijeme stabilizira i picimo, castim sladoledom🍀🍀odlicno
Lelaidem ti kod mladog Bacica😀 meni je super
I mene ti je na pocetku dole malo malo bocnulo
Teicaaaamoramo u neku setnjicu po kvartu☺️☺️
Hvala svima na cestitkama🍀🍀
Ja sam za😃 imam neke zadatke na faksu koje pretezito rjesavam cijelo popodne, ali predvecer i vikendima sam uvijek slobodna
Ne znam kakve su tvoje obaveze, ali bas bi bilo lijepo da se upoznamo kad smo vec susjede 😃❤
Mozemo predvecer lijepo protegnuti malo nogice da ljepse spavamo👏👏 samo da nam nalo se vrijeme stabilizira i picimo, castim sladoledom🍀🍀odlicno
I ja sam razmisljala da bi smo mogle na sladoled😄😄
Moze, it's a deal 🤗🍦❤
Cure ksdnsu vama pocele mucnine? Meni tek u 8 tjednu i to samo popodne i navecer, kao da sam litru ulja popila odvratan osjecaj!
Cure ksdnsu vama pocele mucnine? Meni tek u 8 tjednu i to samo popodne i navecer, kao da sam litru ulja popila odvratan osjecaj!
Meni su pocele u 7 tj, isto popodne i navecer.. povracala sam do 10tj i zadnjih par dana mi je idalje muka, ali vise ne povracam
Jos da vam kazem cure, na 2 vadenja krvi mi je secer bio 5.4, danas sam isla po uputnicu za endokrinologa
Molim Boga da me ne stavi na neku dijetu jer mi je jako tesko zamisliti 6mj bez ikakve hrane koju volim
Hvalaa cure!I ja zelim cestitati svim vama divnim mamama i vasim bebicama🥰🥰🥰Nadam se da je svima sve uredu i kako treba biti.💕.ja cu jos malo pricekati da nazovem gin za prvi pregled jer znam da ovdje doktori ne rade prvi pregled prije 9.og tjedna tj. punih 8,ne znam jeli tako i u HR.Tako sam uzbudena i jedva cekaam😍😊
Pozdrav zenice :D
Samo da javim da sam ja danas ugledala dvije crtice 😊
Po mom racunanju ispada 5tt.
Sutra zovem gina jer sam u prosloj trudnoci pila Duphaston pa eto,za svaki slucaj :D
Imam malenog od 15 mjeseci 🥰
Pozdrav zenice :D
Samo da javim da sam ja danas ugledala dvije crtice 😊
Po mom racunanju ispada 5tt.
Sutra zovem gina jer sam u prosloj trudnoci pila Duphaston pa eto,za svaki slucaj :D
Imam malenog od 15 mjeseci 🥰
Dobro dosla🤩🤩💓💓💓
U prosloj trudnoci pocele u 8.tjednu, povracala svaki dan navecer, cijelu trudnocu, i na porodu isto, rodila i sve nestalo ko da nikad nije bilo 😀
Sad sam pocela u 5.tt, ali povracam nakon svakog obroka, znaci minimalno 5 puta dnevno, svaki dan i nadam se da bude stalo jer mi je doktorica jucer rekla da budem morala na infuzije ici ako se nastavi jer sam i izgubila na kilazi, a ovak sam premrsava, sad je samo jos gore.
Sortiraj odgovore
Najstariji