Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2020. 05:32

Redhead

Pozdrav zenice :D
    Samo da javim da sam ja danas ugledala dvije crtice 😊
    Po mom racunanju ispada 5tt.
    Sutra zovem gina jer sam u prosloj trudnoci pila Duphaston pa eto,za svaki slucaj :D
    Imam malenog od 15 mjeseci 🥰

Dobro nam dosla! 
    Moj mali bude 28.5. godinu dana, tocno bude godina i pol razlike izmedu njih 😊

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 06:18

Lilo23

Jutro cure. Da vam sad malo opsirnije napisem. Znaci u subotu sam smeđarila ali jako malo i stalo je,u nedjelju isto smeđe jako oskudno i ujutro na papiru nista nije bilo. Nazvala sam ginekologicu odma me narucila jucer i opet sam pocela malo smešarit ali dosta tamnije. Otisla se tusirat i vidim na kadi da je ispalo 3 4 kapljice krvi i knda je krenula panika nisam znala sta da mislim i sta da radim obukla se i odjurila kod ginekologice. Prvo me prstima pregledala nista nije boljelo i onda ultrazvuk a ja boga molim da je beba tu i dobro i onda mi je ona samo rekla cestitam i nasmijala se mozete zamislit moju srecu. Pa mi je pokazala da ima srcana reakcija da je beba dobro ne zna od kud je krv ona misli da su vjerovatno zilice popucale jer nije nasla nista. Dala mi duphaston 3x1 i rekla da moram mirovat i za 10 dana kontrola. 22.5 u pola 9 idem i moram ponest trudnicku da mi upise sve. Mjere su mi samo uzele ona i sestra a uputnice ce mi drugi put dat kad se uvjerimo da je sve oke

Super Lilo, sad samo odmaraj 🥰🥰 bit ce sve u redu na kontroli. 😍 gdje kupujemo trudnicku u NN? 
    Ja sam budna naravno, ne mogu spavati.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nisha_21
    12. Svibanj 2020. 07:16

Bravo Lilo❤️❤️

Cure koje su prosle 8tt- jel imate manje grceva u maternici neg na početku?

Mene nekad brine jer ima dana kad nemam nijedan grč. Jučer jedan mali navečer.... U početku (5,6,7tt) sam imala svaki dan par puta 

MalaD
    12. Svibanj 2020. 07:47

Ja nemam vise grceve samo me kod odredenih kretnji, kihanja i kasljanja za jako prerezati probosti unutra.. :-(

mylady
    12. Svibanj 2020. 07:57

Jutro. Ja sam jucer navecer i jutros imala grceve skroz. Ali sad je dobro. Vec sam se zabrinula da je nesto poslo po zlu, ali sad se smirilo. Imam jos samo povremeno mucnine i nisam vise imuna ko prije na sve prisutne kad mi dignu tlak, pa znam planuti, sto prije nisam. 🤣 

mylady
    12. Svibanj 2020. 07:58

Jel i vama divljaju hormoni? 😊

pepipeps
    12. Svibanj 2020. 08:08

Super Lilo, čestitam! 😍 RedHead, dobrodošla! 😊 Ja sam sinoć zamalo na hitnoj završila, imala sam prejaku glavobolju, odnosno migrenu od koje sam u jednom trenutku zbog bolova počela povraćati. Popila s čak dva Lupoceta, ali nisu pomogli. Bila sam očajna, mazali me nekim uljem mente po glavi, vratu, masirali u nedogled, ali ništa. U nek gluho doba noći negdje između plakanja sam uspjela zatvoriti oči i zaspiti. Jutros opet osjećam mali pritisak, bojim se da je i od ovog ludog vremena. Jedan dan vruće, drugi hladno, pa red južine, red bure...moj tlak je podivljao...

• Mara Kokosica
    12. Svibanj 2020. 08:13

Cure jutroooo. 
    Lilo draga mi smo tocno u tjedan dana. Mrvica izgleda savrseno. Odmaraj i samo odmaraj. 
    Redhead dobro doslaaaaa.
     Ja stvarno nemam jos nekih simptoma pa me i to malo brine hehe jesmo mi zene lude. Da li se nekome stolica promjenila otkad je ugledo plus? 
    Ehhh ja danas idem na prvi pregled u 13i40h. Drzite figeeee.

06/20 blighted ovum 8tt.

Petrica34
    12. Svibanj 2020. 08:15

Jutro svima...
    Mene muče mučnine zadnjih tjedan dana i to ujutro i onako popodne ali samo mučnina koja me nervira i samo bi ležala onda.... šta se tiče probadanja... sad to bude rijetko i tu i tamo samo da osjetim i to je to...
    Užasno se osjećam napuhnuto, pošto nisam mršavica nego imam trbuščić od te napuhanosti mi se kad obučem usko čak kuži da sam trudna već sad... traperice više ne mogu nositi jer me stežu tako da su tajice od sad na dalje must have hehehehe

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 08:19

Nisha_21

Bravo Lilo❤️❤️

Cure koje su prosle 8tt- jel imate manje grceva u maternici neg na početku?

Mene nekad brine jer ima dana kad nemam nijedan grč. Jučer jedan mali navečer…. U početku (5,6,7tt) sam imala svaki dan par puta

Ja nemam uopce, ali meni je dr na pregleru rekla da ce mi dat utrogestan sa smiri grčeve. Meni je draze da ih nema brinula sam kad bi me uhvatili. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.