Svaka čast mamice i bebice danas, odlične su slikice i vijesti. Ja nestrpljivo ocekujem 26.5 na prvi pregled, koliko jedva cekam toliko me i strah. Svega se pomijesalo i osjecaji i strah i zbunjenost da ja nekako jos nisam svjesna da sam u drugom stanju 😁 Hormoni divljaju da bi samo plakala.
Ima li koja od vas fobiju/strah od vađenja krvi?
Ajmee mene je strah da se pokočim prije nego uđem u boks, ruke poplave i hladne budu, a srce toliko kuca da hoce iskočiti, gušenje, i toga me je strah kada budem na pretrage isla 😣 I da li koja zna da li se krvna grupa i kks moze zajedno izvaditi posto inace gin. Imam na UKC.u i tu bi i radila te pretrage u laboratoriji.
I moj pregled je 26.05.😃
I ne moze se kks i krvna grupa zajedno vaditi😏
poppy kad je tvoj pregled😃🤩
Da nastavimo danasnji niz lijepih vijesti😊😊🥰
Drage moje žene dobar dan..Imam i ja jednu predivnu vijest.Prije 3 dana sam saznala da ću opet postati mama.Test je pokazao pozitivno.🥰Naime već imam bebu od 6 mjeseci i eto na zimu stiže braco ili seka❤️
P.s. Nisam imala kad čitati prijašnje postove,samo sam pronašla grupu da se odmah predstavim tj.najavim.
Pozdrav vam ii nadam se da imate predivan dan🌸💕
Drage moje žene dobar dan..Imam i ja jednu predivnu vijest.Prije 3 dana sam saznala da ću opet postati mama.Test je pokazao pozitivno.🥰Naime već imam bebu od 6 mjeseci i eto na zimu stiže braco ili seka❤️
P.s. Nisam imala kad čitati prijašnje postove,samo sam pronašla grupu da se odmah predstavim tj.najavim.
Čestitam i dobro došla🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
mommy_V cestitaaaam, divne vijesti zelim ti urednu i dosadnu trudnocu <3
Mommy, cestitke i dobro nam dosla sad cemo imati i friska iskustva i savjete iz tvoje prve trudnoce! Rado cemo citati tvoje savjete i preporuke :)
Čestitke i dobro nam došla 😀.
Hvala vam cure! Hahah e da,nije tako davno bilo od kad se moja mrva rodila🥰😍😅 Evo da vam odmah kazem,iako vam
se mozda cini da dani prolaze sporo kao nikad do sad,ipak ce sve proletjeti nevjerojatno brzoo🙆🏽♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji