Lela idem ti kod mladog Bacica😀 meni je super
I mene ti je na pocetku dole malo malo bocnulo
Teicaaaa moramo u neku setnjicu po kvartu☺️☺️
Hvala svima na cestitkama🍀🍀
Lelaidem ti kod mladog Bacica😀 meni je super
Teicaaaamoramo u neku setnjicu po kvartu☺️☺️
Jecika hvala na odgovoru, onda cu ja zvat doktoricu pa makar da ne stavim utrogestan dan prije da moze uzet briseve da ne cekam na to dugo jer sa nalazima moram doc na sljedeci pregled.
Ja znam da neke cure iz prevencije jako dugo koriste kako dr kaze tako da nije problem. Meni je za sad rekla 15 dana.
Poppy, bas cu istraziti malo ja sam kod Š pa bi se htjela prebaciti. Ali ako mi ne bude radila problem za uputnice onda cu ostat kod nje, a privatno vodit.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela ja koristim vaginalno al mi je bris radila prije tako da ti neznan odgovorit jel utjece na nalaz
A sta se iscjedka tice moze i meni bude nije bas svaki dan al recimo ako bas kratko lezim kad ga stavim onda vecinom bude 🤗
🙏❤💙
Lela meni su brisevi dobri kao i papa test.. Sve sam radila pred trudnocu. Znam da sam jednom prilikom prije godinu i po koristila kanesten jrr sam imala kandidu od antibiotika - i nisam mogla da dam bris zbog bijelog iscjedka od kanestena. I ja koristim utrogestan - do koje nedelje se inace on koristi ili cijelu trudnocu??
Mene stalno nesto bocne tamo dolje ali s obzirom da imam bakterija u urinu pretpostavljam da je od toga. Materica se sada rasteze i vjerovatno ae misici grce i rastezu, pa je sve to normalno pretpostavljam
Jel imas bijeli iscjedak od utrica?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela mozes ga uzet oralno ili ga stavis kad se vratis kuci nakon brisa 🤷♀️
🙏❤💙
Cure, dva pitanja, idem ionako na pregld u cetvrtak vidjet cu sve sa doktoricom, ali ako je koja to prosla voljela bih da mi kaze svoje misljenje:
1. Ako je koja stavljala vaginalnog utrogestan, jeste li imale na donjem vešu gusti bijeli iscjedak. (Ne znam jel od toga ili gljivice, ne svrbi me nista, nekako logicno mi je da je od toga) i povezano pitanje ako je koja isla na briseve za vrijeme dok je koristila utrogestan utjece li on na nalaz? Mislila sam provjeriti sa vama da ne zovem doktoricu bezveze, ako ne znate zvat cu.
2. Jel koja imala osjecaj kao da ju nesto "bocne" "probode" u podrucju maternice. Dakle meni nije jajnik, rekla bih vise desna strana maternice. Nije to stalno, nego danas prvi put je krenulo s vremena na vrijeme osjetim na sekundu i nije ugodno moram priznat. Obojanog iscjetka niti grčeva nemam.
LeLa ja sam ti ih dobila 3x2 cim sa jz nazvala i javila da sam trudna a na prvi pregled sam isla tek za 3,5 tjedana. Utogestan ne smeta za briseve i gusti bijeli iscjedak je normalan...ja po nekoliko dnevnih ulozaka promijenim u danu tako da oko toga be brini.
Cure, dva pitanja, idem ionako na pregld u cetvrtak vidjet cu sve sa doktoricom, ali ako je koja to prosla voljela bih da mi kaze svoje misljenje:
1. Ako je koja stavljala vaginalnog utrogestan, jeste li imale na donjem vešu gusti bijeli iscjedak. (Ne znam jel od toga ili gljivice, ne svrbi me nista, nekako logicno mi je da je od toga) i povezano pitanje ako je koja isla na briseve za vrijeme dok je koristila utrogestan utjece li on na nalaz? Mislila sam provjeriti sa vama da ne zovem doktoricu bezveze, ako ne znate zvat cu.
2. Jel koja imala osjecaj kao da ju nesto "bocne" "probode" u podrucju maternice. Dakle meni nije jajnik, rekla bih vise desna strana maternice. Nije to stalno, nego danas prvi put je krenulo s vremena na vrijeme osjetim na sekundu i nije ugodno moram priznat. Obojanog iscjetka niti grčeva nemam.
LeLa ja sam ti ih dobila 3x2 cim sa jz nazvala i javila da sam trudna a na prvi pregled sam isla tek za 3,5 tjedana. Utogestan ne smeta za briseve i gusti bijeli iscjedak je normalan…ja po nekoliko dnevnih ulozaka promijenim u danu tako da oko toga be brini.
Hvala puno
😊
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela meni je taj iscjedak svaki dan od vaginaleta. Bas izgleda na gacicama ko grudicasto, al to je normalno rekla mi gin:)
Isto Probadanje tj bockanje meni- danas par puta u desnoj strani maternice ali i to mislim da je sasvim normalno 🤗🤗
Lela meni je taj iscjedak svaki dan od vaginaleta. Bas izgleda na gacicama ko grudicasto, al to je normalno rekla mi gin:)
Isto Probadanje tj bockanje meni- danas par puta u desnoj strani maternice ali i to mislim da je sasvim normalno 🤗🤗
Hvala draga Nisha. Svakako cu doc kod doktorice sa pitanjima napisanim na papiru jer se zbunim i nis ne pitam. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lelaidem ti kod mladog Bacica😀 meni je super
Teicaaaamoramo u neku setnjicu po kvartu☺️☺️
Ja sam za😃 imam neke zadatke na faksu koje pretezito rjesavam cijelo popodne, ali predvecer i vikendima sam uvijek slobodna
Ne znam kakve su tvoje obaveze, ali bas bi bilo lijepo da se upoznamo kad smo vec susjede 😃❤
Sortiraj odgovore
Najstariji