Drage moje žene dobar dan..Imam i ja jednu predivnu vijest.Prije 3 dana sam saznala da ću opet postati mama.Test je pokazao pozitivno.🥰Naime već imam bebu od 6 mjeseci i eto na zimu stiže braco ili seka❤️
P.s. Nisam imala kad čitati prijašnje postove,samo sam pronašla grupu da se odmah predstavim tj.najavim.
Pozdrav vam ii nadam se da imate predivan dan🌸💕
Prekrasno, 2 bebice s malim razmakom😍😍 cestitam od srca❤
Cure moje.. ja sam se rasplakala od srece na pregledu🍀🍀🍀🍀
Sve je super!
Ziva bebica ful , 6.7 cm ima, vratic smo izmjerili, sve ok!
Ja mislim da bi se sad stvarno trebala opustiti!
Toliko sam se raspekmezila da sam zaboravika uzeti slikicu, ali sam imala mob pa mi je ginic u min i pol objasnio muzu sve u videu, odlican nam je!
E i da se pohvalim da nisam povratila vec dva dana😂😂
Napredujemo☺️☺️☺️☺️
Veseli pozdravi curkice iz nase tmurne ali presretne Rijeke☺️☺️☺️❤️❤️❤️
Sve je super!
Toliko sam se raspekmezila da sam zaboravika uzeti slikicu, ali sam imala mob pa mi je ginic u min i pol objasnio muzu sve u videu, odlican nam je!
Napredujemo☺️☺️☺️☺️
Super vijesti!!! Slikicu sljedeci put stavis 😉 sad je bitno da ste beba i ti dobro.
Novi plusici čestitam!!! ❤️
Sve je super!
Napredujemo☺️☺️☺️☺️
Hej cestitke na divnom pregledu :) kod kojeg ginek ides u Ri?
Novim curama zelim uredne trudnoće :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Drage moje žene dobar dan..Imam i ja jednu predivnu vijest.Prije 3 dana sam saznala da ću opet postati mama.Test je pokazao pozitivno.🥰Naime već imam bebu od 6 mjeseci i eto na zimu stiže braco ili seka❤️
P.s. Nisam imala kad čitati prijašnje postove,samo sam pronašla grupu da se odmah predstavim tj.najavim.
Pozdrav vam ii nadam se da imate predivan dan🌸💕
Dobrodošla i sretno! Ajme čestitam, i ja bi dvije bebe sa malim razmakom 🥰
Sve je super!
Napredujemo☺️☺️☺️☺️
Prekrasnooo😊😊🥰🥰🥰💗💗💗💗💗
Saljem cestitke sa balkona 😃🥳🤩💓💓
Da vam se javim na brzinu pa cu kasnije opsirnije pisat. Uglavnom ja i beba smo dobro srceko nam kuca 5 mm smo veliki i sve je uredu. Kasnije cu vam vise pisat
Divno Lilo!!! Super vijesti. 😍😍😍😍
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure, dva pitanja, idem ionako na pregld u cetvrtak vidjet cu sve sa doktoricom, ali ako je koja to prosla voljela bih da mi kaze svoje misljenje:
1. Ako je koja stavljala vaginalnog utrogestan, jeste li imale na donjem vešu gusti bijeli iscjedak. (Ne znam jel od toga ili gljivice, ne svrbi me nista, nekako logicno mi je da je od toga) i povezano pitanje ako je koja isla na briseve za vrijeme dok je koristila utrogestan utjece li on na nalaz? Mislila sam provjeriti sa vama da ne zovem doktoricu bezveze, ako ne znate zvat cu.
2. Jel koja imala osjecaj kao da ju nesto "bocne" "probode" u podrucju maternice. Dakle meni nije jajnik, rekla bih vise desna strana maternice. Nije to stalno, nego danas prvi put je krenulo s vremena na vrijeme osjetim na sekundu i nije ugodno moram priznat. Obojanog iscjetka niti grčeva nemam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela meni su brisevi dobri kao i papa test.. Sve sam radila pred trudnocu. Znam da sam jednom prilikom prije godinu i po koristila kanesten jrr sam imala kandidu od antibiotika - i nisam mogla da dam bris zbog bijelog iscjedka od kanestena. I ja koristim utrogestan - do koje nedelje se inace on koristi ili cijelu trudnocu??
Mene stalno nesto bocne tamo dolje ali s obzirom da imam bakterija u urinu pretpostavljam da je od toga. Materica se sada rasteze i vjerovatno ae misici grce i rastezu, pa je sve to normalno pretpostavljam
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji