Ja vam samo zelim reci da smo proslu trudnocu ustanovili da bebi ne kuca srce sa 10+3, evo danas je 10+3, dan kojeg se plasim otkako sam saznala za trudnocu, no hvala Bogu osjecam se dobro
Bas mi je neko olaksanje sto je danasnji dan prosao🙃
Cure kakve briseve?
Cervikalne briseve (klamodija, bakterije, ureaplazma, mikoplazma)- to se obicno radi na prvom pregledu kad se potvrdi trudnoca i srcana akcija…znaci ti nisi radila 😄 nisam ni ja, a tek u uto idem vadit krv, urin i tsh, a vec cu bit 10i pol tt
Ja mislim da nisam ni ja, al iskreno nisam sigurna.. valjda bi znala da jesam haha
hahahahah znala bi, cacka ti dolje sa stapicima - jedno 3 il 4 stapica 😄😄🤣🤣🤣
Ne nije me cackala sa stapicima hahahah
E da, ne znam jesam pozeljela dobrodoslicu novim curama - Dobro nam dosle!!! 🥰🤩 (uzasno zaboravljam, ne znam jel i vi tak? Bas sam rekla dragom da cu si morat zapisivat jel popijem svaki dan folnu i jel si stavim utrogestane, koma, i bas sam si malo glupava zadnjih par tjedana?!)
Ima nas jos smusenih hahah
Oduvijek imam isti broj telefona, i neki dan me netko trazio da mu dam broj moba i nisam se uopce mogla sjetiti..uzas
Sapica, ja isto jako teško kile dobivam i uspjela sam doći do 56 prije trudnoće i još uvijek sam na istoj kilaži. Ja mogu jest, ali ne onoliko koliko sam prije da bih dobila kile koje i kod mene lako idu dole, a teško gore. I evo sad stoji na 56 još uvijek uz manje hrane 😊
Bluemoon, slj tjedan imam pregled, pa ću bas pitati i javim
Kad smo kod glupavosto i senilnosti, sapice jel vjerujes da se ja ssd ne mogu sjetiti jel me cackala stapicima na prvom pregledu???😂😂😂😂😂😂 samoj sebi se smijem! Al pretpostavit cu da nije, valjda bi mi ostalo nesto u sjecanju😂
Salu na stranu, Tea drago mi je sto je prosao danasnji dan u redu, samo smireno i polako
Ja vam samo zelim reci da smo proslu trudnocu ustanovili da bebi ne kuca srce sa 10+3, evo danas je 10+3, dan kojeg se plasim otkako sam saznala za trudnocu, no hvala Bogu osjecam se dobro
Bas mi je neko olaksanje sto je danasnji dan prosao🙃
Bas je stalo sa 10+3 ili ste saznali na pregledu kad si bila 10+3? Beba je bila za 10+3 kad je stalo srceko? Tak je i meni bio onaj 7+3 kad je srce stalo oba puta, razumijem te 😙...znaci normalan je simptom smusenost i zaboravljanje 😂😂
Kad smo kod glupavosto i senilnosti, sapice jel vjerujes da se ja ssd ne mogu sjetiti jel me cackala stapicima na prvom pregledu???😂😂😂😂😂😂 samoj sebi se smijem! Al pretpostavit cu da nije, valjda bi mi ostalo nesto u sjecanju😂
Salu na stranu, Tea drago mi je sto je prosao danasnji dan u redu, samo smireno i polako
Hahahahahah legendo 🤣🤣🤣🤣🤣
Hvala Nicole :) sto se tice kila imam osjecaj koda sam dobila bar 2,3 kg, vaga ne pokazuje da jesam. Al trbuh bas osjecam, kad se inace pocinje viditi? Cini mi se rano, ne znam jel ovo neka napuhanost
Kod mene se vidi malo tj ja ga vidim 😅 izgledam kao da sam se najela i moram na wc hitno, a ja sam skoro 12t. I mislim da se oko 10t počinje vidjeti, ali nije kod svih jednako
Ja sam isto pocela zaboravljat to sam ful skuzila. 😂😂
Sto se tice briseva radila papu u 2 mj uredan nalaz, ali salje me na briseve koje su cure napisale vec, bo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji