Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    11. Svibanj 2020. 08:16

Jutrooo cure moje... Ajde sretno svima.. moramo bit pozitivne... Znam da je nekima tesko u pojedinim tjednima, a niko od nas ne zna kaj nas čeka.. 
    Mora biti sve dobro !

Brunoibrankica
    11. Svibanj 2020. 08:17

Jao daaa, meni se upalilo zubno meso oko tei zuba s nutarnje strane, boli ko sam vrag, sas kad se sredim udem po paradontax , novu cetkicu i vodicu za ispiranje, ako se kroz dva tri dana ne smiri idem kod zubara..
    Jer sam citala da to hoce u trudnoci zbog hormona.

Mama mia
    11. Svibanj 2020. 08:42

Jutro cure... Moze pitanje. Sutra bih trebala vaditi krv za krvnu grupu, kks, mokracu i tsh... Te jos Torch test..  sad me zanima trrbam li biti na taste? 

11. Svibanj 2020. 08:46

Mama mia

Jutro cure… Moze pitanje. Sutra bih trebala vaditi krv za krvnu grupu, kks, mokracu i tsh… Te jos Torch test.. sad me zanima trrbam li biti na taste?

Za kks moras biti na taste, za ostalo ne moras. Urin bi trebao bit prvi jutarnji 😉

Mama mia
    11. Svibanj 2020. 08:50

Sapica

Mama mia

Jutro cure… Moze pitanje. Sutra bih trebala vaditi krv za krvnu grupu, kks, mokracu i tsh… Te jos Torch test.. sad me zanima trrbam li biti na taste?

Za kks moras biti na taste, za ostalo ne moras. Urin bi trebao bit prvi jutarnji 😉

Super... Hvala na odgovoru... Pripazit cu se ja pa cu jest kad sve prodje 😀🙈

• Mara Kokosica
    11. Svibanj 2020. 08:55

Dobro jutro curke. Sve sam iscitala. 
    Dobrodosle nove cure i sretno ostalim na danasnjim pregledima. Meni je sutra prvi pregled s 5+4. Boze pomozi. Unknown girl sjecam te seee. Super da si nam se pridruzila. 
    Cure nema potrebe da se dizu bespotrebne tenzije. Sve smo mi ovdje da podijelimo svoja iskustva, savjete i znanja. Meni osobno je prva trudnoca i nista ne znam. Takodjer svaki savjet cu provjeti sa svojom doktoricom. 
    Na kraju je najvaznije da se mi dobri osjecamo a da bebac raste. 

06/20 blighted ovum 8tt.

11. Svibanj 2020. 09:01

Sretno svim curkama koje imaju danas preglede 😙😍

JECIKA
    11. Svibanj 2020. 09:06

Ja trenutno imam 60 kg i dr mi je rekao da ne smijem preci 74kg  sada kada vidim da i mrsavije od mene premase tu cifru..  a msni se samo palacinke jedu 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Nisha_21
    11. Svibanj 2020. 09:16

JECIKA

Ja trenutno imam 60 kg i dr mi je rekao da ne smijem preci 74kgsada kada vidim da i mrsavije od mene premase tu cifru..a msni se samo palacinke jedu

Ja sam 156 i imam 65kg. To zvuči puno, al to je dosta od dugogodišnjeg treninga u noge i mišiće otišlo. Sad sam držala 62-63kg godinama i prvi put eto vidim na vagi promjenu 😕😳 mislim imam veće cice, i ne idem na wc svaki dan... Ne znam. Opće ne žderem niti se ubijam u junk foodu. Menü mi je svakodnevno pun salata, muesli sa voćem itd... 

mylady
    11. Svibanj 2020. 09:23

Ja sam za svoju visinu od 160 imala premalo, 46kg,maksimalno 48kg.., sad sam jucer dosla na 50kg 🤣 ali danas je natrag 48kg.jer dva dana nisam normalno mogla na wc, a i fino se papalo. 🤭 Primjecujem da nemam vise toliko mucnine i vrtoglavice, osim ako nesto krivo pojedem ili sam predugo na nogama itd. Ali me umor zna uhvatit full. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.