Lala gdje to vani? Moja prijateljica u Italiji sve normalno kao i ovdje! Bas kao i moja frendica u Parizu. Ne znam stvarno... sve u svemu žene koje moraju često na ultrazvuk sigurno se jako zabrinu kada pročitaju tvoj post.
10.06. Nifty uredan 💖
Lalamislim totalno me ne razumiješ. Ja sam pitaš svog ginekologa prije 4 dana i rekao je da ne šteti! Očito se i njihova mišljenja razlikuju!
Pa dobro, mislim da nema potrebe da raspravljamo o tome do preksutra. Ja prihvacam tvoje misljenje da ne steti, ja imam svoje da steti, ali nema smisla da stvaramo negativnu energiju ovdje. Jer uostalom svaka ce raditi po svom. Najvažnije da smo u miru i da su bebe dobro. 😊😊
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ma naravno da ne mislim na uzv zbog vlastite zelje, to nije okej, ali ako postoji razlog i ako je trudnoca rizicna svako doktor ce cesce provjeravati. I meni je doktor reko da ne steti jer jako kratko traje i nema dopplera ni pustanja zvuka 😄. Ovo pisemo zbog curka koje smedare, krvare, imaju jake bolove da se ne ustrucavaju ic na uzv provjerit jer eto kaj ako trudnica nije na utrogestanima, a pocne smedarit, krvarit - naravno da je bolje ic na uzv i dobit utrogestan ak je sve okej. Meni to vani bas i nije okej 🤷♀️ kaj ako je vanmaternicna u pitanju, a zena ne zna 😬
Lala gdje to vani? Moja prijateljica u Italiji sve normalno kao i ovdje! Bas kao i moja frendica u Parizu. Ne znam stvarno… sve u svemu žene koje moraju često na ultrazvuk sigurno se jako zabrinu kada pročitaju tvoj post.
Zasto bi se zabrinule? Izgleda da nisi procitala pazljivo. Ja sam napisala da bez indikacije, a to znaci MEDICINSKA INDIKACIJA JEL da se treba ic kontrolirat, nema potrebe ici da bi se zadovoljila vlastita znatiželja. To sam napisala. Provjeri jos jednom. To je VELIKA RAZLIKA. Naravno da doktor od slucaja do slucaja procijeni jel vaznije i manja steta ici na uzt tri dana za redom nego ne ici.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ma naravno da ne mislim na uzv zbog vlastite zelje, to nije okej, ali ako postoji razlog i ako je trudnoca rizicna svako doktor ce cesce provjeravati. I meni je doktor reko da ne steti jer jako kratko traje i nema dopplera ni pustanja zvuka 😄. Ovo pisemo zbog curka koje smedare, krvare, imaju jake bolove da se ne ustrucavaju ic na uzv provjerit jer eto kaj ako trudnica nije na utrogestanima, a pocne smedarit, krvarit - naravno da je bolje ic na uzv i dobit utrogestan ak je sve okej. Meni to vani bas i nije okej 🤷♀️ kaj ako je vanmaternicna u pitanju, a zena ne zna 😬
Ja se apsolutno slažem s tobom. Meni se cini kasno i 7 tt upravo zbog VM. I napisala sam do sad svima uostalom i JA SAM OTISLA sa 5+5 radi smedjarenja dakle to su situacije kad bi svaka zena trebala otici. Meni je dr isto rekla ako se pojača javi se. Naravno da je u toj situaciji vaznije ici na utz nego ne otici. Ali ja sam pisala da ici iz znatiželje nije dobro. I od uredne T moze se nesto poremetit ako zena bezveze ide.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja se apsolutno slažem s tobom. Meni se cini kasno i 7 tt upravo zbog VM. I napisala sam do sad svima uostalom i JA SAM OTISLA sa 5+5 radi smedjarenja dakle to su situacije kad bi svaka zena trebala otici. Meni je dr isto rekla ako se pojača javi se. Naravno da je u toj situaciji vaznije ici na utz nego ne otici. Ali ja sam pisala da ici iz znatiželje nije dobro. I od uredne T moze se nesto poremetit ako zena bezveze ide.
Slazem se. Ja bi zbog svojih milimetara mogla komotno otic, al naravno da necu jer znam da nis ne mogu promijenit 😁 kak dragi Bog da - tak bude, njegova volja je i sve je u njegovim rukama... al da prokrvarim, prosmedarim naravno da cu otic bez razmisljanja
Slazem se. Ja bi zbog svojih milimetara mogla komotno otic, al naravno da necu jer znam da nis ne mogu promijenit 😁 kak dragi Bog da - tak bude, njegova volja je i sve je u njegovim rukama… al da prokrvarim, prosmedarim naravno da cu otic bez razmisljanja
Naravno pa i ja. Nisam čekala do 14.5 nego sam isla 5.5 na pregled da dr provjeri. Iskreno brinula sam i ja da nije VM. Nazalost, nikad ne znas simptomi budu isti. Ja sad idem u cetvrtak na taj dogovoreni pregled ali necu opet na utz ako je prosli tj bilo sve ok, OSIM da doktorica kaze da treba. Mislim to ne moram ni isticat.
Napada me se tu bezveze vrlo bezobraznim tonom sa "laganini sa komentarom" mislim da takva komunikacija nije u redu jer nisam napisala nista lose ni opasno, naprotiv. A Lilo sam na komentar i jucer i danas napisala da bih ja osobno isla na utz jer smedjarenje u T treba provjerit.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Slazem se. Ja bi zbog svojih milimetara mogla komotno otic, al naravno da necu jer znam da nis ne mogu promijenit 😁 kak dragi Bog da - tak bude, njegova volja je i sve je u njegovim rukama… al da prokrvarim, prosmedarim naravno da cu otic bez razmisljanja
Sapice sve ce biti dobro, evo i cure koje se kuze u mjere kazu da je to sve u redu treba misliti pozitivno. 🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pozdrav cure,dolazim sa teme lh trakice,evo ja sam tek saznala ima par dana da sam T,pa po toj racunici sam 4+2,nisam jos zvala gin za pregled,zasada je sve okej,osim sta se ja jako bojim da nebi nesto krenilo lose kao prosli put kad sam bila T,pokusavam maknit te lose misli i okrenit se pozitivi da ce sve biti dobro ❤❤ pratim vas vec par dana a sad sam se odlucila javiti 😀😀 sta vi pijete od folne?ja pijem novalac jel ima jos koja cura kao ja da je tek saznala ?
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Cure da malo smirimo tenzije, ipak smo sve nervozne i zabrinute trudnice 😂😂😂 svako neka radi po svom nahođenju u dogovoru s lijecnikom!
Sortiraj odgovore
Najstariji