Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 22:55

Tea, sve ce biti dobro ovaj put. 🥰🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

10. Svibanj 2020. 23:41

Tea22

Ja vam samo zelim reci da smo proslu trudnocu ustanovili da bebi ne kuca srce sa 10+3, evo danas je 10+3, dan kojeg se plasim otkako sam saznala za trudnocu, no hvala Bogu osjecam se dobro
    Bas mi je neko olaksanje sto je danasnji dan prosao🙃

Joj Tea, to je najveci strah svih nas...kako su to ustanovili, jesi imala neke simptome ili jednostavno obican pregled? Ovaj put ce biti sve u redu 🙏

• @malacrna123
    10. Svibanj 2020. 23:44

Pozz dali netko ima iskustva sa clearblue testovima i dali je moguce da 2 testa clearblue pokazu pozitivno a mini test trakica negativno ?uz to sam pila duphaston 2×10 dana i ovo mi je treci ciklus kako ga pijem ali krvarenje nisam dobila jos a deseti dan mi je bio u petak .....

JECIKA
    10. Svibanj 2020. 23:50

Ja sam bila vec na dva UZ -jedan u 6oj nedelji a drugi u 8oj. Vjerovatno cu u 12oj poci na jos jedan- dva jer necu raditi nifty ni double ni triple. Nekako me nije strah UZVa..  

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Bebac9697
    11. Svibanj 2020. 00:02

Joj cure malo smijesno pitanje al jel se moze spavati na stomaku u ranoj trudnoci tj. Dok stomak ne naraste,. Inace spavam uvijek bocno ali sada radi ove boli trticne kosti ne mogu ni na leđa niti na bilo koju stranu leći, jedino na stomak al me strah da nije preporučljivo. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

11. Svibanj 2020. 06:14

Na 52kg sam trenutno (175cm), izgubila 3 kg od prvog pregleda.
    Inace, neka cura je rekla da ne zeli dobiti previse kg u trudnoci, ja sam u prosloj dobila 23 kg 🤦‍♀️😂 isla roditi sa 79kg, i 4 mj nakon poroda sam bila na kilazi prije trudnoce, na 56kg. Nisam se brinula jer sam znala da budem skinula sve, tak da ni sad ne brinem, kolko dobijem, dobijem. Makar, svi su mislili da imam gestacijski (mali bio ogroman, ja puno dobivala, imala jako puno plodne vode) i dok je ogtt pokazao da je sve u redu, sam se bas pocastila s ogromnim sladoledom i cokoladom i dlaje jela kolko mi se jelo i natukla 23kg 😂
    Bebac, spavati mozes kak god ti odgovara kroz cijelu trudnocu. U prosloj sam spavala skroz na ledima, i inace spavam na ledima, makar se ne preporucuje u kasnijoj trudnoci jer beba pritisce suplju venu u trbuhu pa ostajes bez zraka, teze dises, al meni nije smetalo. Tak da se slobodno spava kak ti odgovara. 

poppy
    11. Svibanj 2020. 07:13

Tenci blago ti se😬 ja sam dobila 6 kila, iako mi nije jasno kako jer povracam svaki dan od 8 tj trudnoce🙄
    Evo zadnja dva dana nisam, iako imam nagon, pa se nadam da lagano prolazi😑😑
    Šapica ni meni nisu radili briseve bas cu pitati ginica, ali ja sam radila papu tri mjeseca prije nego sta sam ostala T, pa mozda zato, bas cu ga pitati

11. Svibanj 2020. 07:23

poppy

Tenci blago ti se😬 ja sam dobila 6 kila, iako mi nije jasno kako jer povracam svaki dan od 8 tj trudnoce🙄
    Evo zadnja dva dana nisam, iako imam nagon, pa se nadam da lagano prolazi😑😑
    Šapicani meni nisu radili briseve bas cu pitati ginica, ali ja sam radila papu tri mjeseca prije nego sta sam ostala T, pa mozda zato, bas cu ga pitati

Tak sam u prosloj, povracala svaki dan do kraja trudnoce, a skupila 23kg bez beda 🙈😂
    Inace, nije ni meni mora radila briseve 🤔 mozda bude danas, ne znam. A inace, nisu mi radeni ni u prosloj trudnoci, osim onog u 36.tt na beta hemoliticki streptokok... 

poppy
    11. Svibanj 2020. 07:51

Tenci i ti ides danas znaci.. joj ja sam tako napeta, nis skoro nisam spavala😑😑

mylady
    11. Svibanj 2020. 08:07

Jutro. Sretno curama koje danas idu na kontrolu i dobro došle nove cure s plusicima!
    Kako ste danas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.