Ovčice ja ti preporucujem da svakako podes kod privatnika. Ultrazvuk nije stetan a ti ces biti mnogo mirnija… nema smisla cekat 4 tjedna da ti se potvrdi trudnoca
Kiflice Dobrodosla!!
Potvrdena je trudnoca ali nije mogla vidjeti koliko sam tjedana jer nemam redovite M
Ultrazvuk ne šteti... molim vas da ne pricate bapske price... ima cura koje moraju cesto na ultrazvuk i takve ih gluposti (eto bas tako da se izrazim) samo bezveze zastrašuju!
Postoje istrazivanja koja pokazuju da koristenje 4D ultrazvuka dulje od pola sata moze zagrijati plod i to je sve....
10.06. Nifty uredan 💖
Ultrazvuk ne šteti… molim vas da ne pricate bapske price… ima cura koje moraju cesto na ultrazvuk i takve ih gluposti (eto bas tako da se izrazim) samo bezveze zastrašuju!
Postoje istrazivanja koja pokazuju da koristenje 4D ultrazvuka dulje od pola sata moze zagrijati plod i to je sve….
Slazem se... 3min kolko traje uzv na redovnom pregledu ne moze nastetit sigurno. Istrazivanja koja jesu radena su na trudnim misicama kod kojih se pokazalo da steti - ali su bile izlozene cestom pola satnom ultrazvuku, a taj pola satni uzv se kod nas radi jako rijetko (ako i ikako), cujem da se 15-20min radi anomaly scan, znaci ni to cak nije tih pola sata... i citala sam i ja o ovom 4d ultrazvucima da nisu zdravi i da zagrijavaju 😄 tak da, mislim da je bolji cesci uzv nego razbijanje glave jel sve okej, pogotovo ako sumnjate da nesto nije u redu
Kiflice, dobrodošla i neka sve prodje u najboljem redu🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ultrazvuk ne šteti… molim vas da ne pricate bapske price… ima cura koje moraju cesto na ultrazvuk i takve ih gluposti (eto bas tako da se izrazim) samo bezveze zastrašuju!
Postoje istrazivanja koja pokazuju da koristenje 4D ultrazvuka dulje od pola sata moze zagrijati plod i to je sve….
Meni su dvije doktorice rekle sa steti od toga jedna privatnica kojoj je u interesu da idem sto cesce jer joj placam. Pustanje zvuka srca takodjer kaze da zagrijava jako i steti u ranoj trudnoci. Vani u svijetu se ne radi utz uopće ovako rano kao kod nas. Steti i samo guranje vaginalnog utz dolje jer moze rizičnim T nesto poremetit. Nece nis bit od jednom cesce ali nije dobro prečesto ako nema indikacija nego zadovoljenje vlastite znatiželje.
Lilo ja bi bila na hitnoj na tvom mjestu. Vjerujem da nije nista ali ni jedan iscjedak bez da ga se prekontrolirati nije dobar u T ako je obojan jel.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela a meni su rekli da ne šteti! Uostalom znam ženu koja Ide svako dva tjedna na ultrazvuk cijelu trudnoću (sad je 28 tjedan) Tako da... naravno da neće nitko ići na ultrazvuk svaki tjedan ali da bi se žena umirila bolje je otići na ultrazvuk nego brinuti. I ti samo prenosiš mišljenje tvojih doktora (ti kažeš) a ne postoji niti jedno znanstveno istraživanje koje bi to potkrijepilo. I zato Pls isto laganini sa savjetima koji nisu provjereni!
10.06. Nifty uredan 💖
Cure koje se borite sa umorom, meni je krenulo prije tri dana do tad sam imala visak energije. Dakle samo mi se spava doslovno oci skalapju i zanosi. Spavala sam jutros uz prekide do 10 i jos bi mogla, iza rucka dva sata i jedva ustala i dosla sebi, sad mi se OPET spava. Jel to normalno?
Jedva čekam izvadit željezo i štitnjaču provjeriti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lelaa meni su rekli da ne šteti! Uostalom znam ženu koja Ide svako dva tjedna na ultrazvuk cijelu trudnoću (sad je 28 tjedan) Tako da… naravno da neće nitko ići na ultrazvuk svaki tjedan ali da bi se žena umirila bolje je otići na ultrazvuk nego brinuti. I ti samo prenosiš mišljenje tvojih doktora (ti kažeš) a ne postoji niti jedno znanstveno istraživanje koje bi to potkrijepilo. I zato Pls isto laganini sa savjetima koji nisu provjereni!
Svatko radi po svom nahodjenju :) ja slusam doktore, ti citaj istrazivanja i dobro. Dok nam sluzi i mirne smo dobro radimo :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lelaa meni su rekli da ne šteti! Uostalom znam ženu koja Ide svako dva tjedna na ultrazvuk cijelu trudnoću (sad je 28 tjedan) Tako da… naravno da neće nitko ići na ultrazvuk svaki tjedan ali da bi se žena umirila bolje je otići na ultrazvuk nego brinuti. I ti samo prenosiš mišljenje tvojih doktora (ti kažeš) a ne postoji niti jedno znanstveno istraživanje koje bi to potkrijepilo. I zato Pls isto laganini sa savjetima koji nisu provjereni!
Svatko radi po svom nahodjenju :) ja slusam doktore, ti citaj istrazivanja i dobro. Dok nam sluzi i mirne smo dobro radimo :)
Vani ti zene idu na tri utz kroz trudnoću btw! :) valjda oni pojma nemaju onda.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lala mislim totalno me ne razumiješ. Ja sam pitaš svog ginekologa prije 4 dana i rekao je da ne šteti! Očito se i njihova mišljenja razlikuju!
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji