Cure sretno na pregledima i javite se kasnije :)
Ja znam da dan nije prosao a da bar kockicu-dvije cokolade nisam pojela. Sad kad mi netko spomene slatko, muka mi je. Vise mi pase slanije i kiselije hahah
Sretno curama koje idu na pregled danas nek bude školski i uredan!
Lilo, javi nam se, jesi li dobro, jel stao iscjedak?
Meni isto manje paše slatko, čak su mi neke stvari "preslatke", ali zato mi pašu salate, jogurti, grah haha i takve stvari. Mene nije vagala na onom pregledu pa ću tražit sad u četvrtak da me šokira
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kad smo kod glupavosto i senilnosti, sapice jel vjerujes da se ja ssd ne mogu sjetiti jel me cackala stapicima na prvom pregledu???😂😂😂😂😂😂 samoj sebi se smijem! Al pretpostavit cu da nije, valjda bi mi ostalo nesto u sjecanju😂
Salu na stranu, Tea drago mi je sto je prosao danasnji dan u redu, samo smireno i polako
😊😇💗
Ja vam samo zelim reci da smo proslu trudnocu ustanovili da bebi ne kuca srce sa 10+3, evo danas je 10+3, dan kojeg se plasim otkako sam saznala za trudnocu, no hvala Bogu osjecam se dobro
Bas mi je neko olaksanje sto je danasnji dan prosao🙃
Bas je stalo sa 10+3 ili ste saznali na pregledu kad si bila 10+3? Beba je bila za 10+3 kad je stalo srceko? Tak je i meni bio onaj 7+3 kad je srce stalo oba puta, razumijem te 😙…znaci normalan je simptom smusenost i zaboravljanje 😂😂
Sa 10+3 sam prokrvarila i otisla kod gineko, srce je stalo 2 tjedna ranije al meni je svejedno taj 10+3 ostao u gorkom sjecanju
Da znam, bas sam neki dan razmisljala kako si ti daleko odgurala od tog svog nesretnog 7+3 😃🤩💛
Cure, jel vama doktor svaku kontrolu napravi pregled sa spekulama dole? Mislim on to samo onako povrsinski pogleda, nista ne osjetim al jezim se kad vidim da ih uzima u ruku, najradije bi mu rekla da me ostavi takve vrste pregleda.
I meni ponekad slatko smeta tj vecinom, prije nisam mogla bez kockice cokolade izgurati dan, pogotovo nakon rucka bi me vuklo nesto slatko sad nimalo.. cak mi dode muka ako pojedem nesto bas cokoladno.. uzasno me vuce voce i konkretni obroci, za rucak neko meso riba salata i kasnije voce - idealno
Nado kakve spekule? Meni je sad na ultrazvuku malo prosla s uzv uredjajem po drobu skroz dole, a vecinom vaginalno i to je to.
Cure, jel vama doktor svaku kontrolu napravi pregled sa spekulama dole? Mislim on to samo onako povrsinski pogleda, nista ne osjetim al jezim se kad vidim da ih uzima u ruku, najradije bi mu rekla da me ostavi takve vrste pregleda.
Mene ne. Na prvom samo uzv, na drugom me prstima prepipao, na trecem opet samo uzv... i ja ne volim te spekule, mene to boli😔
Tea, daaaa, nadam se da je to dobar znak...znaci 8+3 je stalo, to su vec 2 tjedna kak si presisala to kobno, a krvarenja nema 🥰 ja sam drugi put prokrvarila tjedan dana nakon kaj je stalo srce... nadam se stvarno da ce ovaj put biti sve dobro... treba mi to
Sortiraj odgovore
Najstariji