Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    11. Svibanj 2020. 09:50

Nada88

Tea22

Ja vam samo zelim reci da smo proslu trudnocu ustanovili da bebi ne kuca srce sa 10+3, evo danas je 10+3, dan kojeg se plasim otkako sam saznala za trudnocu, no hvala Bogu osjecam se dobro
    Bas mi je neko olaksanje sto je danasnji dan prosao🙃

Joj Tea, to je najveci strah svih nas…kako su to ustanovili, jesi imala neke simptome ili jednostavno obican pregled? Ovaj put ce biti sve u redu 🙏

Uocila sam crvenu malu tockicu na wc papiru, al kako sam ja panicar smjesta sam nazvala gineko
    Rekla je da mogu odmah doci
    Sestra je rekla da u urinu nema krvi i da ce sve biti dobro
    No nije🙃
    Hvala na podrsci😊💓💓

Tea22
    11. Svibanj 2020. 09:52

Nada88

Cure, jel vama doktor svaku kontrolu napravi pregled sa spekulama dole? Mislim on to samo onako povrsinski pogleda, nista ne osjetim al jezim se kad vidim da ih uzima u ruku, najradije bi mu rekla da me ostavi takve vrste pregleda.

Meni je zao al ja stvarno ne znam sta se dogada kad legnem hahaha
    Jucer je Sapica pitala za briseve, sad ti za spekule😅😅

11. Svibanj 2020. 09:54

Evo mene s pregleda. Bebica je super, ful je aktivna, jedva ju je izmjerila, nuhalni nabor je toliko tanki da ga nije uspjela izmjeriti, nosna kost prisutna.
    https://ibb.co/Gd0hd2Y evo i slike 😊
    Rekla mi je da sam toliko mrsava da se beba tak predivno vidi da bi ju mogla samo slikati i stavljati u neku knjigu slika s ultrazvucnih pregleda, da vec dugo nije imala tak super slike neke bebe 😀
    Kks je odlicna, osim tsh koji je preniski (0,2) i sutra kak idem u vz na nifty odmah moram i izvaditi krv za antitijela stitnjace i jos neke stvari povezane s njom.
    Isto tak imam i krvi vec drugi put na onim njihovim trakicama makar je urin iz laboratorija super pa mora nositi na mikrobiologiju sutra i urin za urinokulturu.
    E da, za povracanje, vitamin b6, sve na bazi dumbira, coca cola, ako smrsavim jos malo, morala budem na infuzije.
    Pregledala me i rucno, zatvorena sam, sve je super, i vaginalno i abdominalno.
    Eto toliko od mene za danas, sutra novi izvjestaj s uzv-a prije niftyja 😊

LeLa2807
    11. Svibanj 2020. 09:55

Tea22

Nada88

Cure, jel vama doktor svaku kontrolu napravi pregled sa spekulama dole? Mislim on to samo onako povrsinski pogleda, nista ne osjetim al jezim se kad vidim da ih uzima u ruku, najradije bi mu rekla da me ostavi takve vrste pregleda.

Meni je zao al ja stvarno ne znam sta se dogada kad legnem hahaha
    Jucer je Sapica pitala za briseve, sad ti za spekule😅😅

Hahaha. Ja sam bila samo na 1 pregledu i tamo je svim metodama provjeravala haha i spekul i prsti i utz vaginalni. Ja ga isto ne volim boli me pa sam se našalila sa njom kao ajme kako ću rodit ako mi ovo smeta.  mene jutros bas bocne u desnoj strani maternice, nije ugodan osjećaj, nije grč ne traje dugo, možda sekunda ali bocne. užas. nadam se da će prestta. nije redovito. tu i tamo, ali baš osjetim.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    11. Svibanj 2020. 09:56

Sapica

Nada88

Mene ne. Na prvom samo uzv, na drugom me prstima prepipao, na trecem opet samo uzv… i ja ne volim te spekule, mene to boli😔
    Tea, daaaa, nadam se da je to dobar znak…znaci 8+3 je stalo, to su vec 2 tjedna kak si presisala to kobno, a krvarenja nema 🥰 ja sam drugi put prokrvarila tjedan dana nakon kaj je stalo srce… nadam se stvarno da ce ovaj put biti sve dobro… treba mi to

Divim se tebi i svim curama koje imaju snage za vise pokusaja❤
    Ja bih nakon 2 neuspjesne trudnoce, definitivno odustala
    I bas imam neki dobar osjecaj za tebe,mene i nase cure s foruma.. toliko smo ih vec izgubili, da se od srca nadam i osjecam da je ovo sad nasa ekipa za narednih 6-7-8mj🙂💗

Tea22
    11. Svibanj 2020. 09:58

Tenci

Evo mene s pregleda. Bebica je super, ful je aktivna, jedva ju je izmjerila, nuhalni nabor je toliko tanki da ga nije uspjela izmjeriti, nosna kost prisutna.
    https://ibb.co/Gd0hd2Y evo i slike 😊
    Rekla mi je da sam toliko mrsava da se beba tak predivno vidi da bi ju mogla samo slikati i stavljati u neku knjigu slika s ultrazvucnih pregleda, da vec dugo nije imala tak super slike neke bebe 😀
    Kks je odlicna, osim tsh koji je preniski (0,2) i sutra kak idem u vz na nifty odmah moram i izvaditi krv za antitijela stitnjace i jos neke stvari povezane s njom.
    Isto tak imam i krvi vec drugi put na onim njihovim trakicama makar je urin iz laboratorija super pa mora nositi na mikrobiologiju sutra i urin za urinokulturu.
    E da, za povracanje, vitamin b6, sve na bazi dumbira, coca cola, ako smrsavim jos malo, morala budem na infuzije.
    Pregledala me i rucno, zatvorena sam, sve je super, i vaginalno i abdominalno.
    Eto toliko od mene za danas, sutra novi izvjestaj s uzv-a prije niftyja 😊

Joj Boze prekrasne li bebe🤩🤩🥰🥰🥰💖💖💖
    Cestitam na uspjesnom pregledu🥳🥳

• Mara Kokosica
    11. Svibanj 2020. 10:01

Tenci cestitaaam. Jao bebac je prekrasaaan. I da, super se vidiiii😍

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    11. Svibanj 2020. 10:04

LeLa2807

Cure koje se borite sa umorom, meni je krenulo prije tri dana do tad sam imala visak energije. Dakle samo mi se spava doslovno oci skalapju i zanosi. Spavala sam jutros uz prekide do 10 i jos bi mogla, iza rucka dva sata i jedva ustala i dosla sebi, sad mi se OPET spava. Jel to normalno?
    Jedva čekam izvadit željezo i štitnjaču provjeriti

Mene je taj umor skršio i kako sam dobila uputnicu za vađenje kks ispostavilo se da imam anemiju i dobila sam zeljezo- heferol 2× na dan. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tea22
    11. Svibanj 2020. 10:04

Tenci jel ti radila vaginalni uzv ili preko trbuha

11. Svibanj 2020. 10:06

Tea22

Sapica

Nada88

Mene ne. Na prvom samo uzv, na drugom me prstima prepipao, na trecem opet samo uzv… i ja ne volim te spekule, mene to boli😔
    Tea, daaaa, nadam se da je to dobar znak…znaci 8+3 je stalo, to su vec 2 tjedna kak si presisala to kobno, a krvarenja nema 🥰 ja sam drugi put prokrvarila tjedan dana nakon kaj je stalo srce… nadam se stvarno da ce ovaj put biti sve dobro… treba mi to

Divim se tebi i svim curama koje imaju snage za vise pokusaja❤
    Ja bih nakon 2 neuspjesne trudnoce, definitivno odustala
    I bas imam neki dobar osjecaj za tebe,mene i nase cure s foruma.. toliko smo ih vec izgubili, da se od srca nadam i osjecam da je ovo sad nasa ekipa za narednih 6-7-8mj🙂💗

Joj daj Boze da te osjecaj ne vara 🙏😍🥰... i ja se nada, prava smo ekipa... Tenci, prekrasne fotkice i cestitam ti!!! 😍🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.