Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2020. 18:13

LeLa2807

Sapica

LeLa2807

Sapica

Meni je na 5+3 crl bio 4.9mm sto je neka 4-5dana vece… na uzvu sa 7+5 je 19.6mm sto je opet neka 4-5 dana vece, ali sad na zadnjem sa 9+3 je bilo 27.9mm sto je za jedan dan vece i mene to sad brine jer ne prati ova 4 dana vece tj nije rasla beba po 1mm u danu kolko bi trebala nego nekih 0.7-0.8mm 😬😔 i tocno sam isprepadana i uzasno se bojim sljedeceg uzva kad cu bit 11+3 😒

Meni nis nije rekla i ja sad ne znam kakva je situacija kod mene. Jel znas gdje to na netu mogu naci nailazim na clanke svaki piše drugacije. Jel ima neka provjerena tablica mozda. Ali sta nisu rekli da je 4 dana odstupanja ok

Upisi si crl measurements i pikni slike pa ce ti tablice izbacit… ma je da, al me brine to kaj je ranilo 4 dana i sad odjednom rani samo jedan dan… di su ona 3 dana "prednosti" nestala 😪

Ja se u to ne razumijem, ali logicno mi je da ti se sad poravnavaju mjere kakve ustvari trebaju biti kako plod raste. To bi trebalo biti super.

Po ovulaciji bi mi trebalo bit 4 dana vece moje cudo... i sad sam tuzna jer mi nije u 12 dana naraslo cca 12mm nego samo 8 (raste cca1mm po danu od 6-10tt)😪 mogu se samo nadat da je doktor krivo izmjerio na zadnja 2 pregleda (na proslom da je previse, a na ovom da je premalo izmjerio) 

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 18:15

Sapica

LeLa2807

Sapica

LeLa2807

Sapica

Meni je na 5+3 crl bio 4.9mm sto je neka 4-5dana vece… na uzvu sa 7+5 je 19.6mm sto je opet neka 4-5 dana vece, ali sad na zadnjem sa 9+3 je bilo 27.9mm sto je za jedan dan vece i mene to sad brine jer ne prati ova 4 dana vece tj nije rasla beba po 1mm u danu kolko bi trebala nego nekih 0.7-0.8mm 😬😔 i tocno sam isprepadana i uzasno se bojim sljedeceg uzva kad cu bit 11+3 😒

Meni nis nije rekla i ja sad ne znam kakva je situacija kod mene. Jel znas gdje to na netu mogu naci nailazim na clanke svaki piše drugacije. Jel ima neka provjerena tablica mozda. Ali sta nisu rekli da je 4 dana odstupanja ok

Upisi si crl measurements i pikni slike pa ce ti tablice izbacit… ma je da, al me brine to kaj je ranilo 4 dana i sad odjednom rani samo jedan dan… di su ona 3 dana "prednosti" nestala 😪

Ja se u to ne razumijem, ali logicno mi je da ti se sad poravnavaju mjere kakve ustvari trebaju biti kako plod raste. To bi trebalo biti super.

Po ovulaciji bi mi trebalo bit 4 dana vece moje cudo… i sad sam tuzna jer mi nije u 12 dana naraslo cca 12mm nego samo 8 (raste cca1mm po danu od 6-10tt)😪 mogu se samo nadat da je doktor krivo izmjerio na zadnja 2 pregleda (na proslom da je previse, a na ovom da je premalo izmjerio)

Jel ti doktor rekao da je to zabrinjavajuće? Ako nije molim te opusti se ne brini. 
    A znas i sama da ovisi od utz do utz kako mjere od kvalitete aparata i da ne nabrajam. Hej pa to su milimetri. Pokusaj samo pozitivna biti vec si 10 tj uskoro izlazis iz rizičnih tjedana i sve ce biti dobro. Kad je iduci pregled 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Bebac9697
    10. Svibanj 2020. 18:22

Tea22 hvala puno na dobrodošlici 😊❤️ 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

10. Svibanj 2020. 18:26

LeLa2807

Sapica

LeLa2807

Sapica

LeLa2807

Sapica

Po ovulaciji bi mi trebalo bit 4 dana vece moje cudo… i sad sam tuzna jer mi nije u 12 dana naraslo cca 12mm nego samo 8 (raste cca1mm po danu od 6-10tt)😪 mogu se samo nadat da je doktor krivo izmjerio na zadnja 2 pregleda (na proslom da je previse, a na ovom da je premalo izmjerio)

Jel ti doktor rekao da je to zabrinjavajuće? Ako nije molim te opusti se ne brini.
    A znas i sama da ovisi od utz do utz kako mjere od kvalitete aparata i da ne nabrajam. Hej pa to su milimetri. Pokusaj samo pozitivna biti vec si 10 tj uskoro izlazis iz rizičnih tjedana i sve ce biti dobro. Kad je iduci pregled

Ma nisam se ja ni snasla tamo. To odgovara tjednima po M, ali ne odgovara po O, nije gledao mjere zadnjeg uzva tak da...19.5.tek 😬😒 hvala ti na rijecima utjehe 🤗

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 18:36

Ma ne brini vide oni to u kompjuteru da mu je ista sumnjivo vec bi alarmirao. Molim te se opusti i uzivaj znam da ti je tesko s obzirom na prijašnja iskustva ali sama znas da je svaka T za sebe prema tome ova ce biti uredna i skolska, a ti mamice se vise smij gledaj komedije, citaj knjige sve što te veseli nek beba u busi ima lijepe vibravije. Nema straha sve je dobro dok se ne dokaze suprotno, a to znaci da moras uzivati. Mene maloprije to opralo i sad si rekla dosta je dala sam si par sati lufta za panick attack ali vise nema. Sad samo uživancija i smijeh. Jel imamo dogovor?? :)
    Radije da razglabamo o kolicima, trebat ce nam :)
    Cula sam da su u BiH i Srbiji duplo jeftinija sv

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

10. Svibanj 2020. 18:36

Sapica

LeLa2807

Sapica

LeLa2807

Sapica

LeLa2807

Sapica

Ma nisam se ja ni snasla tamo. To odgovara tjednima po M, ali ne odgovara po O, nije gledao mjere zadnjeg uzva tak da…19.5.tek 😬😒 hvala ti na rijecima utjehe 🤗

Sapica jako je tesko u milimetar tako mali plod izmjeriti tocno...vidim u potpisu razlog za tvoju brigu, al vjeruj mi u tako ranoj trudnci su ta mala odstupanja sasvim normalna. Inace kad citam tvoje postove, kao da sebe slusam previse analiziram, previse citam napravim sebi takvu zbrku i ludilo u glavi da je to uzas. Opusti se i uzivaj, bit ce sve u redu i tako jos malp izlazis iz kriticnih tjedana!!!!

MalaD
    10. Svibanj 2020. 18:46

Meni danas cijeli dan muka.. Povracala nisam ali ko da cu svaki tren. Malo me zeteze, bolucka na desnoj strani.. :-(
    Sutra prvi pregled. Samo da se ne ispovracam tamo.. :-(

BlueMoon
    10. Svibanj 2020. 18:47

MalaD sretno sutra😘 mozda je samo takav dan i ujutro se probudis bude sve ok..

MalaD
    10. Svibanj 2020. 18:53

BlueMoon hvala!
    I ovih dana mi bilo zlo i mucnine, al danas.. Katastrofa. 
    Od sutra sam na godisnjem do kraja mjeseca. Hvala bogu!!!
    A od 1.6. Nadam se da cu dobiti komplikacije.. 

Bella🌟
    10. Svibanj 2020. 19:09

MalaD, sretno sutra🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.