Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2020. 20:04

Lilo23

Ponovo je krenuo smeđi iscjedak maloprije. Nema ga nesto puno pratit cu pa cu vidjet a bez obzira na to cu sutra definitivno zvat gin da me primi i neka ona varem vidi sta je ako ne odem danas na hitnu. Bolova nemam ni nista osim iscjetka

Lilo, drzi se 😙... sve ce bit okej, jel te ima tko veceras odvest na hitnu? Jel uzimas utrogestane/duphastone? 

10. Svibanj 2020. 20:05

Ne Kiice nego Kiflice... sorkac 😄

10. Svibanj 2020. 20:08

Evo sam primjer za sve cure koje brinu. 4 dana prije poroda bila u trudnickoj na pregledu, i ja na uzv-u, nakon 15.tt mjere se opseg glavice, duljina od cela do potiljka, duljina bedrene kosti, i opseg abdomena i racunicom tih mjera se dobije okvirna kilaza. I sad na tom uzv-u ja bila 39+0, mjere glavice za 4 tj vece, bedrene kosti i abdomena za 3 tjedna vece. To izmjerio jedan doktor, cca tezina 4200g. Za 5 mib dosla druga doktorica nekaj ovog pitati i kaze on njoj nek ona izmjeri i njoj mjere ispale razlicite ne puno, ali razlicite i kilaza bebe cca 4400g. Znaci u razmaku od 5 min, sva razlicita doktora izmjerila razlicito, samo 1mm +/- i odmah je razlika u 20ak grama.
    Tak da, sve je to oke, pogotovo dok je u pitanju mjera od +/- 2, 3 dana... 

An1
    10. Svibanj 2020. 20:13

Ovčice ja ti preporucujem da svakako podes kod privatnika. Ultrazvuk nije stetan a ti ces biti mnogo mirnija... nema smisla cekat 4 tjedna da ti se potvrdi trudnoca

Kiflice Dobrodosla!!

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    10. Svibanj 2020. 20:15

Lilo Sretno! Nadam se da nije nista strasno ali ka bih na tvom mjestu ipak otišla u doktora

10.06. Nifty uredan 💖

10. Svibanj 2020. 20:17

Lilo23

Ma ima me tko odvest ali ga nema puno malo ga je bilo samo kod brisanja pa cu pratit i ako krene jace idem odma na hitnu a ako ostane ovak zovem gin sutra odmah. Mislim zvat cu je i ako prestane nel pogleda za svaki slucaj
    Ne pijem jos nista vjerovatno ce mi dat ili na hitnoj ili gin sutra

Za tako malu trudnocu smeđi iscjedak je jako cesta pojava, nebi trebalo biti nista opasno, mozda je u pitanju kakav hematom. l u svakom slucaju ja bi na hitnu otisla odma, cisto radi sebe.

10. Svibanj 2020. 20:19

Hvala Tenci, ali problem je kaj bebe do 12tt rastu gotovo jednako, a nakon 12tt pocinju biti razlike u rastu-ovisno o genetici... ne preostaje mi drugo nego cekati 19.5. i nadat se da je doktor pogrijesio za 3mm (3dana) 😄... mislim svijesna sam toga da ne mogu nis promijenit, al mi je tak tesko pomirit se s tim da ne mozemo ni na koji nacin utjecat na ishod 😬 trudnoca uopce nije blazeno stanje, bar ne prvih 12tt 😪

10. Svibanj 2020. 20:20

Nada88

Lilo23

Ma ima me tko odvest ali ga nema puno malo ga je bilo samo kod brisanja pa cu pratit i ako krene jace idem odma na hitnu a ako ostane ovak zovem gin sutra odmah. Mislim zvat cu je i ako prestane nel pogleda za svaki slucaj
    Ne pijem jos nista vjerovatno ce mi dat ili na hitnoj ili gin sutra

Za tako malu trudnocu smeđi iscjedak je jako cesta pojava, nebi trebalo biti nista opasno, mozda je u pitanju kakav hematom. l u svakom slucaju ja bi na hitnu otisla odma, cisto radi sebe.

I ja bi otisla na hitnu cisto zbog svog mira, a znam da moj mir utjece i na bebin mir 😄

10. Svibanj 2020. 20:20

Ovcica ja bi otisla na tvom mistu, i sama sam bila na malo vise ultrazvuka nego sto je potrebno ali nisam mogla izdrzat. Ja mislim da su to samo price da ultrazvuk toliko steti oni ga nebi radili, nije dobro precesto al sam 1-2 vise ili manje....

ovčica
    10. Svibanj 2020. 20:21

LeLa2807

ovčica

Kiflice, dobrodosla i nek ti je dosadna i skolska
    Meni je popodne/predvecer mucno, nisam sad mogla ni pojesti, fuj. A gladna hahah
    Nego, znaci, bila sam na prvom pregledu gdje nisam dobila odg ni kolko sam trudna niti nista sto me zanimalo. Narucila me za 2tjedna. I sad si razmisljam da odem kod privatnika, samo da utvrdimo tjedne i pitam sto me zanima. Prenestrpljiva sam i zelim znati da je sve u redu. Vase misljenje me zanima. Jel pametno ici sad? Mislim da ne bude previse tog uzv i sl.

Pa nije dobro ici na ceste utz. Ja sam prosli tj bila i u cetvrtak imam dogovoren pregled kod soc ginek samo cu trazit uputnice sto mi je privatnica napisala da napravim od nalaza a doslovno je sve pobrojano haha. Koliko si tt trudna? Stavi sticker da mozemo pratiti.

A da, tak sam i mislila. Ne znam, nazvat cu sutra privatnika pa se raspitati. Nije mi mogla potvrditi na pregledu koliko je tjedana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.