Ma nigdje ne piše ni CRL, ni D1 niti ima neki broj koji bi mogao biti veličina… mislim da je ona nije ni izmjerila, ne bi se čudila
https://ibb.co/bvH8XzB
Šapice hvala na uputama, jesam li uspjela?
Stvarno ne vidim nista sto mi lici na CRL...
Al bebac je bas sladak🥰❤
Anikin uspjela si 😃🤩 slatkis. Al nema mjera. Mislim da ti i ja moramo trazit novog gin 😂😂😂😂
Tea, hahahahah pa nije mi covjek valjda mjeril jajnik 😂😂😂 stavljal je one krizice na vrh i dno bebe... eeeeh, cudno mi je kak se sad ne sekiram, meni je bas super 😂 skrenula sam valjda 😜
Sapica ajme pravi čovjek!! Divna slikica, sve se vidi! ❤️
Da svakako novi ginekolog, sutra vec idem 🥳
10.06. Nifty uredan 💖
Ovaj drugi gin u mom dz je pun i ne prima nove pacijentice 😒 sve mi se cini da cu morat privatno sve
Cure eo mene!
Imam i dobre i lose vijesti. Bebica je tu, 7 tjedan i s njom je sve ok, srceko kuca ❤ al krv je prisutna i ne znaju od ceg...mogla sam ici doma i potpisat da dam izasla na svoju odgovornost ili ostati u bolnici. Ja sam ostala. Krv su mi izvadili i to 3 ili 4 epruvete, ne znam vise. I takodjer mi radili test na coronu. Ja se nadam da ce to sve ok zavrsiti i da cu uskoro doma, dali su mi slikicu, al ju je supreg odnio dona. Cim izadjem postavim je ❤❤❤❤❤❤
Joj slicicaaa divnih. Ja ne mogu docekat utorak. S velicinama slabo baratam. Madam se da ce dr sve objasnit.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji