Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    05. Svibanj 2020. 15:52

nicole12

Marta04, Ja sam dobra tri tjedna povremeno smedarila… zato se i bojim i bude mi zao kad pročitam ovakve stvari

da li si imala malo ili ? pa meni bas ne bude malo, al eto gin kaze da je to ok. naravno da mi bude zao, protrnem sva! 

Brunoibrankica
    05. Svibanj 2020. 15:52

hortensia

Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
    Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??

Hortensia.... jaaako mi je žao i bas mi je tesko... 
    Budi jaka... Ne znam.... Šta reci tesko je utješiti osobu nakon toga... 
    Mislimo na tebe.....  

Brunoibrankica
    05. Svibanj 2020. 15:57

Jako puno cura nam je vec otislo... To me bas rastuži 😣😣😣

LeLa2807
    05. Svibanj 2020. 16:00

Hortensia, jako mi je zao :(
    Brankica, ja imam sa najboljom prijateljicom matching tattoo. Znak za beskonačnost i ujutra djetelina i srce. :) beskonačna ljubav i sreca. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mašnica95
    05. Svibanj 2020. 16:23

Sapica

Mašnica95

Sapica

Mašnica95

Pozdrav cure, ja sam nekako čim sam saznala za T imala osjećaj da je curica 😀
    Sad se svaki dan molim da bude sve u redu, ne mogu da dočekam pregled.
    Je I' neka od vas prije trudnoće imala problema sa hormonima? Onima tipa fsh, dhea, amh i da je sad sve u redu sa trudnoćom? Meni je gin na prvom pregledu rekao da su mi zbog toga jajne stanice lošije kvalitete i da se zbog toga može desiti da se trudnoća ne održi.. Vadila sam te hormone prošle godine u 12mj, ne znam da li su mogli sami od sebe da se poboljšaju do sada 😏

Fsh - 6; amh-11,8; dhea-3,58… meni nitko nis nije reko 🤷‍♀️ a vidim da su amh i dhea blize donjoj granici

A meni opet fsh-4,9; amh-72,5; dhea-8,16..

Pa ne cini mi se to tak lose… mozda jedino ako ograju ulogu omjeri- tebi je dhea visi od fsh

Pa nemam pojma iskreno ali tješim se da je to bilo u 12.mj prošle godine pa se možda popravilo.. Ajme pored ovoliko loših vijesti mogu samo da se molim da bude sve u redu.. 

• Bluew
    05. Svibanj 2020. 16:25

Pozdrav svima 😊
    Zanima me kada ste otvorile bolovanje zbog komplikacija u trudnoći? 
    Ja sam trudna po testu 2-3 tjedna, a narucena sam tek 18.5.kod ginekologa (privatno). 
    E sad me zanima, posto radim u ducanu i otvara se 11.5., mislila sam otvoriti bolovanje vec od pon. zbog tezine posla a i zbog ove situacije oko korone..
    E sad problem je sto nezz je li to jos rano.. Oce li mi soc ginekolog htjeti dati bolovanje prije 18.5.
    Heeelp 😂

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Mašnica95
    05. Svibanj 2020. 16:27

Hortensia, jako mi je žao. Želim ti brz oporavak i da ubrzo opet budeš sa nama. Ovih dana sve neke tužne vijesti ❤️

Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 16:29

hortensia

Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
    Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??

Draga nekako mislim da je sve s razlogom i da ce biti bolje idući put! Drži se, ljubi kćerkicu i zapali svjecicu za malog anđela 💙 dođi nam ubrzo opet!!! 

pepipeps
    05. Svibanj 2020. 16:41

Hortensia, žao mi je😟😔 Drži se😍

• Mara Kokosica
    05. Svibanj 2020. 16:41

Hortensia, od srca mi je zao. Nadji snagu u kcerkici i utjehu u muzu. Vrati nam se brzo.💙

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.