Marta04, Ja sam dobra tri tjedna povremeno smedarila… zato se i bojim i bude mi zao kad pročitam ovakve stvari
da li si imala malo ili ? pa meni bas ne bude malo, al eto gin kaze da je to ok. naravno da mi bude zao, protrnem sva!
Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??
Hortensia.... jaaako mi je žao i bas mi je tesko...
Budi jaka... Ne znam.... Šta reci tesko je utješiti osobu nakon toga...
Mislimo na tebe.....
Hortensia, jako mi je zao :(
Brankica, ja imam sa najboljom prijateljicom matching tattoo. Znak za beskonačnost i ujutra djetelina i srce. :) beskonačna ljubav i sreca.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav cure, ja sam nekako čim sam saznala za T imala osjećaj da je curica 😀
Sad se svaki dan molim da bude sve u redu, ne mogu da dočekam pregled.
Je I' neka od vas prije trudnoće imala problema sa hormonima? Onima tipa fsh, dhea, amh i da je sad sve u redu sa trudnoćom? Meni je gin na prvom pregledu rekao da su mi zbog toga jajne stanice lošije kvalitete i da se zbog toga može desiti da se trudnoća ne održi.. Vadila sam te hormone prošle godine u 12mj, ne znam da li su mogli sami od sebe da se poboljšaju do sada 😏
Fsh - 6; amh-11,8; dhea-3,58… meni nitko nis nije reko 🤷♀️ a vidim da su amh i dhea blize donjoj granici
A meni opet fsh-4,9; amh-72,5; dhea-8,16..
Pa ne cini mi se to tak lose… mozda jedino ako ograju ulogu omjeri- tebi je dhea visi od fsh
Pa nemam pojma iskreno ali tješim se da je to bilo u 12.mj prošle godine pa se možda popravilo.. Ajme pored ovoliko loših vijesti mogu samo da se molim da bude sve u redu..
Pozdrav svima 😊
Zanima me kada ste otvorile bolovanje zbog komplikacija u trudnoći?
Ja sam trudna po testu 2-3 tjedna, a narucena sam tek 18.5.kod ginekologa (privatno).
E sad me zanima, posto radim u ducanu i otvara se 11.5., mislila sam otvoriti bolovanje vec od pon. zbog tezine posla a i zbog ove situacije oko korone..
E sad problem je sto nezz je li to jos rano.. Oce li mi soc ginekolog htjeti dati bolovanje prije 18.5.
Heeelp 😂
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Hortensia, jako mi je žao. Želim ti brz oporavak i da ubrzo opet budeš sa nama. Ovih dana sve neke tužne vijesti ❤️
Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??
Draga nekako mislim da je sve s razlogom i da ce biti bolje idući put! Drži se, ljubi kćerkicu i zapali svjecicu za malog anđela 💙 dođi nam ubrzo opet!!!
Hortensia, od srca mi je zao. Nadji snagu u kcerkici i utjehu u muzu. Vrati nam se brzo.💙
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji