Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    05. Svibanj 2020. 15:38

hortensia

Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
    Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??

Boze dragi ovo mi tako tesko pada, kada iz ekipe odlaze cure s kojima vec mjesec i pol izmjenjujem savjete,iskustva i nadanja
    Jako mi je zao, nemam rijeci kojom bih ti mogla opisati
    Drzi se i sacuvaj taj pozitivan duh❤
    Nedostajat ces

nicole12
    05. Svibanj 2020. 15:38

Hortensia, jako mi je zao 😢 ti si smedarila, ako se dobro sjećam? Sada je mene grozno strah jer sam i ja 6-7-8 tjedan povremeno smedarila

05. Svibanj 2020. 15:40

BlueMoon

Vidim da je kombinirani probir 340 kn privatno. Nista mi nije jasno

Kod kombiniranig probira se uzimaju 3 faktora koja utjecu na rezultat, dob trudnice, uzv (nuhalni nabor, nosna kost) i iz krvi majke se uzima neki hormon, veca dob trudnice, veci rizik za neki sindrom. Znaci totalna statistika.
    A kod ovih testova se iz krvi trudnice izolira fetalna krv i ona se analizira, znaci bebina krv, a ne mamina, a to je bitna razlika. Krv se salje u hong kong ili sad, ovisi o kojem testu se radi.

• marta04
    05. Svibanj 2020. 15:41

hortensia

Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…

zao mi je  drzi se 

• marta04
    05. Svibanj 2020. 15:41

nicole12

Hortensia, jako mi je zao 😢 ti si smedarila, ako se dobro sjećam? Sada je mene grozno strah jer sam i ja 6-7-8 tjedan povremeno smedarila

ja smedjarim i sad 

05. Svibanj 2020. 15:42

Tea22

Meni je moja gineko koja radi preko hzzo rekla da i ona provodi nifty test, ja sam bila sigurna da to samo privatnici rade
    Ne znam hoce li mi kod nje onda biti manja cijena haha

Vjerojatno ti doktorica ima ugovor s njima, neki imaju s niftyjem, neki harmonyjem, ovisi. 
    A cijene niftyja su svugdje iste, oni imaju definiranu preporucenu cijenu i to je to.
    Jedino ako ti ona da popust 🤷‍♀️

Brunoibrankica
    05. Svibanj 2020. 15:43

pepipeps

Mojoj mami ništa ne može proći ispod radara, pogotovo kad sam cijeli dan doma i vidi da mi je malo loše s vremena na vrijeme, tako da smo više zato rekli, a nadam se da će još ova dva tjedna do 12. og tjedna proći mirno. Iskreno, razmišljala sam da mi je draže da znaju i da se nešto loše dogodi da mi budu prodrška i da znaju zašto sam loše volje, nego da se moram skrivati i patiti u svoja četiri zida. Mislim, meni je prva trudnoća pa zato tako govorim, da sam imala negativna iskustva od prije, možda ne bih. Ovako mi je baš super, ništa ne moram raditi, svi se brinu o meni i ja bez skrivanja mogu malo i patiti kad me uhvate bolovi i mučnine. Mislim pozitivno i da ću čim prije dočekati mirnije razdoblje trudnoće.

I ja sam tako, svima smo rekli , odmah .... Nama je to dugo zeljena i dugo ocekivana trudnoca, imam svojih 8 cura s kojima sam jaaako povezana i rekla sam im ako  bude dobro veselit ce se samnom ak nece bit dobro plakat ce samnom.. jako sam povezana s njima stavile smo tetovazu, ovo je primjer, 3 smo stavile na isto mjesto ,lijevo stopalo od malog prsta prema gleznju, a ostatak po svojim mjestima svaka ima svoju lastu šuplju, a ova curka voli rozu pa ju je ispunila, dvije nisu stavile, jedna bila trudna a druga nebi crtala po tijelu.. malo sam skrenula s teme al eto .. stavila sam Vam svije slicice svojih djevojaka .. mama zena kraljica 😉
    Puse svima
    https://ibb.co/mXnBYN8
    https://ibb.co/nrWZCTP

05. Svibanj 2020. 15:43

hortensia

Ajmeee 😔 zao mi je! Jesi imala neke simptome, naznake da ne bi nesto bilo u redu? 
    A opcenito simptomi trudnoce? Jesu ti prestali ili? 
    Mene isto strah sljedeceg pregleda za tjedan dana, uzas. 

An1
    05. Svibanj 2020. 15:46

Hortensia jako mi je zao  drži se!!  
    Želim ti brz oporavak, puno ljubavi od malene i da se ubrzo opet pojavi +

10.06. Nifty uredan 💖

nicole12
    05. Svibanj 2020. 15:48

Marta04,  Ja sam dobra tri tjedna povremeno smedarila... zato se i bojim i bude mi zao kad pročitam ovakve stvari

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.