Mi necemo reci prije 12 tt cca iza treceg pregleda racunam. I to obitelji i najužim prijateljima, ostalima ne
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mojoj mami ništa ne može proći ispod radara, pogotovo kad sam cijeli dan doma i vidi da mi je malo loše s vremena na vrijeme, tako da smo više zato rekli, a nadam se da će još ova dva tjedna do 12. og tjedna proći mirno. Iskreno, razmišljala sam da mi je draže da znaju i da se nešto loše dogodi da mi budu prodrška i da znaju zašto sam loše volje, nego da se moram skrivati i patiti u svoja četiri zida. Mislim, meni je prva trudnoća pa zato tako govorim, da sam imala negativna iskustva od prije, možda ne bih. Ovako mi je baš super, ništa ne moram raditi, svi se brinu o meni i ja bez skrivanja mogu malo i patiti kad me uhvate bolovi i mučnine. Mislim pozitivno i da ću čim prije dočekati mirnije razdoblje trudnoće.
Ajme, malo me nema, a tu 8novih stranica. 🤣
Čestitka novim plusićima!!! ❤️
Što se sexa tiče i ja se sla_em da je možda sad još bolji 🤭 ops..
A za imena još nismo pričali nešto puno… Mada su mi jedna od ljepših Dora, Dita, Sara ili Duje, Lovro, David. Bit će teško odlučiti. 😊
Duje mi je prekrasno❤
A ja ne mogu opisati zasto mislim da je curica, jednostavno zato jer sam zadnji put bila ubjedena da je djecak.. a kako je ova trudnoca nebo i zemlja razlika, sad sam ubjedena da je curica😄😄
ja ne znam odakle mi osjecaj da je deckic, mozda samo luda glava i po babskim vjerovanjima ispada isto decko, na kraju bude curica garant
btw kad se zna spol? negdje tokom 4 mj?
Nas mali je Jakov, ime smo mu dali na putu za rodiliste 🤦♀️ ugl, problem nam je jer ja radi u skoli, muz na faksu i jos trenira klince kosarku i uvijek neko ime podsjeca na nekog klinca, i to onog zlocestog najcesce.
Sad jos ne razmisljamo o imenima, cekali budemo jos dva tjedna dok ne saznamo sa sigurnoscu kaj je, i onda.
U prosloj trudnoci smo starcima i sestrama i bratu rekli oko 13.tt dok su dosli nalazi niftyja, najboljim prijateljima isto, dedama i bakama koji tjedan kasnije.
Sad smo rekli nakon prvog pregleda starcima i sestrama i bratu, i ja svojoj najboljoj prijateljici jer je i ona trudna pa da zajedno smo u ovome, za ostale cekamo opet rezultate niftyja. Rekli smo sad ponajvise zbog malog, da mi se vise pomogno oko svega, da je malo stariji, vjerojatno bi cekali ko i u prvoj trudnoci.
Mucnine i dalje tu, povracanja i dalje tu, povracam svaki dan po 4, 5 puta i bas se uzasno osjecam. Uz to jos nist ne spavam po noci jer se mali budi svakih sat i pol 🤦♀️ ugl, ne znam od kud mi snage da se uopce drzim na nogama.
Cure, sretno na pregledima danas ❤️
Pozdrav cure, ja sam nekako čim sam saznala za T imala osjećaj da je curica 😀
Sad se svaki dan molim da bude sve u redu, ne mogu da dočekam pregled.
Je I' neka od vas prije trudnoće imala problema sa hormonima? Onima tipa fsh, dhea, amh i da je sad sve u redu sa trudnoćom? Meni je gin na prvom pregledu rekao da su mi zbog toga jajne stanice lošije kvalitete i da se zbog toga može desiti da se trudnoća ne održi.. Vadila sam te hormone prošle godine u 12mj, ne znam da li su mogli sami od sebe da se poboljšaju do sada 😏
ja ne znam odakle mi osjecaj da je deckic, mozda samo luda glavai po babskim vjerovanjima ispada isto decko,na kraju bude curica garant
U prosloj trudnoci smo saznali s 12+1 dok sam dosla na vadenje krvi za nifty, prije je uzv i bas se super vidjelo da je decko, i laik bi skuzio kaj je. Evo slike https://ibb.co/xzBpXg3
I onda nam je samo tjedan dana nakon, nifty potvrdio decka 😊
ja ne znam odakle mi osjecaj da je deckic, mozda samo luda glavai po babskim vjerovanjima ispada isto decko,na kraju bude curica garant
U prosloj trudnoci smo saznali s 12+1 dok sam dosla na vadenje krvi za nifty, prije je uzv i bas se super vidjelo da je decko, i laik bi skuzio kaj je. Evo slikehttps://ibb.co/xzBpXg3
I onda nam je samo tjedan dana nakon, nifty potvrdio decka 😊
ajme super :) jel vas ginekolog poslao tad vaditi krv za nifty? je li se to privatno radi i kolika je cca cijena?
Pozdrav cure, ja sam nekako čim sam saznala za T imala osjećaj da je curica 😀
Sad se svaki dan molim da bude sve u redu, ne mogu da dočekam pregled.
Je I' neka od vas prije trudnoće imala problema sa hormonima? Onima tipa fsh, dhea, amh i da je sad sve u redu sa trudnoćom? Meni je gin na prvom pregledu rekao da su mi zbog toga jajne stanice lošije kvalitete i da se zbog toga može desiti da se trudnoća ne održi.. Vadila sam te hormone prošle godine u 12mj, ne znam da li su mogli sami od sebe da se poboljšaju do sada 😏
Fsh - 6; amh-11,8; dhea-3,58... meni nitko nis nije reko 🤷♀️ a vidim da su amh i dhea blize donjoj granici
Ja sam u prošloj trudnoći odmah imala osjećaj da će biti dječak i bio je, ali sada uopće nemam nikakav osjećaj...a ni imena još nemamo...
Što se tiče toga jesmo rekli za trudnoću...ja sam jako nestrpljiva po prirodi i jako sam "kmecava" tako da smo i u prvoj trudnoći i sada u drugoj odmah rekli bližoj obitelji, netko je gore baš napisao i ja sam istog mišljenja, da se nešto i loše dogodi voljela bih da su moji najbliži uz mene i da to zajedno prođemo. Kad sam u prvoj trudnoći prokrvarila u 10.tjednu jako mi je značila podrška cijele obitelji i najbližih prijatelja, jačalo me to i guralo naprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji