Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mašnica95
    05. Svibanj 2020. 15:03

Sapica

Mašnica95

Pozdrav cure, ja sam nekako čim sam saznala za T imala osjećaj da je curica 😀
    Sad se svaki dan molim da bude sve u redu, ne mogu da dočekam pregled.
    Je I' neka od vas prije trudnoće imala problema sa hormonima? Onima tipa fsh, dhea, amh i da je sad sve u redu sa trudnoćom? Meni je gin na prvom pregledu rekao da su mi zbog toga jajne stanice lošije kvalitete i da se zbog toga može desiti da se trudnoća ne održi.. Vadila sam te hormone prošle godine u 12mj, ne znam da li su mogli sami od sebe da se poboljšaju do sada 😏

Fsh - 6; amh-11,8; dhea-3,58… meni nitko nis nije reko 🤷‍♀️ a vidim da su amh i dhea blize donjoj granici

A meni opet fsh-4,9; amh-72,5; dhea-8,16.. 

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 15:04

ma najbitnije je da sve bude u redu.. al ja sam znatizeljna i volim se okupirati veselim stvarima, pa tako jedva cekam to saznati i baciti se u veliku potragu za imenom ako curica   btw. ako vam dodje pisite ideje imena za inspiraciju :) 

05. Svibanj 2020. 15:05

BlueMoon

Tenci

BlueMoon

ja ne znam odakle mi osjecaj da je deckic, mozda samo luda glavai po babskim vjerovanjima ispada isto decko,na kraju bude curica garantbtw kad se zna spol? negdje tokom 4 mj?

U prosloj trudnoci smo saznali s 12+1 dok sam dosla na vadenje krvi za nifty, prije je uzv i bas se super vidjelo da je decko, i laik bi skuzio kaj je. Evo slikehttps://ibb.co/xzBpXg3
    I onda nam je samo tjedan dana nakon, nifty potvrdio decka 😊

ajme super :) jel vas ginekolog poslao tad vaditi krv za nifty? je li se to privatno radi i kolika je cca cijena?

Molim da smo na ti :)
    Ne, nije, on je predlozio kombinirani probir, ali muz i ja smo vec prije odlucili da idemo na nifty, sigurniji je i ipak analizira fetalnu dna.
    Privatno se vadi, dosta poliklinika vade krv, neke samo za nifty, harmony ili panoramu, a neke za sve, ovisi. Odlucili smo se za nifty jer ima najvecu bazu trudnica i njihovih rezultata.
    Cijena osnovnog paketa je 3400kn, srednjeg 3700kn i najopsirnijeg 4400kn. Mi smo uzeli nifty plus, to je ovaj najopsirniji paket. Prije je uzv od kojih pol sata, malo dulje i onda vadenje krvi i nalazi su za 7 do 10 dana. 

Tea22
    05. Svibanj 2020. 15:08

Meni je moja gineko koja radi preko hzzo rekla da i ona provodi nifty test, ja sam bila sigurna da to samo privatnici rade
    Ne znam hoce li mi kod nje onda biti manja cijena haha

• Mara Kokosica
    05. Svibanj 2020. 15:17

Ja vec nestrpljiva. Rekla sam samo jednoj prijateljici. A obitelji planiramo rec nakon drugog pregleda.

06/20 blighted ovum 8tt.

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 15:19

Tenci

BlueMoon

Tenci

BlueMoon

ja ne znam odakle mi osjecaj da je deckic, mozda samo luda glavai po babskim vjerovanjima ispada isto decko,na kraju bude curica garantbtw kad se zna spol? negdje tokom 4 mj?

U prosloj trudnoci smo saznali s 12+1 dok sam dosla na vadenje krvi za nifty, prije je uzv i bas se super vidjelo da je decko, i laik bi skuzio kaj je. Evo slikehttps://ibb.co/xzBpXg3

ajme super :) jel vas ginekolog poslao tad vaditi krv za nifty? je li se to privatno radi i kolika je cca cijena?

Ne, nije, on je predlozio kombinirani probir, ali muz i ja smo vec prije odlucili da idemo na nifty, sigurniji je i ipak analizira fetalnu dna.
    Privatno se vadi, dosta poliklinika vade krv, neke samo za nifty, harmony ili panoramu, a neke za sve, ovisi. Odlucili smo se za nifty jer ima najvecu bazu trudnica i njihovih rezultata.
    Cijena osnovnog paketa je 3400kn, srednjeg 3700kn i najopsirnijeg 4400kn. Mi smo uzeli nifty plus, to je ovaj najopsirniji paket. Prije je uzv od kojih pol sata, malo dulje i onda vadenje krvi i nalazi su za 7 do 10 dana.

sori, moze :) ajme cula sam za te testove ali prvi put vidim ova imena nifty, panorama... moram proguglati to sve. znaci radi se u cca 12om tjednu? 

Tea22 ako saznas pliz javi

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 15:24

Vidim da je kombinirani probir 340 kn privatno. Nista mi nije jasno  

• hortensia
    05. Svibanj 2020. 15:26

Cure,  nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala ...ostala je samo g. v. za 8tj...zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha,  čak sam i dobro... Imam hvala Bogu moju kćerkicu... 
    Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti?? 

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

05. Svibanj 2020. 15:29

Mašnica95

Sapica

Mašnica95

Pozdrav cure, ja sam nekako čim sam saznala za T imala osjećaj da je curica 😀
    Sad se svaki dan molim da bude sve u redu, ne mogu da dočekam pregled.
    Je I' neka od vas prije trudnoće imala problema sa hormonima? Onima tipa fsh, dhea, amh i da je sad sve u redu sa trudnoćom? Meni je gin na prvom pregledu rekao da su mi zbog toga jajne stanice lošije kvalitete i da se zbog toga može desiti da se trudnoća ne održi.. Vadila sam te hormone prošle godine u 12mj, ne znam da li su mogli sami od sebe da se poboljšaju do sada 😏

Fsh - 6; amh-11,8; dhea-3,58… meni nitko nis nije reko 🤷‍♀️ a vidim da su amh i dhea blize donjoj granici

A meni opet fsh-4,9; amh-72,5; dhea-8,16..

Pa ne cini mi se to tak lose... mozda jedino ako ograju ulogu omjeri- tebi je dhea visi od fsh

Tea22
    05. Svibanj 2020. 15:36

BlueMoon

Tenci

BlueMoon

Tenci

BlueMoon

sori, moze :) ajme cula sam za te testove ali prvi put vidim ova imena nifty, panorama… moram proguglati to sve. znaci radi se u cca 12om tjednu?

Tea22 ako saznas pliz javi

Za 3 tjedna na sljedecem pregledu cu saznati, pa ti javim ako nije prekasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.