I hvala svima na lijepim zeljama, nadam se da cu vam se javit s lijepim vjestima 😄🥰😘
Sapice i ja sam po 10 dana prije M smedarila, ali meni je pomogla kontracepcija, 2 mj sam pila yaz i nakon dva mjeseca +! Samo da se zadrži 🤗
Čekamo vijesti s pregleda
10.06. Nifty uredan 💖
Sretno, Sapice! 😊 Mi smo rekli obitelji, i mojima i njegovima...sad je puno lakše...trenutno smo kod mojih, doma me tetoše, kuhaju po želji😃
Ne mogu se sjetiti tko je napisao da mu se povraća kod pranja zubi, ali to mi je svako jutro najgori dio posla hahaha... imam blage mučnine ponekad, ali nagon za povraćanje samo kad zube perem ili vidim muza da ih pere 😂
P.s. Ja sam u manjini koja misli da nosim curicu i jako bi me obradovalo da je tako 🥰
Ne mogu se sjetiti tko je napisao da mu se povraća kod pranja zubi, ali to mi je svako jutro najgori dio posla hahaha… imam blage mučnine ponekad, ali nagon za povraćanje samo kad zube perem ili vidim muza da ih pere 😂
P.s. Ja sam u manjini koja misli da nosim curicu i jako bi me obradovalo da je tako 🥰
Ja isto mislim da je curica😊
Ajme, malo me nema, a tu 8novih stranica. 🤣
Čestitka novim plusićima!!! ❤️
Što se sexa tiče i ja se sla_em da je možda sad još bolji 🤭 ops..
A za imena još nismo pričali nešto puno... Mada su mi jedna od ljepših Dora, Dita, Sara ili Duje, Lovro, David. Bit će teško odlučiti. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji