Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2020. 20:36

Nisha_21

Cure kod mene u Austriji do sad nikad nisu dali da se srce čuje nego samo kako titra i to je bilo dovoljno jer je srcana rakcija prisutna, tako da ste sretnice i bez zvuka😊 tak da to "slušanje" nije toliko bitno kolko utvrđivanje da se titranje vidi❤️ bravo svima i samo tako dalje!

Taman sam krenula ovo pisati. Nije bitno cuti srce jer mozda vam doktor ima neki prastari uzv pa ni nema mogucnost pustanja zvuka, a i tek kasnije znaju pustiti zvuk, bitno je da se vidi titranje, odnosno kucanje srca.
    Cestitam cure na super pregledima ❤️

• Pepa14
    05. Svibanj 2020. 20:38

Hortensia, drži se. Šaljem veliki zagrljaj podrške. 💜
    Sapica, čestitke na pregledu, probaj samo bez stresa i crnih misli. Na žalost, ne možemo utjecati na ishode, a sa pozitivom mozemo puno više postići nego sa negativnim razmišljanjem. Mene isto uhvati panika sa vremena na vrijeme al ne treba joj se dati. Ako doktori kažu da je sve ok, onda je, ipak su oni ti koji znaju 🙃
    Nove cure dobro došle. 🍀

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 21:02

Hvala na pojasnjenju za testove 🙂  vidit cu sto ce mi ginekologica savjetovati u petak..
    Tea mozes napisati tad,taman ce mi biti vrijeme za odluku.
    Hocete vi cure sve raditi neke od ovih testova?

Hortensia zao mi je :( cuvaj se.

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 21:03

Krivo sam se izrazila, nismo ni slušali u smislu slušanja srca, nego je tražila tu srčanu reakciju, odnosno kucanje. Rekla je da se mali nazire, ali da bi za nekoliko dana to trebalo biti izraženo i rekla je da je sve ok da ne brinem i da ćemo te otkucaje potvrditi u utorak. Joj valjda će sve biti ok. Nije izgledala zabrinuto i stvarno je bilo ok na pregledu.,ovo samo ja panicarim jer vidim da se nekima u periodu u kojem sam ja , to potvrdilo.
    Sapica, držim fige da bude sve ok, ako doktor nije zabrinut možda nema razloga za brigu, ali razumijem da ti naravno nije svejedno. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

05. Svibanj 2020. 21:38

Hvala vam cure na rijecima utjehe ❤ hvatam se za sve slamke da se smirim- citam da je za 10+0 mjera 31mm, a to i nije tak daleko od ovih mojih skoro 28, mozda je doktor krivo izmjerio danas ili neki od proslih puta (negdje pise 31mm, a negdje 34mm...hvatam se za ovih 31 😂)

nicole12
    05. Svibanj 2020. 21:57

Ma svugdje su mjere drugačije tako da ja mislim da je to sve ok. Kažu da u ranoj trudnoći nema manje i veće bebe, a kasnije su odstupanja do 2 tjedna normalna...

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2020. 22:31

Hortensia, jednostavno ne vjerujem, u šoku sam 😔 uzasno mi je zao, ne znam kaj da ti velim da ti bude lakše...jer znam da nema riječi koje bi te utješile. Uzas jedan, ne razumijem zakaj bi se to dogodilo, imala si simptome i sve...zato nas je sve strah jer se događaju užasnw stvari. Drži se, ne odustaj, obavi pretrage koje ćeš morati i dalje! Hvala kaj si sw druzila s nama, falit ćeš jako 😭

Curke, vama čestitam na urednim pregledima 😘♥️

[/url

• hortensia
    05. Svibanj 2020. 23:09

Gledaj, ne znam.Prvi pregled je bio 6 plus 5 ok..ali doktorica je komentirala da je beba za par dana manja...da se netko ne preplasi  ja sam imala tu situaciju u prvoj trudnoci ali ispalo je da su krivo izmjerili i bilo sve ok...ali ovaj put mozda vec tu razvoj nije krenuo kako treba...ne znam...sada na pregledu 4 tj kasnije  dakle 10 plus 5 ......g.v za 8 tjedana a plod se skroz reasporbirao...prakticki istopio i ne moze ga uopce detektirati...samo malo zadebljanje od 2 mm.

Doktor misli da vec predugo stoji...nista se prirodno ne dogadja...cak mi je i iscjedak prestao i predlaze tablete za pobacaj
    To ti je uglavnom to...imala sam do kraja sve simptome trudnoce ali donedavno i vrlo vrlo oskudan povremeni smedji iscjedak.
    Inace bih rekla da je kromosomska greska ali sad dva puta zaredom...istrazit cu malo...ali tu su i godine 36....
    P.s.ako je tko imao iskustva s misoprostolom bila bi zahvalna da javi kakva?
    Eto to je to...svima puno srece...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    05. Svibanj 2020. 23:22

Uglavnom hvala svim curama stvarno ste super!!Mislila sam kako smo mi na forumu bili slaba utjeha za cure kojima se to dogodilo prije mene...ali sada kada se meni dogodilo mogu reci da to puno znaci..imati takvu podrsku...ja znam da cu ja povremeno skicnuti da vidim kako rastu i  napreduju moje zimske bebice.
    Forum mi nesto ne da da citiram ..kao da je predugacak post pa uglavnom ovo gore je odgovor ta Maru Kokosicu a cura koja me pitala jel mi ovo prvi spontani..ugl.nije imala sam jako rani spontani u 1 mjesecu...prirodno u 7 tj ali razvoj je stao u 5.tj....i evo sada kasniji.
    Poljubac svima!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Nisha_21
    06. Svibanj 2020. 06:51

hortensia

Gledaj, ne znam.Prvi pregled je bio 6 plus 5 ok..ali doktorica je komentirala da je beba za par dana manja…da se netko ne preplasi ja sam imala tu situaciju u prvoj trudnoci ali ispalo je da su krivo izmjerili i bilo sve ok…ali ovaj put mozda vec tu razvoj nije krenuo kako treba…ne znam…sada na pregledu 4 tj kasnije dakle 10 plus 5 ……g.v za 8 tjedana a plod se skroz reasporbirao…prakticki istopio i ne moze ga uopce detektirati…samo malo zadebljanje od 2 mm.

Doktor misli da vec predugo stoji…nista se prirodno ne dogadja…cak mi je i iscjedak prestao i predlaze tablete za pobacaj
    To ti je uglavnom to…imala sam do kraja sve simptome trudnoce ali donedavno i vrlo vrlo oskudan povremeni smedji iscjedak.
    Inace bih rekla da je kromosomska greska ali sad dva puta zaredom…istrazit cu malo…ali tu su i godine 36….
    P.s.ako je tko imao iskustva s misoprostolom bila bi zahvalna da javi kakva?
    Eto to je to…svima puno srece…

Ja sam dobila te tablete i nakon toga 3 dana cyprostol. Prvo sam u ambulanti dobila tu jednu tabletu i onda sam 48h kasnije uzimala cyprostol tablete 3x 2 na dan. Ovak, ja sam prekasno uzela tabletu protiv bolova- trebala sam 1 h ranije od cyprostol al sam zakasnila i bolove sam osjetila. Ne zelim spominjat intenzitet, meni je baš bilo jako jako loše. Drugi dan mi je već bilo super. Što se krvarenja tiče sam si kupila always pelene za žene i s time nisam imala brigu onda.
    Drži se😘😘😘😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.