Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    05. Svibanj 2020. 19:04

Sapica

Hortensia, neizmjerno mi je zao - drzi se 😘😪
    Ja dosla s pregleda, sve okej 😃😄 samo kaj me malo zabrinulo kaj smo veliki 27.6, a zadnji put prije 12dana 19.6 - to mi se ne cini kao dobar znak jer je trebala narast za vise od centimetra, al vidjet cemo za 2 tjedna idem opet. Beba se micala, probudili smo ju 😍🤩 a ja se zaljubila

Cestitam od srca🥰🥰💗
    Ne brini za mjere, moj bebac je 27.5 i doktorica kaze da je to tocno za 9+4, sve ti stima😃

MalaD
    05. Svibanj 2020. 19:09

Hortensia zao mi je sto je tako ispalo.. Mene jako muce vrtoglavice sa mucninom  pa sam odlucila nazvati ginekologa da mi da drugi raniji termin jer raditi tako nemogu... U ponedjeljak idem :-) jedva cekam jer od onda vise ne radim.. Jer ovo ie mucenje. Ima koja da ju vrtoglavice ujutro toliko muce da si ujutro mora drzati glavu i malo po malo nesto jesti da uopce moze imalo fukcionirati? 

05. Svibanj 2020. 19:28

Hvala cure na cestitkama i na rijecima utjehe. Ostaje mi cekat 14 dana 🤣 sutra idem vadit krv i dat urin, a drugi tjedan cu tsh...mene uzasno boli glava od jucer, jedva ju drzim na ramenima. Primjecujem da sam stalno zedna zadnjih dana 😯

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 19:39

hortensia

Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
    Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??

Iskreno mi je žao :( drži se.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Ribica2003
    05. Svibanj 2020. 19:41

Cure,da vam se i ja pridružim.
    Danas smo 6+4 i prekosutra imamo prvi pregled.Zbog smećkastog iscjetka već smo završili u bolnici ali bila je toliko mala trudnoća da se ništa nije moglo vidjeti.Psihicki mi je tesko jer se bojim najgoreg scenarija i kad se stabiliziram onda pročitam tužna iskustva vas ovdje.Zao mi je svih onih koje su izgubile svoja mala cuda,šaljemo vam najveći mogući zagrljaj i s vama puštamo suzu.
    Nadam se da cu se javiti sa sretnim vijestima i da ćemo se druzakati još dosta dugo ovdje 🤰

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 19:48

Ribica2003

Cure,da vam se i ja pridružim.
    Danas smo 6+4 i prekosutra imamo prvi pregled.Zbog smećkastog iscjetka već smo završili u bolnici ali bila je toliko mala trudnoća da se ništa nije moglo vidjeti.Psihicki mi je tesko jer se bojim najgoreg scenarija i kad se stabiliziram onda pročitam tužna iskustva vas ovdje.Zao mi je svih onih koje su izgubile svoja mala cuda,šaljemo vam najveći mogući zagrljaj i s vama puštamo suzu.
    Nadam se da cu se javiti sa sretnim vijestima i da ćemo se druzakati još dosta dugo ovdje 🤰

Dobrodošla i sretno 🤗

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 19:52

Obavila prvi pregled. Prema zadnjoj menstruaciji sam 6+4, gestacija vrećica izgleda super, ali još ne čuje srce normalno, kao malo se nazire ali da je to sve ok i da bi za kojih par dana to trebalo biti dobro. Plod  je 2.8mm. Naručila me ponovo na pregled u utorak da potvrdilo otkucaje. Dobila sam uputnice za vađenje kks, urina i jos hrpu drugih stvari. Znači ponovo idem u utorak,kad ćemo napraviti i briseve. Nadam se da će sve biti ok. 

An1
    05. Svibanj 2020. 20:05

Peace Lily čestitam! I ja sam na pregledu bila sa 6+4 i nije se kao čulo srce već se samo vidila srčana akcija, pokazivala je kako titra ❤️
    Slapice drago mi je da je pregled prošao dobro, ne brini sad zbog milimetra ili dva ;) 

10.06. Nifty uredan 💖

Nova19
    05. Svibanj 2020. 20:13

Hortensia jako mi je žao draga 😣 takav sam ja scenarij imala prošle godine... neka ti sve prođe sto brže i bezbolnije, da se brzo psihički oporavite 💕 
    Sapica čestitam na pregledu!! Normalno je da beba ne raste istim tempom, bitno da doktor vidi da je sve ok i ovo odstupanje je ok... samo probaj pozitivno i opušteno! 

Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 20:25

Cure kod mene u Austriji do sad nikad nisu dali da se srce čuje nego samo kako titra i to je bilo dovoljno jer je srcana rakcija prisutna, tako da ste sretnice i bez zvuka😊 tak da to "slušanje" nije toliko bitno kolko utvrđivanje da se titranje vidi❤️ bravo svima i samo tako dalje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.