Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
Ima li itko iskustva s misoprostolom i smije li se dojiti??
Hortensia,draga moja,sta da ti kazem a da to sama vec ne znas...
Neizmjerno mi je zao zbog svega sto prolazis,razumijem potpuno kako se osjecas...u cetvrtak sam bila na kiretazi... Situacija otprilike kao tvoja...od svega sto je postojalo na prvom pregledu ostala je samo kolabirana gestacijska vrecica!
Ne mogu se pomiriti da je tako zavrsilo,ali nista ne mogu ni popraviti,a ne mozes ni ti!
Sigurna sam da si ucinila sve sto si mogla i pazila na svaku sitnicu kako se ne bi dogodio ovakav scenarij,ali evo...nas se nista ne pita!
U cijeloj mojoj prici,tjesi me samo cinjenica da je moja mrvica bila toliko malena,i kad je jednostavno sve stalo s razvojem,da se mozda nije patila...nadam se da nije ni tvoja!
Nadam se da bar neces morati na kiretazu,a ako i budes da ce sve proci dobro i da ces se brzo oporaviti!
Saljem ti puno ljubavi,podrske i znaj da suosjecam s tobom...nadam se da si okruzena ljudima koji te vole i koji ce ti biti najbolji oslonac u ovim teskim trenutcima!
A onda...kad rane zacijele,tuga popusti,bol postane podnosljiva i kad budemo spremne,idemo zajedno u nove borbe do najljepseg cilja!
Ako me zivot necemu naucio do sad,to je da smo mi ljudi najvece zvijeri-prezivimo ono sto je tesko i zamisliti,a jednom kad se oporavimo uzdignemo se jaci nego ikad!
Od sveg srca to zelim tebi, sebi i svima koje su prosle isto...
Drzi se❤️
Hortensia, jako mi je zao...
Imam osjecaj da se to precesto desava, zasto?? :(
Marta04, jednom je bilo pljus dok sam išla na wc i onda kao iscjedak jednom u danu koji je smeđe boje. I tada na Hitnoj prvi put su mi vidjeli dvije gestacijske, ali posto je bilo rano samo se to vidjelo i kasnije je ostala samo jedna, pa eto oni misle da je od toga 🤷🏻♀️
Cure, nažalost se opraštam.. na pregledu doktor nije mogao potvrditi niti e. o. bebica se skroz reasorbirala …ostala je samo g. v. za 8tj…zao mi je što i vas moram razočarati ali evo nakon toliko straha, čak sam i dobro… Imam hvala Bogu moju kćerkicu…
Ajmeee 😔 zao mi je! Jesi imala neke simptome, naznake da ne bi nesto bilo u redu?
A opcenito simptomi trudnoce? Jesu ti prestali ili?
Mene isto strah sljedeceg pregleda za tjedan dana, uzas.
Nemam ti nista utješno za reci.. Imala sam simptome cijelo vrijeme... ne jake i nekad on off ali sve do danas mučnine.. u zadnje glavobolje, trčanje na wc... Međutim imala sam dugotrajni jedva vidljivi smeđi iscjedak... dakle samo mrvu kod brisanja pa ništa ali dugo vremena... i zadnjih dana prestalo.. eto to je jedino.. i ne mogu reci da nešto nisam slutila ali mislila sam da je strah... Teško je kad si već imao loše iskustvo biti objektivan..... Uglavnom ima onih kojima iscjedak bude ok ali i onih kojima ispadne loše.. Mislim da nema smisla pretresali to iako sam ja upravo to i činila kad god bi čula loši ishod. Neke će trudnoće jednostavno opstati i sa što loših pokazatelj a nekad je kapljica ili dvije i kraj. Želim Vam da zadržite i zagrlite bubice sve do jedne, bilo mi je lijepo družiti se s vama :-)
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Hortensia, jako mi je zao 😢 ti si smedarila, ako se dobro sjećam? Sada je mene grozno strah jer sam i ja 6-7-8 tjedan povremeno smedarila
Puno sam puta pročitala da ljudi smedjare pa sve ko.. ne mora ništa značit.. sve ovisi odakle je ta stara krv.. može biti i iz dijelova dalje od posteljice... ne znam
..znam kako se osjećaš jer svak se poistovjecuje sa simptomima i traži razlike ali što da ti kažem isti simptomi različiti ishodi... Eto jedino što mogu dodat da mi je beba bila za 4 dana manja u sedmom tjednu... Ali ne želim nekoga preplašiti ni s tim jer u uspješnoj trudnoći su mi znali falit za tri dana veličini i sve bilo super..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Hortensia, ja sam stalno u strahu i svakakvim crnim mislila, ali sam nekako sebi rekla sta Bog želi to će i biti i protiv toga se ne može. Moja mala bebica je svaki put za 5-6 dana veća, ali ništa to ne mora značiti... zao mi je stvarno i budi jaka nemam sta drugo rec ❤️ I da sto manje ovakvih tužnih ishoda bude
Hortensia, neizmjerno mi je zao - drzi se 😘😪
Ja dosla s pregleda, sve okej 😃😄 samo kaj me malo zabrinulo kaj smo veliki 27.6, a zadnji put prije 12dana 19.6 - to mi se ne cini kao dobar znak jer je trebala narast za vise od centimetra, al vidjet cemo za 2 tjedna idem opet. Beba se micala, probudili smo ju 😍🤩 a ja se zaljubila
Hortensia, neizmjerno mi je zao - drzi se 😘😪
Ja dosla s pregleda, sve okej 😃😄 samo kaj me malo zabrinulo kaj smo veliki 27.6, a zadnji put prije 12dana 19.6 - to mi se ne cini kao dobar znak jer je trebala narast za vise od centimetra, al vidjet cemo za 2 tjedna idem opet. Beba se micala, probudili smo ju 😍🤩 a ja se zaljubila
Šapica čestitam :-)😊
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Ajmeee 😔 zao mi je! Jesi imala neke simptome, naznake da ne bi nesto bilo u redu?
A opcenito simptomi trudnoce? Jesu ti prestali ili?
Mene isto strah sljedeceg pregleda za tjedan dana, uzas.
Nemam ti nista utješno za reci.. Imala sam simptome cijelo vrijeme… ne jake i nekad on off ali sve do danas mučnine.. u zadnje glavobolje, trčanje na wc… Međutim imala sam dugotrajni jedva vidljivi smeđi iscjedak… dakle samo mrvu kod brisanja pa ništa ali dugo vremena… i zadnjih dana prestalo.. eto to je jedino.. i ne mogu reci da nešto nisam slutila ali mislila sam da je strah… Teško je kad si već imao loše iskustvo biti objektivan….. Uglavnom ima onih kojima iscjedak bude ok ali i onih kojima ispadne loše.. Mislim da nema smisla pretresali to iako sam ja upravo to i činila kad god bi čula loši ishod. Neke će trudnoće jednostavno opstati i sa što loših pokazatelj a nekad je kapljica ili dvije i kraj. Želim Vam da zadržite i zagrlite bubice sve do jedne, bilo mi je lijepo družiti se s vama :-)
Meni je prva trudnoca zavrsila spontanim i onda iz druge imam sincica. Tak da nazalost znam kak se osjecas i nema te rijeci utjehe koje se mogu reci. Jednostavno treba otplakati i nastaviti dalje. ❤️
Mene jako strah trenutno jer se stvarno ne pazim, ne mogu uz malog, stalno mi je na rukama i imam los filing makar nemam nikakav iscjedak ni bolove, a i mucnine i povracanja su tu svakodnevno pa se drzim za to i nadam da bude sve u redu.
Duboko se nadam da budes ubrzo opet trudna i da imas lijepu i zdravu proljetnu bebicu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji