Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    05. Svibanj 2020. 12:22

Mama mia

marta04

je`l ima itko osjecaj za nosi curicu? vidim vecinom idu muska imena :)

Ja imam jednu kuci, i mislim da cu opet dobit curicu… Par puta sam sanjala da sam opet rodila curicu 😀

ja imam jednog deckica i to muza  meni je ovo prva trudnoca i stvarno nemam nikakav osjecaj, al valjda ce doci s vremenom 

05. Svibanj 2020. 12:22

Anikin

Pozdrav novim plusicima ❤️🤗
    I sretno ekipi koja ide danas na pregled!

Ja sam se sad uprav zbedirala jer sam pročitala da osobe koje su imale insuficijenciju žutog tijela (ja) moraju primati progresteron od ranog početka trudnoće, a meni moja gin nije ništa dalabit ću 8+1 kad pođem kod privatnika hoće li to biti kasno?

Ja isto imam insuficinenciju, al sam na utrogestanu od 2.dana nakon dokazane O lh trakicama pa ti ne znam pametno na to odgovorit... a da nazoves i konzultiras se? 

An1
    05. Svibanj 2020. 12:29

Sapica - moja socijalna gin je bolesna, ne radi uopće :( pitala sam je na pregledu ali kao nešto je promrmljala kad izvadim krv... u četvrtak sam u privatnika, mislim da ću umrjet do tad 
    Jesi li zbog toga imala dva misseda? 

10.06. Nifty uredan 💖

05. Svibanj 2020. 12:41

Anikin

Sapica - moja socijalna gin je bolesna, ne radi uopće :( pitala sam je na pregledu ali kao nešto je promrmljala kad izvadim krv… u četvrtak sam u privatnika, mislim da ću umrjet do tad
    Jesi li zbog toga imala dva misseda?

Nisam, ne brini. Oba puta sam bila na utrogestanima - prvi put sa 5tt sam krenula, a drugi put otpocetka...vjerojatno je kromosomski (mislim da mi lijevi jajnik - koji sam operirala zbog endometrioma -ne radi najbolje i ne daje kvalitetne jajne stanice, a oba puta je O bila iz lijevog jajnika... ovaj put je bila iz desnog i dalje sam dogurala, nadam se da cemo i do kraja) 

05. Svibanj 2020. 12:44

Anikin- Jel krvaris, smedaris? Imas bolove il je sve okej? 

Tea22
    05. Svibanj 2020. 12:47

Pozdrav cure, nema me 5h i 7 stranica za procitati😳😅
    Nadam se da ste sve dobro❤
    Cestitke novim curama u ekipi😊💖
    Sapice i Lily sretno danas na pregledu🥳🥳
    Vezano uz imena, mi jos od prve trudnoce znamo da ce nam curica biti Vita, a ako bude deckic zvat ce se Jere💗
    A vezano uz mucnine, meni su pocele u 7tj.. nije ih bilo samo 3 dana prije pregleda (izgleda da Sapica i ja imamo neki slican sindrom hahaha😃), povracala sam 10ak puta do sad

ovčica
    05. Svibanj 2020. 12:49

Meni je prva trudnoca i uopce ne znam sto ocekivati pa nekako osluskujem svaki dijelic tijela. Nekako mi je bilo lakse dok nisam znala da sam T jer sam normalno zivjela. Sad se budim usred noci i razmisljam sto ce biti ako spavam na trbuhu ili ledima, pa sto moram jesti, pa jel mi mucno il mi se ucinilo, pa jel normalno da ne povracam itd itd hahah valjda sve imamo takve brige 😂
    Kad ste mislile reci uzoj obitelji?

An1
    05. Svibanj 2020. 12:51

Sapice nema krvi, ni jakih bolova (osim malo s vremena na vrijeme u lijevom jajniku)
    Hvala, da znaš da si me utješila i sretno sretno sretno danas!! ❤️

10.06. Nifty uredan 💖

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 12:52

ovčica

Meni je prva trudnoca i uopce ne znam sto ocekivati pa nekako osluskujem svaki dijelic tijela. Nekako mi je bilo lakse dok nisam znala da sam T jer sam normalno zivjela. Sad se budim usred noci i razmisljam sto ce biti ako spavam na trbuhu ili ledima, pa sto moram jesti, pa jel mi mucno il mi se ucinilo, pa jel normalno da ne povracam itd itd hahah valjda sve imamo takve brige 😂
    Kad ste mislile reci uzoj obitelji?

Meni je isto prva😁 ponekad se opustim a ponekad panicarim. 
    Mi smo mislili reći tek posle 12 tjedna. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

05. Svibanj 2020. 13:02

Anikin

Sapicenema krvi, ni jakih bolova (osim malo s vremena na vrijeme u lijevom jajniku)
    Hvala, da znaš da si me utješila i sretno sretno sretno danas!! ❤️

To je normalno. Kolko je meni doktorica objasnila i ako sam ja dobro shvatila, daju progesteron trudnicama koje pocnu krvarit/smedarit... a za ovu insuficijenciju mi je pak rekla da ne bi mogla ostat trudna bez utrogestana (sto valjda i je istina jer sam ovaj i prosli put zatrudnila tek kad sam pocela uzimat utrogestane nakon O) jer sam ja pocela smedarit vec 8-9 dpo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.