Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    05. Svibanj 2020. 12:09

LeLa2807

Nisha_21

Lela ajde našle se😂🥂
    Bluemoon mi imamo imena vec i za curu i za dečka, jer smo otkako sam prvi put ostala trudna već znali.
    Cura će biti Mai a dečko Neo. Paše nam jer će ih austrijanci i hrvati pravilno izgovoriti i sviđaju nam se jako imena sama. Malo jesu na prvu drukčija ali za nas su savršena 💙

Pre dobra imena. Mi čak za dečka razmišljamo Leni, ali ond anecemo moc curku tako, ond ace bit Luna. A to mi zao jer mi je Lena zelja oduvijek.Vidjet cemo. Meni su fora neobicna imena :)

Mi imamo u susjedstvu sekižu i braceka sa 11mj razlike i zovu se Lena i Lean

• matea1201

poz cure, nadam se da ste sve dobro😊 što se tiče imena meni se jako sviđa Irina  i Emanuel, al mom mužu baš i ne pa nije još ništa dogovoreno😏 mojih troje zovu se Elena Mia, Bruno i Dominik

• Mara Kokosica

Vidim da  su imena na L popularna. Meni su top Lucija i Luka. I ja stalno sanjam da je muskic. 
    Jedan prijedlog - Luciano 

06/20 blighted ovum 8tt.

An1
    05. Svibanj 2020. 12:12

Pozdrav novim plusicima ❤️🤗 
    I sretno ekipi koja ide danas na pregled! 

Ja sam se sad uprav zbedirala jer sam pročitala da osobe koje su imale insuficijenciju žutog tijela (ja) moraju primati progresteron od ranog početka trudnoće, a meni moja gin nije ništa dala  bit ću 8+1 kad pođem kod privatnika hoće li to biti kasno? 

10.06. Nifty uredan 💖

Brunoibrankica
    05. Svibanj 2020. 12:14

Ja imam sina 7.5g. Bruno.... Da je bila cura bila bi Bruna... 
    A sad imam za curicu Dina, a za deckica nee znam... Malom se svidja Adriano, ali meni ne.... Muzu je ok Arsen, a meni Dino . 
    Za decka cu ovaj puta tesko odluciti.. boljela bi ta ima o u imenu.... Jer nam prezime zavrsava na o

• marta04
    05. Svibanj 2020. 12:16

je`l ima itko osjecaj za nosi curicu? vidim vecinom idu muska imena :)

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 12:17

Meni su sad stale mucnine vise manje, ali i dalje imam dosta sline u ustima i onako cudan osjecaj, ko kiselina. Povracala nisam, al su me mucnine drzale neka 2 tjedna, ajmo reci da je prije tjedan dana krenulo na bolje. Dotad sam svako popodne iza posla odspavala, iako sam radila par sati, a sad puno radno vrijeme i sad ne spavam popodne i cak duze ostajem budna. Pocela sam i jednu jutarnju kavu ovih tjedan dana piti i to mi super dodje da me pokrene. Nocu se jednom obavezno budim radi mokrenja i to je to, preko dana nisam primjetila ucestalije mokrenje. Pokusavam piti tekucine vise, uopce mi "ne  sjeda" voda, vise me sokovi vuku, tj neka naranca.. ne znam do cega je al lakse pijem kad stavim led

Mama mia
    05. Svibanj 2020. 12:19

marta04

je`l ima itko osjecaj za nosi curicu? vidim vecinom idu muska imena :)

Ja imam jednu kuci, i mislim da cu opet dobit curicu... Par puta sam sanjala da sam opet rodila curicu 😀

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 12:20

Lucija987

PeaceLily

Mara Kokosica

S koliko tjedana ste isli prvi put na pregled?

Ja prvi put idem danas, 6+4.

Sretno ti 🤗🤗
    Sapice i ti si danas jel tako?
    Uglavnom sretno vam cureeeee 🤗😘

Hvala, javim se poslije 🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    05. Svibanj 2020. 12:21

ovčica

Mara Kokosica

Dobrodoslaaa.
    Sta mogu ocekivat na pregledu od 5+4 da li je itko isao?

Ja sam bila jucer. Ona misli da sam oko 5 ili 6, ne zna jos tocno jer M nisu redovite, da su redovite racunala bi 8. Tako da me samo narucila za dva tjedna, rekla je da cemo pratiti po plodu a ne po zadnjoj M. Drugo nista, nikakve pretrage ili pitanja. Gore sam napisala, bila 2min unutra i samo se nazivcirala jer nisam nista saznala sto sam htjela. Sad sam se smirila i zbog sebe i zbog bebe i cekam iduci pregled…
    I dalje molim preporuke za gin.

Što se tiče preporuka, sad tek vidjela da si trazila, od soc. gin. Preporučam dr. Đurđu Žigmundovac Klaić. Ona je tamo na glavnom kolodvoru.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.