Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2020. 13:15

Tea22

Sapica

Tea22

Evo me cure 😃😃
    Ne mogu vjerovati da je ona tockica od pred 3 tjedna postala prava beba, odusevljena sam, presretna sam, bebac je velicine koja u dan odgovara (to mi je ugodno iznenadenje jer znam da moj ciklus ne traje 28 dana, vec 30 dana)
    Toliko sam sretna da ne mogu doc k sebi
    Hvala vam svima djevojke
    ❤❤❤❤❤

Cestitaaaaaaaammmm 💗💗💗💗🤗🤗😍😍😍😍😍 uzivaj, kad ides opet?

Hvala ti puno 😃🥰🥰💖💖💖
    26.05., svaka 3 tjedna (koja se cine kao 3 godine😅)
    Od srca ti zelim isto ovakvo odusevljenje i da nam se u 16:30h javis sa lijepim vjestima.. drzim fige da sve bude savrseno uredu, premda sam ionako sigurna da hoce😃❤❤

Hvalaaa tiii, nadam se 😍🤞

04. Svibanj 2020. 13:16

Lilo23

mylady

Lilo23

mylady

Ma ja sam ovako smirena i sve.. Imam i drugih zdravstvenih problema, pa mi je malo trebalo da pohvatam sve to skupa. Nisam mislila da ce bit tako. Drzite se cure, nema nam druge. A jel imate kakve zelje za hranom pa Vam se na kraju zgadi? 🤔

Ja sad hocu nesto kiselo trenutno ali ne krastavce nego vise mi se jedu oni bomboni kiseli ili tako nesto haha

🤣 Oooo..znači nisam jedina. Ja jučer uopće nisam mogla jesti slatko, a danas grickam gumene bonbone ko od šale.. 😎

Joj ja bi ubila sad za kisele bombone imam kod kuce slatkog i sad mi se ne jede slatko haha

Ja upravo jedem kisele 😬🙉🤪

Nova19
    04. Svibanj 2020. 13:32

Mara kokosica dobro došla!!! Baš mi je drago da se polako skupljamo ovdje 👌👌
    Meni je slijedeci pregled tek 27/5, tko će to izdržati?!?! A opet, mora se, takva je situacija... onda ću biti 10+1 i nadam se samo dobrim vijestima 🍀🥰

• Mara Kokosica
    04. Svibanj 2020. 13:34

Nisam ni ja imala imp.krvarenje. mislim da to nije bitno. Imala sam dva dana prosla malo ko smedjeg. Vjerovatno neki zaostaci menstruacije. 
    Sretno curke na pregledu. 
    Ja jos nemam nekih simptoma. Vjerovatno je rano. Tek su oko 4 tjedna. Ali lijeva ruka mi trne ima 10ak dana. jel iko od vas? Tako mi je sestri bilo u cijeloj trudnoci.

06/20 blighted ovum 8tt.

• matea1201
    04. Svibanj 2020. 13:35

Tea22 baš mi je drago😍❤  nove cure dobro došle😁

Nisha_21
    04. Svibanj 2020. 13:45

Teaaa bravo!!!!! Jedva čekam isto 😍😍😍😍

Cure koje pričaju o poslu, evo moje anegdote. Ne volim posao jer je team grozan same babe, plaća koma (ja u inozemstvu) i mislila sam dat otkaz sama al me poslodavac bio preduhitrio i ja sva sretna. 2 tjedna poslje utvrđena trudnoca, gin poslala potvrdu poslodavacu i oni meni vratili posao i sad imam taj posao do 2 mj poslje rođenja. Al dobro je to, meni bolje tako nego bez posla trenutno. 😅 

An1
    04. Svibanj 2020. 13:49

Tea jako sam sretna zbog tebe! Divne vijesti, odmah se osjećam bolje 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

LeLa2807
    04. Svibanj 2020. 13:51

Tea, divne vijesti presretna sam!!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

pepipeps
    04. Svibanj 2020. 14:09

jeeej, Tea, lijepo!😍

poppy
    04. Svibanj 2020. 14:10

Teaaaaaaa ❤️🍀❤️🍀❤️🍀bravo curkice, saljem ti zagrljaj s balkona!
    Šapica 🍀🍀🍀 sretno na pregledicu, vjerujem da ce biti sve savrseno!
    Zao mi je za Red bas sam se rastuzila
    Nove curke i vama cestitke!🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.