Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    04. Svibanj 2020. 12:18

Tea cekamo vijesti 🤗😘❤❤
    Ja san isto nikakva danas 🤷‍♀️ ko da me vlak prigazija eto
    Al valjda takav dan,sutra ce bit bolje 🤗

🙏❤💙

dinaa91
    04. Svibanj 2020. 12:21

Dobro je..onda nam drzim fige da do kraja ne bude nikakvih krvarenje  i da Sve bude kako treba 🤗 a ostalo curama zelim da sto prije prodze i da se smire 🥰

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

An1
    04. Svibanj 2020. 12:38

Čitam sve sa kašnjenjem i sad sam ostala šokirana na činjenicu da ultrazvuk zrači? Odakle vam ti podatci?? 
    Ja idem u četvrtak kod privatnika, to je niti dva tjedna od prošlog pregleda i evo sad mi nije svejedno

10.06. Nifty uredan 💖

mylady
    04. Svibanj 2020. 12:43

Ma ja sam ovako smirena i sve.. Imam i drugih zdravstvenih problema, pa mi je malo trebalo da pohvatam sve to skupa. Nisam mislila da ce bit tako. Drzite se cure, nema nam druge. A jel imate kakve zelje za hranom pa Vam se na kraju zgadi? 🤔

mylady
    04. Svibanj 2020. 12:48

Anikin

Čitam sve sa kašnjenjem i sad sam ostala šokirana na činjenicu da ultrazvuk zrači? Odakle vam ti podatci??
    Ja idem u četvrtak kod privatnika, to je niti dva tjedna od prošlog pregleda i evo sad mi nije svejedno

Ne brini. UZV  ne zrači. Cure, ne plašite i ne dižite paniku bezveze. Ovi noviji UZV 4D su štetni jedino i za njih i preporučuju ako već želite ići da idete samo jednom. 

mylady
    04. Svibanj 2020. 12:50

Lilo23

mylady

Ma ja sam ovako smirena i sve.. Imam i drugih zdravstvenih problema, pa mi je malo trebalo da pohvatam sve to skupa. Nisam mislila da ce bit tako. Drzite se cure, nema nam druge. A jel imate kakve zelje za hranom pa Vam se na kraju zgadi? 🤔

Ja sad hocu nesto kiselo trenutno ali ne krastavce nego vise mi se jedu oni bomboni kiseli ili tako nesto haha

🤣 Oooo..znači nisam jedina. Ja jučer uopće nisam mogla jesti slatko, a danas grickam gumene bonbone ko od šale.. 😎

Tea22
    04. Svibanj 2020. 12:57

Evo me cure 😃😃
    Ne mogu vjerovati da je ona tockica od pred 3 tjedna postala prava beba, odusevljena sam, presretna sam, bebac je velicine koja u dan odgovara (to mi je ugodno iznenadenje jer znam da moj ciklus ne traje 28 dana, vec 30 dana)
    Toliko sam sretna da ne mogu doc k sebi
    Hvala vam svima djevojke
    ❤❤❤❤❤

04. Svibanj 2020. 13:01

Tea22

Evo me cure 😃😃
    Ne mogu vjerovati da je ona tockica od pred 3 tjedna postala prava beba, odusevljena sam, presretna sam, bebac je velicine koja u dan odgovara (to mi je ugodno iznenadenje jer znam da moj ciklus ne traje 28 dana, vec 30 dana)
    Hvala vam svima djevojke
    ❤❤❤❤❤

Cestitaaaaaaaammmm 💗💗💗💗🤗🤗😍😍😍😍😍 uzivaj, kad ides opet? 

04. Svibanj 2020. 13:03

Ja idem sutra u 16h 😬😬😱

Tea22
    04. Svibanj 2020. 13:13

Sapica

Tea22

Evo me cure 😃😃
    Hvala vam svima djevojke
    ❤❤❤❤❤

Cestitaaaaaaaammmm 💗💗💗💗🤗🤗😍😍😍😍😍 uzivaj, kad ides opet?

Hvala ti puno 😃🥰🥰💖💖💖 
    26.05., svaka 3 tjedna (koja se cine kao 3 godine😅)
    Od srca ti zelim isto ovakvo odusevljenje i da nam se u 16:30h javis sa lijepim vjestima.. drzim fige da sve bude savrseno uredu, premda sam ionako sigurna da hoce😃❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.