Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    04. Svibanj 2020. 10:05

marta04

pepipeps

marta04

LeLa2807

marta04

jutroooo , kako ste jutros? :) gura li se? nadam se da je sve ok, i da ste uzivale u duzem vikendu :)
    Marta, dobro jutro i tebi. Evo popila smoothie da bi mogla kavu (s kofeinom) i mlijekom jer ne mogu gledati, a moram raditi (za sad od doma). Cekam uputu kad se vracamo u urede i ne svidja mi se to.Hjoj, vidim mi smo tu negdje :)
    Tea, sretno uz tebe smo, sve je dobro.Mara, ja sma zvala na prvi dan neočekivane odmah i naručena sam sa 6+5 :)

a super, pratimo se ovdje :)
    ja sam nesto danas bas raspolozena, u biti spremam se danas dati otkaz i vratiti se doma napokon iz inozemstva. Odlucili smo da beba nece odrastati bez baka i djeda, tako da cu sad tek uzivati u trudnoci… :) lomila sam se zadnju godinu, al sad je odluka pala :D

ovo je baš lijepo😍 Čestitke na odluci!

hvala, hvala…. jos da skupim hrabrosti i odem predat, hahah napisala sam ga :D

Bravo i sretno.

A slazem se s tim. Covjek snuje a Bog odredjuje. Zelim nam svima mirnu trudnocu i zdravu bebicu.

06/20 blighted ovum 8tt.

04. Svibanj 2020. 10:38

LeLa2807

Tenci

Jucer mi je bio koma dan, znaci toliko sam se lose osjecala, grozno. Pasalanu nesvijest, glava pucala, uzas. To nespavanje, i povracanje nakon svakog obroka me totalno iscrpilo. Evo sad malo bolje ujutro, ali jos nisam nist jela, iako sam gladna jer znam da budem opet sve ispovracala. Mali nike nist bolje spaval ovu noc tak da vjerojatno mi bude popodne i navecer oper grozno.
    Pregled imam za tjedan dana kod svoje doktorice i odmah dan nakon imamo uzv i vadenje krvi za nifty kod privatne i bas se veselim. A za dva tjedna budemo vec znali spol 😍
    Nove cure, dobrodosle! 🤗

E da, kad smo kod tih testova nifty i slicnih koja ce raditi? Nisam ih proucavala, ali oni pokazuju potencijalni rizik, međutim nisu sigurnost ili na koji način funkcioniraju?

Radili smo u prosloj trudnoci, radili budemo i sad, i to ovaj najopsirniji paket, koji testira 9 kromosomskih poremecaja i jos 60ak ostalih genetskih bolesti.
    Nifty, harmony, panorama iz majcine krvi izdvoje fetalnu krv i onda nju analiziraju. Rezultati su u omjerima za ovih 9 sindroma, ostalo pise je li poizitivno na nesto ili ne. Tocnost je oko 95% i skroz je neinvazivno. 
    Jedino 100% tocna je amniocinteza, ali ona je izrazoto invazivna pa se tek preporucuje ako su ovi testovi losi.
    Ugl, imamo mogucnosti, meni kupi dusevni mir tijekom trudnoce barem kaj se toga tice i mi smo za to. 
    A i ako se pokaze neki sindrom koji je nespojiv sa zivotom, a ima ih podosta, lakse mi bude prekinuti trudnocu u 18.tjednu (bezveze sam spomenula tjedne), nego da beba umre u 25.tt, 38.tt ili da rodim pa mi umre za par sati.

• marta04
    04. Svibanj 2020. 10:49

ja se super zasad osjecam, samo sto imam to glupo smedjarenje koje mi smeta. svaki put kad odem na wc, poludim zbog toga... al sve u svemu, one tipicne trudnicke smetnje :)

LeLa2807
    04. Svibanj 2020. 11:05

marta04

ja se super zasad osjecam, samo sto imam to glupo smedjarenje koje mi smeta. svaki put kad odem na wc, poludim zbog toga… al sve u svemu, one tipicne trudnicke smetnje :)

Ja radim u drugom gradu od mm, on je u nasem rodnom gradu tako da sad cekam upute za povratak na posao i jedv acekam za koji mjesec otvorit komplikacije jer mi se vise neda sekunde bit u tom okruzenju. prije isteka porodiljnog planiram trazit drugi posao.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• marta04
    04. Svibanj 2020. 11:16

LeLa2807

marta04

ja se super zasad osjecam, samo sto imam to glupo smedjarenje koje mi smeta. svaki put kad odem na wc, poludim zbog toga… al sve u svemu, one tipicne trudnicke smetnje :)

Ja radim u drugom gradu od mm, on je u nasem rodnom gradu tako da sad cekam upute za povratak na posao i jedv acekam za koji mjesec otvorit komplikacije jer mi se vise neda sekunde bit u tom okruzenju. prije isteka porodiljnog planiram trazit drugi posao.

ja sam dosla prije godinu ipol u inozemstvo, i svako jutro sam se budila i plakala sto sam dosla i nisam uopce bila sretna, sami smo ovdje.... srecom nasa odluka je jos ranije pala, nego mi je trudnoca samo jos vise dala vjetar u ledja za povratak. Danas cu dati otkaz i onda cu tek poslije bebice (Ako Bog da da sve bude u redu) traziti novi posao, al doma :)

LeLa2807
    04. Svibanj 2020. 11:58

marta04

LeLa2807

marta04

ja sam dosla prije godinu ipol u inozemstvo, i svako jutro sam se budila i plakala sto sam dosla i nisam uopce bila sretna, sami smo ovdje…. srecom nasa odluka je jos ranije pala, nego mi je trudnoca samo jos vise dala vjetar u ledja za povratak. Danas cu dati otkaz i onda cu tek poslije bebice (Ako Bog da da sve bude u redu) traziti novi posao, al doma :)

Znam tocno sve i mi smo tako planirali, nisam mijenjala posao jer je na neodredjeno da imam naknadu za vrijeme porodiljnog kad sam vec njima rintala petke i svetke. tako da hvala Bogu T je ovdje nek sve bude u redu i da se ja na jesen preselim nazad doma :) ovako vikendom dolazim. korona nam je super dosla radila sam od doma i mogli potrefit sve dane ehaha za oplodjivanje .

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

mylady
    04. Svibanj 2020. 11:59

Cure, meni je danas grozno. 😔 Jutarnje buđenje imala u wc-u. Drhtim, srce lupa i znoj me oblije na momente s vrtoglavicom, pa povratim i onda ko da ništa nije bilo. Na poslu samo odjurim u wc i vratim se ko da ništ nije bilo. 🤔 Jaooo. Kak ste vi? 

LeLa2807
    04. Svibanj 2020. 12:03

Lilo23

Ja radim posao koji definitivno mrzim i placa je nikakva tako da i ja mislim nac neki drugi posao kad dođe bebac i nadam se da cu ga uspjet nac odmah bi bila puno sretnija 😊

Meni je placa dosta veca od one naknade sa komplikaicja zato bi i radila sto duze, naravno pod uvjetom da se dobro osjecam i da je beba dobro. a kad bi prosao porodiljni trazila bi nes gdje je krace radno vrijeme i u mom gradu.
    Mylady uf bas mi je zao, ja sma super, razbudjena, cistila, doruckovala radim, pa cu malo kod mame.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

dinaa91
    04. Svibanj 2020. 12:07

Cure htjela sam da vas pitam ..jeste li Sve imale implatacijsko krvarenje..ja nisam pa mi to nekako cudno 😶

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

LeLa2807
    04. Svibanj 2020. 12:13

Lilo23

dinaa91

Cure htjela sam da vas pitam ..jeste li Sve imale implatacijsko krvarenje..ja nisam pa mi to nekako cudno 😶

Ja nisam ja sam samo bolne grudi imala od simptoma cak sam bila sigurna da cu dobit mengu ali eto ipak sam dobila plus 😊

Rijetko kad se desi implantacijsko krvarenje. Ja isto nisam imala. :)
    Lilo, ma tocno znam sto pricas, samo nek nama bebice budu dobro ostalo cemo lako rijesiti.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.