Cure, koliko vi folne pijete? Jel dosta 400 koliko npr ima u elevitu?
Je ja pijem od 400
Ja sam dobila od gin Folacin on ima 5mg i koliko mi je rekla uz njega nista ne smijem piti od ostalih tableta za trudnice jer bi bilo previse folne a to mi je rekla i zena u ljekarni
Joj, nije me bilo neko vrijeme kad ono loše vijesti...Baš sam i ja pomislila jučer na RedR, tu smo negdje po tjednima, koji dan razlike...tako mi je neizmjerno žao, loše vijesti se izredale...sve to nabija u meni neki strah i paniku, jedva čekam 15 dana da prođe da odem na novi pregled....kako je sve to neizvjesno, molim se da više ne čujem niti jednu lošu vijest ovdje...
Pijem Folacin 5mg ali ga dobila od ginekologice. I to je sve što pijem. Odmah čim sam zvala da dogovorimo prvi pregled mi je rekla da šalje recept u ljekarnu. A u ljekarni su mi rekli da se on najčešće pije prvo tromjesečje i onda se prestaje.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kaj se onda dalje poslije folacina pije? Elevit ili novalac?
Ja sam pocelq pit od + novalac pitala dr na telefon
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja nisam pila folacin. Ja sam odma kupila novalac plus dodatno sam uzimala jos folat od solgara i to 2 dnevno kaj bi znacilo da sam unasala 1.2 mg folata dnevno kaj je opet manje neg kaj ima u folacinu...al ja ne smijem folacin pa ga zato i nisam pila...
A vi koje pijete folacin, prestaje se nakon 3 mjeseca i kreće sa novalac ili elebaby, te su koliko je meni dr reko najbilje sad na tržištu kod nas.
[/url
Lela kako podnosi novalac? Ima li nekih nuspojava zbog željeza?
10.06. Nifty uredan 💖
Ja sam prije trudnoće počela piti od solgara i onda mi ginekolog rekao kad sam ostala trudna, samo elevit u kojem je također 400 mikrograma uz ostale vitamine. Pa me zanima jel to dovoljno?
Lela kako podnosi novalac? Ima li nekih nuspojava zbog željeza?
Joj ja ti se mucim jer ne mogu gutat tabl velika je i drobim doslovno pijem ono riblje ulje Ajme rigat cu kad se sjetim. Unutra je i ulje iitamini. Al nemam nuspojava ili mozda imam pa ne povezujem da je od tableta hahaha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji