Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    03. Svibanj 2020. 18:38

nicole12

Cure, koliko vi folne pijete? Jel dosta 400 koliko npr ima u elevitu?

Je ja pijem od 400

Petrica34
    03. Svibanj 2020. 18:44

nicole12

Ja sam dobila od gin Folacin on ima 5mg i koliko mi je rekla uz njega nista ne smijem piti od ostalih tableta za trudnice jer bi bilo previse folne a to mi je rekla i zena u ljekarni

pepipeps
    03. Svibanj 2020. 18:52

Joj, nije me bilo neko vrijeme kad ono loše vijesti...Baš sam i ja pomislila jučer na RedR, tu smo negdje po tjednima, koji dan razlike...tako mi je neizmjerno žao, loše vijesti se izredale...sve to nabija u meni neki strah i paniku, jedva čekam 15 dana da prođe da odem na novi pregled....kako je sve to neizvjesno, molim se da više ne čujem niti jednu lošu vijest ovdje...

Bella🌟
    03. Svibanj 2020. 19:37

nicole12

Pijem Folacin 5mg ali ga dobila od ginekologice. I to je sve što pijem. Odmah čim sam zvala da dogovorimo prvi pregled mi je rekla da šalje recept u ljekarnu. A u ljekarni su mi rekli da se on najčešće pije prvo tromjesečje i onda se prestaje. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

03. Svibanj 2020. 19:44

Kaj se onda dalje poslije folacina pije? Elevit ili novalac? 

LeLa2807
    03. Svibanj 2020. 19:54

Sapica

Kaj se onda dalje poslije folacina pije? Elevit ili novalac?

Ja sam pocelq pit od + novalac pitala dr na telefon

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

isabelagregorijan
    03. Svibanj 2020. 20:04

Ja nisam pila folacin. Ja sam odma kupila novalac plus dodatno sam uzimala jos folat od solgara i to 2 dnevno kaj bi znacilo da sam unasala 1.2 mg folata dnevno kaj je opet manje neg kaj ima u folacinu...al ja ne smijem folacin pa ga zato i nisam pila...
    A vi koje pijete folacin, prestaje se nakon 3 mjeseca i kreće sa novalac ili elebaby, te su koliko je meni dr reko najbilje sad na tržištu kod nas.

[/url

An1
    03. Svibanj 2020. 20:08

Lela kako podnosi novalac? Ima li nekih nuspojava zbog željeza? 

10.06. Nifty uredan 💖

nicole12
    03. Svibanj 2020. 20:09

Ja sam prije trudnoće počela piti od solgara i onda mi ginekolog rekao kad sam ostala trudna,  samo elevit u kojem je također 400 mikrograma uz ostale vitamine. Pa me zanima jel to dovoljno? 

LeLa2807
    03. Svibanj 2020. 20:11

Anikin

Lela kako podnosi novalac? Ima li nekih nuspojava zbog željeza?

Joj ja ti se mucim jer ne mogu gutat tabl velika je i drobim doslovno pijem ono riblje ulje Ajme rigat cu kad se sjetim. Unutra je i ulje iitamini. Al nemam nuspojava ili mozda imam pa ne povezujem da je od tableta hahaha. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.