Ja se jedino tjesim da neke djevojke tek u 9tj vade prvi put krv
Uzasno se bojim sutrasnjeg pregleda, ne znam kako da se smirim
Sapicaje pricala da njoj simptomi nestanu par dana pred pregled, i meni su nestali.. nemam se za sta uhvatiti da me utjesi
Ne mogu uopce normalno funkcionirati koliko me strah
Tea, nemoj se tako osjecati. Zene su sa tsh 10 iznjele trudnoću. Ja danas nemam simptoma uopće. Ali napisat cu ti kao i Dini. Znam da nije lako, samoj mi dodju takve misli, onda se smirim i kazem si da je ionako vec odredjeno. To sto se ja sad brinem nece na niti jedan pozitivan način spriječit nesto, moze samo potaknut nesto lose. Dakle, dokle god nemas dokaz da je nesto lose ne treba o tome uopce misliti. Koliko je samo zdravih, divnih, urednih trudnoca oko nas bilo i bit ce. Tako treba razmisljati. Beba je dobro. Uzivaj i raduj se jer si trudna. Nemas niti jedan dokaz da je drugacije. Niti ce te briga "pripremit" na nesto lose niti "ublazit" bol. Zato radije biram uzivat svaki dan ne znajuci koliko ce trajat nego svaki dan bit u strahu i strepit. A trudnoca je blaženo stanje. Udahni duboko procitaj ovo nekoliko puta i izadji na zrak ili radi nesto sto volis da ne mislis. 🥰
Hvala ti puno LeLa, ovo mi bas znaci.. potpuno si upravu od rijeci do rijeci
Beskrajno hvala💖
Jutro cure, 🙋🏻♀️ evo mene sa lh trakica na ovu temu😍..jutros sam vidjela svoj + 😍
Dali je koja od vas pila Bromergon tablete zbog visokog prolaktina, neznam dali da nastavim i dalje piti?
Naravno zvat cu gin sutra da pitam ,ali kakva su vasa iskustva?
Pozdrav, ja sam prije trudnoće imala visok prolaktin, preko 1400 je bio, međutim sam mi nije ni dao gin da vadim opet. Dao mi je sve živo, a to nije. Nisam ni ranije ništa pila. Pa sad razmišljam kakve su opasnosti za bebu ako je visok prolaktin? Moram ga zvati sutra da mi da i to da vadim. Čestitam za plusićć 😍😍
Kod mene je bio oko 1800 i meni je gin rekao da je to razlog zbog kojeg nije moglo doći do trudnoće. I evo vec par mj pijem Bromergon i prije cca 2-3mj bila na kontroli i bio mi je pao ispod granice normale pa smo smanjili dozu i sad ostala trudna..Međutim, dr. mi je rekao da je u trudnoći sasvim normalno da prolaktin bude povišen jer on omogućuje tijelu da se pripremi za laktaciju i da u trudnoči on pocinje rasti negdje oko 6-7tt a do poroda je 10-20 puta veci..tako da mislim da ti sada nece nista dati da pijes posto si ostala T bez tableta (sto je super) ali svakako pitaj svog ginica.. ja cu isto sutra zvati i necu popiti dok mi ne potvrdi jer negdje pise da nije dobro za plod a negdje da se mora pit do prvog pregleda pa sam zbunjena🤷🏻♀️
Jutro cure, 🙋🏻♀️ evo mene sa lh trakica na ovu temu😍..jutros sam vidjela svoj + 😍
Dali je koja od vas pila Bromergon tablete zbog visokog prolaktina, neznam dali da nastavim i dalje piti?
Naravno zvat cu gin sutra da pitam ,ali kakva su vasa iskustva?
Pozdrav, ja sam prije trudnoće imala visok prolaktin, preko 1400 je bio, međutim sam mi nije ni dao gin da vadim opet. Dao mi je sve živo, a to nije. Nisam ni ranije ništa pila. Pa sad razmišljam kakve su opasnosti za bebu ako je visok prolaktin? Moram ga zvati sutra da mi da i to da vadim. Čestitam za plusićć 😍😍
Kod mene je bio oko 1800 i meni je gin rekao da je to razlog zbog kojeg nije moglo doći do trudnoće. I evo vec par mj pijem Bromergon i prije cca 2-3mj bila na kontroli i bio mi je pao ispod granice normale pa smo smanjili dozu i sad ostala trudna..Međutim, dr. mi je rekao da je u trudnoći sasvim normalno da prolaktin bude povišen jer on omogućuje tijelu da se pripremi za laktaciju i da u trudnoči on pocinje rasti negdje oko 6-7tt a do poroda je 10-20 puta veci..tako da mislim da ti sada nece nista dati da pijes posto si ostala T bez tableta (sto je super) ali svakako pitaj svog ginica.. ja cu isto sutra zvati i necu popiti dok mi ne potvrdi jer negdje pise da nije dobro za plod a negdje da se mora pit do prvog pregleda pa sam zbunjena🤷🏻♀️
Svakako ću ga sutra zvati. Da, ostala sam trudna bez tableta ikakvih, ali mi je na prvom pregledu rekao da mi još neće dati trudničku knjižicu i šta ja znam jer se zbog toga i još nekih hormona koji su mi malo bili povišeni može desiti da se trudnoća ne održi i to me je jako uplašilo. Dao mi je da pijem duphaston 3x1 i folacin. Sad ne mogu da dočekam drugi pregled da vidim da li srce kuca. Ja se stvarno dobro osjećam i nisam imala nikakva krvarenja međutim zabrinuta sam stalno.
Nadam se da će svakoj od nas dobro proći trudnoća i da ćemo držati svoje bebice❤️
A kolko nam je Red bila trudna.... Kaj je doslo do AB?!? Zao mi svake od nas kojoj se nesto desi sa tim našim dugoo očekivanim trudnocama...
Ja mislim da je ona blizu mene, Tee i Brunoibrankica 😕 bas mi je zao kaj joj se to dogodilo... da nam se bar javi iako znam da joj je tesko i da joj treba vremena
Ja se jedino tjesim da neke djevojke tek u 9tj vade prvi put krv
Uzasno se bojim sutrasnjeg pregleda, ne znam kako da se smirim
Sapicaje pricala da njoj simptomi nestanu par dana pred pregled, i meni su nestali.. nemam se za sta uhvatiti da me utjesi
Ne mogu uopce normalno funkcionirati koliko me strah
Tea i mene je jako strah pregleda u utorak, jos uvijek nisam isla na nikakve pretrage i ako je sve ok u uto trazit cu ga i briseve i krv... kaj se jos od pretraga radi tak rano?... Tea, samo smireno, ja sam zivi dokaz da moze bit sve ok i ako simptomi nestanu. Na dan kad sam isla na pregled ja sam plakala ujutro jer sam stvarno osjecala da nije sve ok (a eto, i osjecaj me prevario)... bas kak je neka od curka tu rekla - sve je vec odredeno i ishod je vec poznat - samo ne nama, mi ga moramo cekati i samo nam ostaje nada... drzim ti fige sutra da bude sve okej 🤗🤞
Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.
Znam da je pričala da joj je tsh povećan, al zar nije bila na terapiji? Pa mislim da povisen tsh ne moze izazvat da bebi prestane srce kucat
Ja se nadam da je tako, jer vec prije 3 tjedna mi je dijagnosticiran visok TSH, prepisano mi je sto trebam piti, ali mi nitko osim moje gineko ne moze prepisati recept
Ona se sutra vraca s godisnjeg i imam pregled, molim Boga da to sto nemam potrebne lijekove nije naskodilo bebi
Bila sam i na proljetnim i ljetnim bebama i vidjela da ima puno cura u visim mjesecima trudnoće na terapiji i sve je ok...imam i peijateljicu koja ima visok tsh i gestacijski dijabetes, treba roditi za 2 mjeseca...sve je dobro s bebom tako da sam prilično sigurna da nije do toga
[/url
Ona je nama poslala poruku da provjerimo štitnjaču i t4 jer da za sad doktori misle da je od toga. Ali tek ce ici na pretrage daljnje ako se ne varam.
Ne bih htjela nesto krivo napisati. Kad nam je to javila bila sam toliko šokirana da nisam pratila razloge.
U trudnoći se treba vaditi tsh i ft4, a imala je i smeđarenje cijelo vrijeme tak da moje mišljenje je da nije od stitnjače nego iz drugih razloga, vjerojatno neka kromosomska greška ploda na žalost.u kojem je ona tt bila?
[/url
Ona je nama poslala poruku da provjerimo štitnjaču i t4 jer da za sad doktori misle da je od toga. Ali tek ce ici na pretrage daljnje ako se ne varam.
Ne bih htjela nesto krivo napisati. Kad nam je to javila bila sam toliko šokirana da nisam pratila razloge.
U trudnoći se treba vaditi tsh i ft4, a imala je i smeđarenje cijelo vrijeme tak da moje mišljenje je da nije od stitnjače nego iz drugih razloga, vjerojatno neka kromosomska greška ploda na žalost.u kojem je ona tt bila?
Negdje ko tea, brunoibrankica i ja... a sad kad je stalo srceko - ne znam 😕😕😕
Cestitam svim novim curama🥳🥳🤩💗
Gdje je RedRobindugo nam se nije javila
Nazalost s Red nije dobro završilo, javila je nama curama koje smo u fb grupi. Daj Boze da se sto prije oporavi i vrati jer silno fali.
Dina, opusti se mozda si u gecu zato ti prelazi grc u nogu nema to vece sa T pa cak ni nedao Bog VM nema veze da bi isao gec u nogu. Pokusaj disat opusteno i smirit se. Meni puno pomogne kad si ponavljam da je ionako sve sad odredjeno sta god da je dobro ili ne saznat cu na pregledu do tad ne zelim bitnu strahu vec uzivat. Pokusaj i ti tako. Nemoj osluskivat tijelo za svaki trzaj.
Toliko mi je beskrajno zao, ona je s nama od samog pocetka, i jos je imala spontani u 1.mj… neka joj dragi Bog da snage
Ovo me tako rastuzilo, sinoc pred spavanje sam razmisljala o tome di je RedRobin jer se dugo nije javila i onda sam kasnije sanjala da se javila i da je sve okej…
Prenesi joj podrsku i ljubav od nas cura s foruma🙂
Bas tako...imala je spontani kada i ja i sada obije smo imale smedjarenje i tjesile se jer nam je na pregledu plod bio za par dana manji....i bas sam mislila da cemo ovaj put uspjeti obije a sada moram priznati da je tesko ostati pozitivan...toliko losih ishoda a opet netko i sa smedjim pa bude sve ok.....
Inace ja sam do jucer imala sve simptome..danas malo manje..ali eto ispada da ni to nije neko jamstvo ...😥...poljubac joj saljemo❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji