Jutro, ja sam jutros bez simptoma, no neću paničariti...možda se sve to samo smanjuje postepeno....uživam na sunčanom balkonu u čaju i doručku, a onda krećem na računalo raditi...želim lijep i bezbrižan ponedjeljak svima...
Jutro cure, mene umor bas pere ovih dana.
Ja se ne bi naručivala mimo pregleda jer utz isto zraci i samo stetis ionako ne mozes nis poduzeti, pričale smo o tome jutros.
Meni isto pregled za 10 dana :) prvi :) sad cu ustat pa dorucak i moram i ja raditi.
Probudila se u 6 legla jos malo spavati i sad ne mogu se razbuditi
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro curke. Ja sutra radim jos jedan test i zovem doktoricu.
Onda kad su terminiii ? Jojjjj Boze pomozi.
06/20 blighted ovum 8tt.
jutroooo , kako ste jutros? :) gura li se? nadam se da je sve ok, i da ste uzivale u duzem vikendu :)
Jutro! Kak ste?
Ja imam pregled za 10 dana, i fakat ne znam kako to dočekati da vidim da je sve uredu, da je kritična faza prešla (u kojoj su mi se dogodili prethodni spontani), znači sad ovih dana je prekretnica. .. Inače sam kod privatnice, i ne znam dal je glupo zvat i pitat da usprkos svemu čekamo 10 dana ili da se uguram😏😏 ne znam dal je gore moje nestrpljenje il briga, više ne razlikujem😑
Vjerujem da se cini predaleko ali izletit cee. Nadji si neku zanimaciju. Setaj, jedu zdravo. Mozes mozda zovnuti pa pitati dr sta misli.
Rozaa jesi se ti
Nisam jos, danas mi radi popodne pa cu zvati 😃
jutroooo , kako ste jutros? :) gura li se? nadam se da je sve ok, i da ste uzivale u duzem vikendu :)
Marta, dobro jutro i tebi. Evo popila smoothie da bi mogla kavu (s kofeinom) i mlijekom jer ne mogu gledati, a moram raditi (za sad od doma). Cekam uputu kad se vracamo u urede i ne svidja mi se to. Hjoj, vidim mi smo tu negdje :)
Tea, sretno uz tebe smo, sve je dobro.
Mara, ja sma zvala na prvi dan neočekivane odmah i naručena sam sa 6+5 :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Uzv zraci??? Meni su rekli bas suprotno 😬 ja idem svaka 2 tjedna 😢😮
Hvala curke malo ste me smirile.... Idem baš prošetati 😅
Sapica... Hmmm ja ne znam. Prvo neko kaže da su zrake za "slušanje" otkucaja stetne pa zato većina radi običan uzv i otkucaji se vide al ns čuju - to je kod mene npr. Onda čujem da uzv ne šteti, pa šteti ipak ako je prečesto....😵 Pretpostavljam da dr zna bolje i da nas po tome naručuje, ali bilo bi dobro znati šta šteti a šta ne.
Uzv zraci??? Meni su rekli bas suprotno 😬 ja idem svaka 2 tjedna 😢😮
Evo bas komentirala sa drugim curama, rekel mi isto. Zato svi narucuju sa 7tt kad bi se sve trebalo vidjet da s ene ide stalno. preko trbuha valjda manje, ali ovaj vaginalni da nije dobar. Nemoj ic tako cesto ako doktor ne trazi, umiri se, dobro se osjecas beba je dobro to si ponavljaj.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Jucer mi je bio koma dan, znaci toliko sam se lose osjecala, grozno. Pasalanu nesvijest, glava pucala, uzas. To nespavanje, i povracanje nakon svakog obroka me totalno iscrpilo. Evo sad malo bolje ujutro, ali jos nisam nist jela, iako sam gladna jer znam da budem opet sve ispovracala. Mali nike nist bolje spaval ovu noc tak da vjerojatno mi bude popodne i navecer oper grozno.
Pregled imam za tjedan dana kod svoje doktorice i odmah dan nakon imamo uzv i vadenje krvi za nifty kod privatne i bas se veselim. A za dva tjedna budemo vec znali spol 😍
Nove cure, dobrodosle! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji