Jucer mi je bio koma dan, znaci toliko sam se lose osjecala, grozno. Pasalanu nesvijest, glava pucala, uzas. To nespavanje, i povracanje nakon svakog obroka me totalno iscrpilo. Evo sad malo bolje ujutro, ali jos nisam nist jela, iako sam gladna jer znam da budem opet sve ispovracala. Mali nike nist bolje spaval ovu noc tak da vjerojatno mi bude popodne i navecer oper grozno.
Pregled imam za tjedan dana kod svoje doktorice i odmah dan nakon imamo uzv i vadenje krvi za nifty kod privatne i bas se veselim. A za dva tjedna budemo vec znali spol 😍
Nove cure, dobrodosle! 🤗
E da, kad smo kod tih testova nifty i slicnih koja ce raditi? Nisam ih proucavala, ali oni pokazuju potencijalni rizik, međutim nisu sigurnost ili na koji način funkcioniraju?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Uzv zraci??? Meni su rekli bas suprotno 😬 ja idem svaka 2 tjedna 😢😮
Evo bas komentirala sa drugim curama, rekel mi isto. Zato svi narucuju sa 7tt kad bi se sve trebalo vidjet da s ene ide stalno. preko trbuha valjda manje, ali ovaj vaginalni da nije dobar. Nemoj ic tako cesto ako doktor ne trazi, umiri se, dobro se osjecas beba je dobro to si ponavljaj.
Reko mi je da dodem za 2 tjedna opet zbog proslih misseda 😬😱
Evo bas komentirala sa drugim curama, rekel mi isto. Zato svi narucuju sa 7tt kad bi se sve trebalo vidjet da s ene ide stalno. preko trbuha valjda manje, ali ovaj vaginalni da nije dobar. Nemoj ic tako cesto ako doktor ne trazi, umiri se, dobro se osjecas beba je dobro to si ponavljaj.
A onda druga stvar, slušaj doktora, ma nije to ne znam kakvo zračenje, ali hoću reći da nije dobro duplo ići samo da bi se umirile. kužim te skroz i ja bih da vidim jel u maternici za pocetak, al moram se suzdrzat nekako. ajde za cas ce 14.5. idemo isti dan ha :) nek to bude dbar znak
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ne brini...to dok kazu da zene ne dolaze svako malo turisticki a i kod nekih ne valja puno prckat dole u smislu sonde...ono zabranjeni su ti odnosi i sve....ali ako imas razlog , ja s malom pregledi u 5 pa dva puta u 6 tj (hitna), pa 8 tj, pa 10 tj...ionda konacno u 14 tj i dalje 1 mjesecno...i sve je super...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Po rijeci ultraZVUK me bi smjelo bit zracenja nikakvog, to bi trebao biti zvuk koji je na ultraniskoj frekvenciji... 😮😬 mene je sad ovo prestrasilo... damn... ja idem sutra - u cet bi bila tocno 2 tjedna, al sam sprijecena u cet pa moram sutra 😷 (a u pon bi trebala pocet radit pa si moram bo sredit prije)
Ne brini…to dok kazu da zene ne dolaze svako malo turisticki a i kod nekih ne valja puno prckat dole u smislu sonde…ono zabranjeni su ti odnosi i sve….ali ako imas razlog , ja s malom pregledi u 5 pa dva puta u 6 tj (hitna), pa 8 tj, pa 10 tj…ionda konacno u 14 tj i dalje 1 mjesecno…i sve je super…
Hvala ti, mrvu mi je lakse...
jutroooo , kako ste jutros? :) gura li se? nadam se da je sve ok, i da ste uzivale u duzem vikendu :)Marta, dobro jutro i tebi. Evo popila smoothie da bi mogla kavu (s kofeinom) i mlijekom jer ne mogu gledati, a moram raditi (za sad od doma). Cekam uputu kad se vracamo u urede i ne svidja mi se to.Hjoj, vidim mi smo tu negdje :)
Tea, sretno uz tebe smo, sve je dobro.Mara, ja sma zvala na prvi dan neočekivane odmah i naručena sam sa 6+5 :)
a super, pratimo se ovdje :)
ja sam nesto danas bas raspolozena, u biti spremam se danas dati otkaz i vratiti se doma napokon iz inozemstva. Odlucili smo da beba nece odrastati bez baka i djeda, tako da cu sad tek uzivati u trudnoci... :) lomila sam se zadnju godinu, al sad je odluka pala :D
jutroooo , kako ste jutros? :) gura li se? nadam se da je sve ok, i da ste uzivale u duzem vikendu :)Marta, dobro jutro i tebi. Evo popila smoothie da bi mogla kavu (s kofeinom) i mlijekom jer ne mogu gledati, a moram raditi (za sad od doma). Cekam uputu kad se vracamo u urede i ne svidja mi se to.Hjoj, vidim mi smo tu negdje :)
Tea, sretno uz tebe smo, sve je dobro.Mara, ja sma zvala na prvi dan neočekivane odmah i naručena sam sa 6+5 :)
ja sam nesto danas bas raspolozena, u biti spremam se danas dati otkaz i vratiti se doma napokon iz inozemstva. Odlucili smo da beba nece odrastati bez baka i djeda, tako da cu sad tek uzivati u trudnoci… :) lomila sam se zadnju godinu, al sad je odluka pala :D
ovo je baš lijepo😍 Čestitke na odluci!
Ma zapravo, ako je odredeno da sve treba biti u redu bit ce bez obzira na to kaj mi radile i kak se ponasale (kak zene koje se drogiraju i ostanu trudne pa rode zdravo dijete)... mislim da se uopce ne bi trebale zamarat s tim jel nesto radimo dobro ili ne, pazit kolko mozemo, al kaj kad je tak i tak dragi Bog vec odredio kakav ce biti ishod - koji samo nama jos nije poznat...
ja sam nesto danas bas raspolozena, u biti spremam se danas dati otkaz i vratiti se doma napokon iz inozemstva. Odlucili smo da beba nece odrastati bez baka i djeda, tako da cu sad tek uzivati u trudnoci… :) lomila sam se zadnju godinu, al sad je odluka pala :D
ovo je baš lijepo😍 Čestitke na odluci!
hvala, hvala.... jos da skupim hrabrosti i odem predat, hahah napisala sam ga :D
Sortiraj odgovore
Najstariji