Cestitam svim novim curama🥳🥳🤩💗
Gdje je RedRobindugo nam se nije javila
Nazalost s Red nije dobro završilo, javila je nama curama koje smo u fb grupi. Daj Boze da se sto prije oporavi i vrati jer silno fali.
Dina, opusti se mozda si u gecu zato ti prelazi grc u nogu nema to vece sa T pa cak ni nedao Bog VM nema veze da bi isao gec u nogu. Pokusaj disat opusteno i smirit se. Meni puno pomogne kad si ponavljam da je ionako sve sad odredjeno sta god da je dobro ili ne saznat cu na pregledu do tad ne zelim bitnu strahu vec uzivat. Pokusaj i ti tako. Nemoj osluskivat tijelo za svaki trzaj.
Toliko mi je beskrajno zao, ona je s nama od samog pocetka, i jos je imala spontani u 1.mj... neka joj dragi Bog da snage
Ovo me tako rastuzilo, sinoc pred spavanje sam razmisljala o tome di je RedRobin jer se dugo nije javila i onda sam kasnije sanjala da se javila i da je sve okej...
Prenesi joj podrsku i ljubav od nas cura s foruma🙂
Pogodilo me sad jako.. Ova vijest za RedRobin 😔 baš mi je žao.. Prosla sam i sama spomtani u 1mj.znam da joj nije lako. Draga ako čitaš drži se. 😘 Znam da sad nije najbolje ni pametovat, ali tu smo za tebe. 😘
Evo me!
Prvo malo sam u šoku, lela kaj se dogodilo s redrobin???! Pa neki dan je pisala tu..😔 ne vjerujem 😔
Nove cure dobrodosle i cestitaam vam! ♥️
Cure koje ste na početku, ako osjećate nešto loše idite na hitnu, dobit ćete prosgesteron i terapiju mirovanja. Drugo, morate biti svjesne da ako nešto ne valja tako rano vam ništa ne može pomoći. Tako da ako bas osjecate da nije dibro, hitna, ako je samo briga, nemate kaj nego bit strpljive i čekati, a bolje onda za to vrijeme raditi nekaj kaj vas vwseli da vam vrijeme brze prode.
Kaj se hrane tiče, j si sve dopustam, al zatvor me ubija, pijem željezo pa vjerujem da je i do toga, al meni ne pomaže ni magnezij, nit suhe šljive ni jogurt ni zobene ni lanene, ništa...morat ću po čepiće. 😕
[/url
Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.
Znam da je pričala da joj je tsh povećan, al zar nije bila na terapiji? Pa mislim da povisen tsh ne moze izazvat da bebi prestane srce kucat
[/url
Ne javljam se Red, postujem intimu da se oporavi psihički. Nekako se potajno nadam da ce se javiti kad osjeti potrebu isto stalno mislim na nju. Mi smo se prstile na lh trakicama i kad je prvi put bila T i sad drugi.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam sad trazila njene postove u grupi i pise da je deleted user tak da mislim da se neće javit 😔
[/url
Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.
Znam da je pričala da joj je tsh povećan, al zar nije bila na terapiji? Pa mislim da povisen tsh ne moze izazvat da bebi prestane srce kucat
Ja se nadam da je tako, jer vec prije 3 tjedna mi je dijagnosticiran visok TSH, prepisano mi je sto trebam piti, ali mi nitko osim moje gineko ne moze prepisati recept
Ona se sutra vraca s godisnjeg i imam pregled, molim Boga da to sto nemam potrebne lijekove nije naskodilo bebi
Ona je nama poslala poruku da provjerimo štitnjaču i t4 jer da za sad doktori misle da je od toga. Ali tek ce ici na pretrage daljnje ako se ne varam.
Ne bih htjela nesto krivo napisati. Kad nam je to javila bila sam toliko šokirana da nisam pratila razloge.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja se jedino tjesim da neke djevojke tek u 9tj vade prvi put krv
Uzasno se bojim sutrasnjeg pregleda, ne znam kako da se smirim
Sapica je pricala da njoj simptomi nestanu par dana pred pregled, i meni su nestali.. nemam se za sta uhvatiti da me utjesi
Ne mogu uopce normalno funkcionirati koliko me strah
Ja se jedino tjesim da neke djevojke tek u 9tj vade prvi put krv
Uzasno se bojim sutrasnjeg pregleda, ne znam kako da se smirim
Sapicaje pricala da njoj simptomi nestanu par dana pred pregled, i meni su nestali.. nemam se za sta uhvatiti da me utjesi
Ne mogu uopce normalno funkcionirati koliko me strah
Tea, nemoj se tako osjecati. Zene su sa tsh 10 iznjele trudnoću. Ja danas nemam simptoma uopće. Ali napisat cu ti kao i Dini. Znam da nije lako, samoj mi dodju takve misli, onda se smirim i kazem si da je ionako vec odredjeno. To sto se ja sad brinem nece na niti jedan pozitivan način spriječit nesto, moze samo potaknut nesto lose. Dakle, dokle god nemas dokaz da je nesto lose ne treba o tome uopce misliti. Koliko je samo zdravih, divnih, urednih trudnoca oko nas bilo i bit ce. Tako treba razmisljati. Beba je dobro. Uzivaj i raduj se jer si trudna. Nemas niti jedan dokaz da je drugacije. Niti ce te briga "pripremit" na nesto lose niti "ublazit" bol. Zato radije biram uzivat svaki dan ne znajuci koliko ce trajat nego svaki dan bit u strahu i strepit. A trudnoca je blaženo stanje. Udahni duboko procitaj ovo nekoliko puta i izadji na zrak ili radi nesto sto volis da ne mislis. 🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji