Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roza994
    03. Svibanj 2020. 17:36

Mašnica95

Javim, tek za nekih tjedan dana trebam na pregled. Nije mi dao da vadim betu. Radila sam briseve, vadila sam krv u petak i još sutra trebam da vadim za krvnu grupu i štitnu. I onda kad mi budu gotovi svi nalazi rekao je da dođem na taj pregled. Tu će moći da vidi da li je sve ok, tj da li srce kuca

Nakon koliko te narucio na prvi pregled od kad si vidjela +? I sto ti je dao da pijes samo folnu ili?

Ja sam mislila ic privatno sama vadit betu ovaj tjedan cisto da budem na miru do pregleda 😃

Tea22
    03. Svibanj 2020. 17:58

Sapica

Ja mislim da je ona blizu mene, Tee i Brunoibrankica 😕 bas mi je zao kaj joj se to dogodilo… da nam se bar javi iako znam da joj je tesko i da joj treba vremena

Nisam do sad isla za tim da smo nas par tako blizu, sad stvarno uocavam😃 Robin je bila 1 dan duze od mene trudna, nadam se da ce se oporaviti i da nece klonuti duhom
    Nadam se da ce joj 2021 godina donijeti iscekivanu bebicu🙃❤

03. Svibanj 2020. 18:00

Pepa14

Sapica

Pepa14

Sapica

Joj u utorak imam. Frka me vec sad. Hahah sve bi dala da bude sve ok do kraja 🤞😊

Biti će sve super. Vidjet ćeš 💜🙃

Nadam se 🤞💗 kad si ti zadnji put bila?

Prije 2 tj sam bila na redovnom pregledu. Sad ne naručila na taj anomaly scan i mjerenje nuhalnog nabora. Kaže da postoji mogućnost da utvrdi o i spol. Veseli me i to 🥰
    10 dana nisam imala nikakve simptome i mislim si taman prestaje pred kraj prvog tromjesečja i danas ujutro povracala. Btw curke, koje su vama briseve radili i šta mislite koji su brisevi potrebni da se naprave? Meni je za sada napravila jedino papu.

Ja sam u prosle 2 radila briseve - klamidija, ureaplazma i mikolazma i bakterioloski bris

Tea22
    03. Svibanj 2020. 18:02

Sapica

Tea22

Ja se jedino tjesim da neke djevojke tek u 9tj vade prvi put krv
    Uzasno se bojim sutrasnjeg pregleda, ne znam kako da se smirim
    Sapicaje pricala da njoj simptomi nestanu par dana pred pregled, i meni su nestali.. nemam se za sta uhvatiti da me utjesi
    Ne mogu uopce normalno funkcionirati koliko me strah

Tea i mene je jako strah pregleda u utorak, jos uvijek nisam isla na nikakve pretrage i ako je sve ok u uto trazit cu ga i briseve i krv… kaj se jos od pretraga radi tak rano?… Tea, samo smireno, ja sam zivi dokaz da moze bit sve ok i ako simptomi nestanu. Na dan kad sam isla na pregled ja sam plakala ujutro jer sam stvarno osjecala da nije sve ok (a eto, i osjecaj me prevario)… bas kak je neka od curka tu rekla - sve je vec odredeno i ishod je vec poznat - samo ne nama, mi ga moramo cekati i samo nam ostaje nada… drzim ti fige sutra da bude sve okej 🤗🤞

Hvala ti puno,stvarno mi znaci podrska od vas cura
    Ako Bog da sutra u 13 cu vam javiti lijepe vijesti🙂
    A od pretraga sam ja na prvom pregledu dobila da dajem 2 epruvete urina, vadila sam krv i prvi puta su mi odredivali krvnu grupu

Tea22
    03. Svibanj 2020. 18:03

isabelagregorijan

Tea22

isabelagregorijan

LeLa2807

dinaa91

Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊

I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
    Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.

Znam da je pričala da joj je tsh povećan, al zar nije bila na terapiji? Pa mislim da povisen tsh ne moze izazvat da bebi prestane srce kucat

Ja se nadam da je tako, jer vec prije 3 tjedna mi je dijagnosticiran visok TSH, prepisano mi je sto trebam piti, ali mi nitko osim moje gineko ne moze prepisati recept
    Ona se sutra vraca s godisnjeg i imam pregled, molim Boga da to sto nemam potrebne lijekove nije naskodilo bebi

Bila sam i na proljetnim i ljetnim bebama i vidjela da ima puno cura u visim mjesecima trudnoće na terapiji i sve je ok…imam i peijateljicu koja ima visok tsh i gestacijski dijabetes, treba roditi za 2 mjeseca…sve je dobro s bebom tako da sam prilično sigurna da nije do toga

Hvala i tebi na rijecima utjehe❤

Mašnica95
    03. Svibanj 2020. 18:03

Roza994

Mašnica95

Javim, tek za nekih tjedan dana trebam na pregled. Nije mi dao da vadim betu. Radila sam briseve, vadila sam krv u petak i još sutra trebam da vadim za krvnu grupu i štitnu. I onda kad mi budu gotovi svi nalazi rekao je da dođem na taj pregled. Tu će moći da vidi da li je sve ok, tj da li srce kuca

Nakon koliko te narucio na prvi pregled od kad si vidjela +? I sto ti je dao da pijes samo folnu ili?

Ja sam mislila ic privatno sama vadit betu ovaj tjedan cisto da budem na miru do pregleda😃

Naručio me je nakon tjedan dana od kad sam vidjela plusić 😀 dao mi je folacin 5mg 1x dnevno i duphaston 3x1 dnevno. Ja nisam vadila betu, mislim da nema ni potrebe ukoliko te gin ne pošalje 

isabelagregorijan
    03. Svibanj 2020. 18:17

hortensia

Ma tako je…ali ponovit cu ti jos jednom…nikad nisam cula da bi problem bio sto netko u nekoj trudnoci jednostavno nema simptoma…meni je tocno takva bila moja prva i potpisala bi za takvu….nego kad jednom vec dodju onda je to opsesija…jesu li tu..jesu li manji..jesu li veci…a ni to, znam, nista ne znaci…nego jedino se za to hvatas ..i moram priznat da je teska pomisao da mozes imat sve simptome i sve tjednima…pa opet….ali ti si sad u sigurnim tjednima..bar ti zasluzujes stvarno da se malo opustis…prva tri mjeseca ne mozemo protiv toga ali sada sto je bebica veca, vise toga osjeca…i zato se probaj opustit maxxxx koliko mozes ❤

Shvatila sam ♥️ sve je to teško, pogotovo nama koje smo imale spontane...twško je opustit se...al neka ide dan po dan i neka sve bude dobro svima nama♥️
    Hvala tii na divnim riječima uvijek 😘😘

[/url

isabelagregorijan
    03. Svibanj 2020. 18:19

Tea22

Sapica

Tea22

Sapicaje pricala da njoj simptomi nestanu par dana pred pregled, i meni su nestali.. nemam se za sta uhvatiti da me utjesi

Tea i mene je jako strah pregleda u utorak, jos uvijek nisam isla na nikakve pretrage i ako je sve ok u uto trazit cu ga i briseve i krv… kaj se jos od pretraga radi tak rano?… Tea, samo smireno, ja sam zivi dokaz da moze bit sve ok i ako simptomi nestanu. Na dan kad sam isla na pregled ja sam plakala ujutro jer sam stvarno osjecala da nije sve ok (a eto, i osjecaj me prevario)… bas kak je neka od curka tu rekla - sve je vec odredeno i ishod je vec poznat - samo ne nama, mi ga moramo cekati i samo nam ostaje nada… drzim ti fige sutra da bude sve okej 🤗🤞

A od pretraga sam ja na prvom pregledu dobila da dajem 2 epruvete urina, vadila sam krv i prvi puta su mi odredivali krvnu grupu

Teaa sretno i bit će sve supeer 🥰♥️ 

[/url

Tea22
    03. Svibanj 2020. 18:24

isabelagregorijan

Tea22

Sapica

Tea22

Teaa sretno i bit će sve supeer 🥰♥️

Hvala ti Isabela 💖 jos 18h i 5min do pregleda😄

nicole12
    03. Svibanj 2020. 18:30

Cure, koliko vi folne pijete? Jel dosta 400 koliko npr ima u elevitu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.