Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    03. Svibanj 2020. 21:40

Roza994

Mara Kokosica

Cure. Nadam se da me primate u grupu. Totalno sam zbunjena, iznenadjena,sretna. Ne znam sta da vam kazem. Nakon skoro godinu dana ugledala sam plusic.
    https://ibb.co/CK0BGFX
    Koja je sada procedura? Folnu pijem odavno.
    Danas mi je 6 dana kasnjenja menstruacije. Planiram uradit jos jedan test za dva dana pa zvati dr.

Cestitam🎉Ja sam isto od danas nova ovdje pa eto pratim s tobom :)

Daaa Rozaa tebe sam tamo u drugoj grupi upratila. I isto smo godiste. Tako da se po dosta toga pratimo 😍😘

06/20 blighted ovum 8tt.

Roza994
    03. Svibanj 2020. 21:56

Mara Kokosica

Roza994

Mara Kokosica

Cure. Nadam se da me primate u grupu. Totalno sam zbunjena, iznenadjena,sretna. Ne znam sta da vam kazem. Nakon skoro godinu dana ugledala sam plusic.
    Danas mi je 6 dana kasnjenja menstruacije. Planiram uradit jos jedan test za dva dana pa zvati dr.

Cestitam🎉Ja sam isto od danas nova ovdje pa eto pratim s tobom :)

Daaa Rozaa tebe sam tamo u drugoj grupi upratila. I isto smo godiste. Tako da se po dosta toga pratimo 😍

Superr 😍 pratimo se onda 😍
    Crtica ti se super vidi😃 zoves sutra ginica?

Ja sam danas  2 testa napravila i digitalni clear blue (pise 2-3) sutra mi je 30dc, nadam se da mi sutra gin radi  posto su bili i na go zbog ove situacije😩

MalaD
    03. Svibanj 2020. 21:56

Mara kokosica samo sam te cekala.. :-) Cestitam od srca i dobro dosla! 

• Mara Kokosica
    03. Svibanj 2020. 21:59

Hvala cure na dobrodoslici. Oo Mala kako si?
    Zvat cu. Sve kontam da je rano. Pomjesani mi osjecaji.

06/20 blighted ovum 8tt.

MalaD
    03. Svibanj 2020. 22:04

A tako muce me mucnine, vrtoglavice, nist aod hrane ne odgovara osim slatkoga i tako...  Pricekaj jos koji dan pa zovi ali prije toga napravi jos koje razlicite testice! Sretno. I naravno ovdje posalji slikicu..! 

• Mara Kokosica
    03. Svibanj 2020. 22:05

MalaD

A tako muce me mucnine, vrtoglavice, nist aod hrane ne odgovara osim slatkoga i tako… Pricekaj jos koji dan pa zovi ali prije toga napravi jos koje razlicite testice! Sretno. I naravno ovdje posalji slikicu..!

Obavezno. Ti se cuvaj i papaj sta ti srce i bebuljica kazu. ♥️😍🤗

06/20 blighted ovum 8tt.

MalaD
    03. Svibanj 2020. 22:09

Hvala! ❤️❤️🌹

Brunoibrankica
    03. Svibanj 2020. 22:13

Mara Kokosica

Ajmeee dobro dosla... Ima nas nesto iz grupe LH trakice 😍🥰
    Samo smireno i vjeruj da će sve bit u redu 😘😘😘😘

Nisha_21
    04. Svibanj 2020. 08:04

Jutro! Kak ste?
    Ja imam pregled za 10 dana, i fakat ne znam kako to dočekati da vidim da je sve uredu, da je kritična faza prešla (u kojoj su mi se dogodili prethodni spontani), znači sad ovih dana je prekretnica. .. Inače sam kod privatnice, i ne znam dal je glupo zvat i pitat da usprkos svemu čekamo 10 dana ili da se uguram😏😏 ne znam dal je gore moje nestrpljenje il briga, više ne razlikujem😑

• Mara Kokosica
    04. Svibanj 2020. 08:06

Nisha_21

Jutro! Kak ste?
    Ja imam pregled za 10 dana, i fakat ne znam kako to dočekati da vidim da je sve uredu, da je kritična faza prešla (u kojoj su mi se dogodili prethodni spontani), znači sad ovih dana je prekretnica. .. Inače sam kod privatnice, i ne znam dal je glupo zvat i pitat da usprkos svemu čekamo 10 dana ili da se uguram😏😏 ne znam dal je gore moje nestrpljenje il briga, više ne razlikujem😑

Vjerujem da se cini predaleko ali izletit cee. Nadji si neku zanimaciju. Setaj, jedu zdravo. Mozes mozda zovnuti pa pitati dr sta misli. 
    Rozaa jesi se ti narucila? 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.