Ona je nama poslala poruku da provjerimo štitnjaču i t4 jer da za sad doktori misle da je od toga. Ali tek ce ici na pretrage daljnje ako se ne varam.
Ne bih htjela nesto krivo napisati. Kad nam je to javila bila sam toliko šokirana da nisam pratila razloge.
U trudnoći se treba vaditi tsh i ft4, a imala je i smeđarenje cijelo vrijeme tak da moje mišljenje je da nije od stitnjače nego iz drugih razloga, vjerojatno neka kromosomska greška ploda na žalost.u kojem je ona tt bila?
Negdje ko tea, brunoibrankica i ja… a sad kad je stalo srceko - ne znam 😕😕😕
Bila je na pregledu sa 8 tjedana i ovaj u cetvrtak je trebao biti iduci ...sad sa koliko ne znam 9...10..ne znam
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Cure, nazalost ima losih ishoda, ali ima puno punooo više dobrih ako se fokusiramo na njih. Znam da je teško, ali pokušajte se opustiti sta dragi Bog da. Ako dodje losi predosjećaj micite ga, recite si sve je dobro bebe su dobro. Do trenutka dok doktor ne kaze suprotno nemojte o tome razmisljati. Ovaj tjedan ce isto biti puno divnih vijesti sigurna sam. :) ne treba osluškivati tijelo bas za svaki signal, ako nije uznemirujući.
ajmo vedrije teme da se malo opustimo :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro cure, 🙋🏻♀️ evo mene sa lh trakica na ovu temu😍..jutros sam vidjela svoj + 😍
Dali je koja od vas pila Bromergon tablete zbog visokog prolaktina, neznam dali da nastavim i dalje piti?
Naravno zvat cu gin sutra da pitam ,ali kakva su vasa iskustva?
Pozdrav, ja sam prije trudnoće imala visok prolaktin, preko 1400 je bio, međutim sam mi nije ni dao gin da vadim opet. Dao mi je sve živo, a to nije. Nisam ni ranije ništa pila. Pa sad razmišljam kakve su opasnosti za bebu ako je visok prolaktin? Moram ga zvati sutra da mi da i to da vadim. Čestitam za plusićć 😍😍
Kod mene je bio oko 1800 i meni je gin rekao da je to razlog zbog kojeg nije moglo doći do trudnoće. I evo vec par mj pijem Bromergon i prije cca 2-3mj bila na kontroli i bio mi je pao ispod granice normale pa smo smanjili dozu i sad ostala trudna..Međutim, dr. mi je rekao da je u trudnoći sasvim normalno da prolaktin bude povišen jer on omogućuje tijelu da se pripremi za laktaciju i da u trudnoči on pocinje rasti negdje oko 6-7tt a do poroda je 10-20 puta veci..tako da mislim da ti sada nece nista dati da pijes posto si ostala T bez tableta (sto je super) ali svakako pitaj svog ginica.. ja cu isto sutra zvati i necu popiti dok mi ne potvrdi jer negdje pise da nije dobro za plod a negdje da se mora pit do prvog pregleda pa sam zbunjena🤷🏻♀️
Svakako ću ga sutra zvati. Da, ostala sam trudna bez tableta ikakvih, ali mi je na prvom pregledu rekao da mi još neće dati trudničku knjižicu i šta ja znam jer se zbog toga i još nekih hormona koji su mi malo bili povišeni može desiti da se trudnoća ne održi i to me je jako uplašilo. Dao mi je da pijem duphaston 3x1 i folacin. Sad ne mogu da dočekam drugi pregled da vidim da li srce kuca. Ja se stvarno dobro osjećam i nisam imala nikakva krvarenja međutim zabrinuta sam stalno.
Nadam se da će svakoj od nas dobro proći trudnoća i da ćemo držati svoje bebice❤️
Javi sto ti je rekao.. ma bit ce to sve okej 🤞🏻 ako se dobro osjecas..svaki gin je razlicit svi imaju neku svoju teoriju🤷🏻♀️ ja sam ih vec 3 promjenila i tek me zadnji poslao vadit hormone i tu smo vidjeli nas problem😩 mene je ful strah ko ce docekat taj prvi pregled, jesi ti vadila betu?
Cestitam svim novim curama🥳🥳🤩💗
Gdje je RedRobindugo nam se nije javila
Nazalost s Red nije dobro završilo, javila je nama curama koje smo u fb grupi. Daj Boze da se sto prije oporavi i vrati jer silno fali.
Dina, opusti se mozda si u gecu zato ti prelazi grc u nogu nema to vece sa T pa cak ni nedao Bog VM nema veze da bi isao gec u nogu. Pokusaj disat opusteno i smirit se. Meni puno pomogne kad si ponavljam da je ionako sve sad odredjeno sta god da je dobro ili ne saznat cu na pregledu do tad ne zelim bitnu strahu vec uzivat. Pokusaj i ti tako. Nemoj osluskivat tijelo za svaki trzaj.
Toliko mi je beskrajno zao, ona je s nama od samog pocetka, i jos je imala spontani u 1.mj… neka joj dragi Bog da snage
Ovo me tako rastuzilo, sinoc pred spavanje sam razmisljala o tome di je RedRobin jer se dugo nije javila i onda sam kasnije sanjala da se javila i da je sve okej…
Prenesi joj podrsku i ljubav od nas cura s foruma🙂
Bas tako…imala je spontani kada i ja i sada obije smo imale smedjarenje i tjesile se jer nam je na pregledu plod bio za par dana manji….i bas sam mislila da cemo ovaj put uspjeti obije a sada moram priznati da je tesko ostati pozitivan…toliko losih ishoda a opet netko i sa smedjim pa bude sve ok…..
Inace ja sam do jucer imala sve simptome..danas malo manje..ali eto ispada da ni to nije neko jamstvo …😥…poljubac joj saljemo❤
Na žalost jamstva nema nikad...ja sam sama sebi dokaz za to...em bez simptoms em smedarenje tjednima i sve je ok..bar zasad...opet nema garancije da ce do kraja tako, nekad mi jw glava za poludit, al ne osjecam nista lose pa se nadam da je ok...al ova me vijest bas pogodila...
[/url
Javim, tek za nekih tjedan dana trebam na pregled. Nije mi dao da vadim betu. Radila sam briseve, vadila sam krv u petak i još sutra trebam da vadim za krvnu grupu i štitnu. I onda kad mi budu gotovi svi nalazi rekao je da dođem na taj pregled. Tu će moći da vidi da li je sve ok, tj da li srce kuca
Ma tako je...ali ponovit cu ti jos jednom...nikad nisam cula da bi problem bio sto netko u nekoj trudnoci jednostavno nema simptoma...meni je tocno takva bila moja prva i potpisala bi za takvu....nego kad jednom vec dodju onda je to opsesija...jesu li tu..jesu li manji..jesu li veci...a ni to, znam, nista ne znaci...nego jedino se za to hvatas ..i moram priznat da je teska pomisao da mozes imat sve simptome i sve tjednima...pa opet....ali ti si sad u sigurnim tjednima..bar ti zasluzujes stvarno da se malo opustis...prva tri mjeseca ne mozemo protiv toga ali sada sto je bebica veca, vise toga osjeca...i zato se probaj opustit maxxxx koliko mozes ❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.
Znam da je pričala da joj je tsh povećan, al zar nije bila na terapiji? Pa mislim da povisen tsh ne moze izazvat da bebi prestane srce kucat
Ja se nadam da je tako, jer vec prije 3 tjedna mi je dijagnosticiran visok TSH, prepisano mi je sto trebam piti, ali mi nitko osim moje gineko ne moze prepisati recept
Ona se sutra vraca s godisnjeg i imam pregled, molim Boga da to sto nemam potrebne lijekove nije naskodilo bebi
Bila sam i na proljetnim i ljetnim bebama i vidjela da ima puno cura u visim mjesecima trudnoće na terapiji i sve je ok…imam i peijateljicu koja ima visok tsh i gestacijski dijabetes, treba roditi za 2 mjeseca…sve je dobro s bebom tako da sam prilično sigurna da nije do toga
Ovo sam tebi pisala
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Cure, nazalost ima losih ishoda, ali ima puno punooo više dobrih ako se fokusiramo na njih. Znam da je teško, ali pokušajte se opustiti sta dragi Bog da. Ako dodje losi predosjećaj micite ga, recite si sve je dobro bebe su dobro. Do trenutka dok doktor ne kaze suprotno nemojte o tome razmisljati. Ovaj tjedan ce isto biti puno divnih vijesti sigurna sam. :) ne treba osluškivati tijelo bas za svaki signal, ako nije uznemirujući.
ajmo vedrije teme da se malo opustimo :)
Lela u potpunostise s tobom slazem!!!
I ja jos uvijek smedjarim i sve, al ne osjecam se lose, dapace.. super guram! Samo vedrije teme i sve ce biti 5!
Bas mi je zao Red.. 🥺nekako u zadnje vrijeme kao da se zaredalo nekoliko loših vijesti, što me malo i plaši. Ta nesigurnost i osjećaj da samo odjednom može poći nešto krivo. Ali kako je netko napisao, trebamo se usmjeriti na pozitivno. Kako mi je ovo prva trudnoća ikad, stalno mi se miješaju razni osjećaji od sreće, smirenosti do straha i panike.
Što se tiče simptoma, neke dane osjećam neke ne. Imam prvi pregled u utorak i jedva čekam i nadam se da će sve biti u redu.
U zadnje vrijeme me umor pregazio i ništa mi se neda. A tako bi htjela biti aktivnija i šetati, lagano vježbati ali jednostavno ne ide🙈
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj u utorak imam. Frka me vec sad. Hahah sve bi dala da bude sve ok do kraja 🤞😊
Biti će sve super. Vidjet ćeš 💜🙃
Nadam se 🤞💗 kad si ti zadnji put bila?
Prije 2 tj sam bila na redovnom pregledu. Sad ne naručila na taj anomaly scan i mjerenje nuhalnog nabora. Kaže da postoji mogućnost da utvrdi o i spol. Veseli me i to 🥰
10 dana nisam imala nikakve simptome i mislim si taman prestaje pred kraj prvog tromjesečja i danas ujutro povracala. Btw curke, koje su vama briseve radili i šta mislite koji su brisevi potrebni da se naprave? Meni je za sada napravila jedino papu.
Sortiraj odgovore
Najstariji