Daj Boze da je od tog..a danas su me i prvi put malo ledza bolila dole po dnu..ne mogu docekat sutra da zovem ginekologa da vidim kad cu imat prvi termin..nadam se samo da je Sve ok
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Grc mi je presao sad u nogu ...😟
Cestitam svim novim curama🥳🥳🤩💗
Gdje je RedRobin dugo nam se nije javila
Gdje je RedRobindugo nam se nije javila
Nazalost s Red nije dobro završilo, javila je nama curama koje smo u fb grupi. Daj Boze da se sto prije oporavi i vrati jer silno fali.
Dina, opusti se mozda si u gecu zato ti prelazi grc u nogu nema to vece sa T pa cak ni nedao Bog VM nema veze da bi isao gec u nogu. Pokusaj disat opusteno i smirit se. Meni puno pomogne kad si ponavljam da je ionako sve sad odredjeno sta god da je dobro ili ne saznat cu na pregledu do tad ne zelim bitnu strahu vec uzivat. Pokusaj i ti tako. Nemoj osluskivat tijelo za svaki trzaj.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala ti Lela...Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
Ajme bas mi je zao za Red...pa sto je bilo? 😥😥😥😥
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Gdje je RedRobindugo nam se nije javila
Nazalost s Red nije dobro završilo, javila je nama curama koje smo u fb grupi. Daj Boze da se sto prije oporavi i vrati jer silno fali.
Dina, opusti se mozda si u gecu zato ti prelazi grc u nogu nema to vece sa T pa cak ni nedao Bog VM nema veze da bi isao gec u nogu. Pokusaj disat opusteno i smirit se. Meni puno pomogne kad si ponavljam da je ionako sve sad odredjeno sta god da je dobro ili ne saznat cu na pregledu do tad ne zelim bitnu strahu vec uzivat. Pokusaj i ti tako. Nemoj osluskivat tijelo za svaki trzaj.
Kako mi je žao, nemaš pojma! Nadam se da je kolko tolko ok. Bemu miša.
Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro cure, 🙋🏻♀️ evo mene sa lh trakica na ovu temu😍..jutros sam vidjela svoj + 😍
Dali je koja od vas pila Bromergon tablete zbog visokog prolaktina, neznam dali da nastavim i dalje piti?
Naravno zvat cu gin sutra da pitam ,ali kakva su vasa iskustva?
Pozdrav, ja sam prije trudnoće imala visok prolaktin, preko 1400 je bio, međutim sam mi nije ni dao gin da vadim opet. Dao mi je sve živo, a to nije. Nisam ni ranije ništa pila. Pa sad razmišljam kakve su opasnosti za bebu ako je visok prolaktin? Moram ga zvati sutra da mi da i to da vadim. Čestitam za plusićć 😍😍
Hvala ti Lela…Toga se i najvise plasim da nije vanmatericna ..al ev malo sam se istusirala i prestaje jos me samo malo ledza bole ..😊
I mene vjeruj mi. Cim sam zvala dr rekla mi je da nema potrebe vadit betu da pravilno duplata beta nije garancija da je sve u redu. Da se po novom utvrđuje prvo utz. I ja sam ju poslušala. Mučila se par dana sa tim mislima i onda se smirila skroz i rekla sta Bog da, ako je sudjeno ja to sad promijenit ne mogu doktori znaju sta rade, a dok se nis lose ne dogadja necu prizivat nego cu uzivat.
Bebi je prestalo srce kucat. Tsh joj je bio povišen mora to prvo rjesavti. A pretuzno, sto reci.
Morat cu i ja pokusat es opusti nekako jer nakon 2 gubitka nije lako.. al kao sto ti kazes brinuli se ili ne bit ce onako kako je sudzeno..nadati se najboljem ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji